Amica bardzo mi pomogła, kiedy znalazłam moje pierwsze koty (Łatkę, Zoli i ich 2 braciszków), wtedy ja byłam w ciężkiej sytuacji.
Teraz Amica jest na emeryturze i koszty leczenia łapki Gucia są ponad jej możliwości finansowe.
Sonia i S-ka, czyli moje koty osobiste + tymczasowicz Gucio: viewtopic.php?f=1&t=103955&start=420
22 września Gucio miał kolejną operację
Amica pisze:Gucio jest w trakcie kolejnej operacji. Przecięta 3 tygodnie temu kość strzałkowa zrosła się za szybko - zabieg trzeba powtórzyć![]()
Nie byłam przygotowana na taki wariant. Odbieram go z SGGW po 15-tej.
Amica pisze: Za zabieg zapłaciłam 481 zł. Razem z poprzednimi kosztami w ostatnim miesiącu łapka Gucia kosztowała mnie 1.101 zł (dziś kupiłam jeszcze Metacam za 24 zł).
Jestem trochę podłamana, bo to nie jest koniec wydatków (następną wizytę mamy za 4 tygodnie)Ale najważniejsze, żeby Guciowi to pomogło.
Gucio to ten mały w kołnierzu

CZAS TRWANIA bazarku: do odwołania/wyczerpania zapasów
opcja sprzedaży: KUP TERAZ
KOSZT WYSYŁKI POKRYWA KUPUJĄCY
(przesyłka w zależności od wagi, wg cennika poczty polskiej)
Wysyłka po wpłacie na moje konto. Pieniądze - bez kosztów wysyłki zostaną przesłane do Amica
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DO SPRZEDANIA:
WHISKAS torba ekologiczna - cena 8 zł za 1 szt , KUP TERAZ!
DOSTĘPNYCH 10 SZTUK - sprzedanych ... sztuk
Torby podarowała Boni

a ja będę zbierać pieniądze i wysyłać

Miniaturki można powiększyć

zdjęcie ze sklepu /www.eskulap.eu.org/

ROZLICZENIE:
1. dolabra - kupiła 5 SZTUK - wpłata 55 zł
- 5x8 = 40 zł za torby, koszt przesyłki 7 = to co zostanie z przesyłki wpłacę dla Gucia, czyli 8
2. Advena - kupiła 2 sztuki - wpłata 24 zł - 16 zł dla Amiki + 6 za przesyłkę nadpłata 1 zł
3. Ania G - kupiła 3 sztuki - wpłata 32 - 24 zł dla Amiki + 7 za przesyłkę, nadpłata 2 zł
4. peate - kupiła 2 sztuki - wpłata 50 - 44 zł dla Amiki + 6 za przesyłkę

5. estela - kupiła 1 sztukę - wpłata
6. Jagooda - kupiła 1 sztukę - wpłata
do 23 października zebrało się 159 zł