- Bazarek trwa tydzień, do wtorku 6 września 21.00
- Koszty wysyłki 3 zł, resztę pokrywam ja - wysyłam poleconym ekonomicznym
- Osobie, która zdecyduje się na 2 lub więcej rzeczy dorzucam gratisek : )
- Na życzenie dorobię więcej zdjęć/podam więcej informacji - proszę pisać

- Ewentualne wpłaty idą na moje konto, ja potem przesyłam wszystko hurtem na konto AFNowskie, z rozliczeniem ogólnym na wątku i szczegółowym w PW do Tweety (prezesowej Fundacji).
Ślicznie dziękuję darczyńcom i zapraszam na bazarek!
1. Zestaw firmy Damana: szampon z odżywką z wyciągiem z jałowca, mleczko do ciała z wyciągiem kwiatu pomarańczy, żel pod prysznic z wyciągiem z cytrusów oraz delikatne mydełko z wyciągiem z oliwy z oliwek. Pojemność buteleczek to taki Travel Size - nie jest podane ile ml, ale wygląda mi na 40 ml. Mydełko 30g. Cena wywoławcza za zestaw 5 zł

2. Przywieziona z Turcji rękawica do peelingu i masażu ciała 'kese' lub w wersji polskiej Kessa, stosowana w tureckiej łaźni Hammam. Mam 2 sztuki, jednakowe niebieskie, oczywiście nówki, zapakowane, jedna wyjęta do zdjęcia. Ta biała to moja, zawiązana na ręku w celach demonstracyjnych

3. Płyty Taniec/Joga/Pilates. Cena wywoławcza każdej 4 zł. Jogę kupiła Pasibrzucha za 8 zł

4. Zdrowia ciąg dalszy

5. Brązowe z odcieniem bordo eleganckie etui na okulary wraz z bladozieloną chusteczką. Cena wywoławcza 5 zł Kupiła Annazoo za 5 zł

6. Okulary z niewielkim zadrapaniem wewnątrz szkła - pokazane na zdjęciu z lampą, ale o wiele mniej widoczne. Cena wywoławcza 4 zł

7. Zestaw ozdób na paznokcie (tak mniemam

8. Zegarek - nówka, w czarnym etui. Cena wywoławcza 10 zł Kupiła eski za 10 zł

9. Pendrive 1GB - nówka, nieużywany, w pudełeczku. Cena wywoławcza 10 zł Kupiła honda11 za 20 zł

ZAPRASZAM!