Po drugie, u Andżeliki w Radomsku zrobiło się cienko, a nawet bardzo cienko.
KAN w dużej potrzebie jest.
Bazarek jest na szybko - oddaję WSZYSTKO RAZEM za piętnaście złotych. (przesyłka wliczona w cenę. WAT też)
Co nie podpasi, można oddać siostrze, przyjaciółce, ciotce. Z czarnej można zrobić zasłonkę na okno w łazience, zrobi się klimatycznie. No nie wiem, kombinujcie.

Wszystkie bluzki używane, w stanie dobrym plus. Ostatnia upolowana w szmateksie na wiosnę.
Na chętną czekam do soboty.
Zapraszam.

1.

Top firmy Civani, czarna koronka na beżowym spodzie, regulowane ramiączka. 50% nylon, 50% polyester, słabo się rozciąga.
Wymiary:
Długość od środka biustu - 24 cm
szerokość pod biustem - 35 cm
2.

Top KOOKAI made in France, dwuwarstwowy, 100% polamide-nylon spód, 100% polyester wierzch, ramiączka regulowane,
kolor między czerwonym a ciemnoróżowym.
Wymiary:
długość wierzchniej warstwy mierzona pośrodku przodu razem z koronką - 31 cm, spód trochę krótszy.
szerokość pod biustem - 36 cm
3. sprzedany
4.

Top no name
Made in Europe, cokolwiek by to nie znaczyło. Spód ostro różowy, na wierzchu czarny tiul w delikatny połyskujący wzorek.
Ramiączka bez regulacji.
Szer pod pachami - 36 cm
długość mierzona po środku przodu - 30 cm spód, 32 wierzch.
Top rozciąga się dość mocno.
5. sprzedany
6.

Kolejny ciuch, co w zasadzie nie wiem co to jest. Na czarnej podszewce. Z przodu plisowany, czarny top. Z tyłu ma zapięcie tylko na dwa guziczki i na dodatek jest krótszy.
Być może jestem głupia i przód jest tyłem a tył przodem i nie jest to żaden top, tylko jakaś lizeska, w której powinno się - w charakterze damy - jadać śniadanie w łóżku.
Na górze ozdobna pliska/koronka z hafcikiem. Regulowane ramiączka.
długość tam gdzie nie ma zapięcia - 43 cm
długość części z guziczkami - 28 cm.
szerokość mierzona pod ozdóbką - 41 cm
7.

Nie top, tylko bluzeczka mięciutka i fajnie skrojona, niestety bezwzględnie wymaga prasowania, a ja pracowita nie jestem.
Firmy River Island.
Szerokość pod pachami 43 cm, ale jest miejsce na biust dodatkowe
długość mierzona pośrodku przodu - 32 cm, dł tyłu - 45 cm
8

Top w mocnym kolorze, La Senza, na rozbierane randki...
Biust z miseczką C wchodzi. Pod biustem gumka.
9

Dwuwarstwowa, trochę oliwkowa, trochę zielona. Barokowo wyszywana.
Kaleidoskope.
długość mierzona z tyłu po całości przezroczystej - 61 cm
długość mierzona środkiem z przodu po nieprzezroczystym spodzie - 41 cm
szerokość pod pachami 45 cm.
Bez kozery powiem - boska.
Niestety, na mnie za duża.