Chciałabym zaprezentować Nieustający Bazarek Bardzo Potrzebnej POMOCY przeznaczony dla Fundacji Zmieńmy Los która tonie w MEGA DŁUGU a zwłaszcza dla Bąbelka:
Gdyby ktoś z dobroci serca zechciał wspomóc bezpośrednio FZL:
Fundacja Zmieńmy Los
Ul. Trzech Diamentów 36/20
Bielsko-Biała 43-382
Nr Konta: 65103000190109853000303048
SWIFT/BIC: CITIPLPX
IBAN: PL65103000190109853000303048
~*~
Do rzeczy: Bazarek jest wirtualny, cegiełkowo-niecegiełkowy. Zagmatwane? Już wyjaśniam.
Amatorsko przerabiam fotki (kiedyś robiłam bannerki - niektórzy kojarzą

1 cegiełka = 1 Magiczna Przemiana (jedno zdjęcie obrobione)
Oto kilka przykładów:
Mój własny ryjek:

Ciut zassany, nie taki wielki, już nie świecący, wygładzony, z mniejszym nosem i już nie garbatą ręką

Elfia Kociamama chrzestna mojego Henia:

A tu w/w w roli nieco wampirzej:

Mogę też dorobić skrzydła, zmieniać kolor oczu, wybielać zęby, usuwać wory pod oczami, symulowac mejkap i inne cuda wianki robić - nie jest to może mistrzowski poziom obróbki zdjęcia,ale jak na razie to chyba jedyny sposób w jaki mogę swoje znikome zdolności wykorzystać.
Zasady:
1. Realizacja eksspresowa - max do tygodnia (chyba ze komp padnie

2. Wpłaty od razu do Fundacji - w tytule "Miau darowizna dla Bąbelka - od [nick z miau]" (mam nadzieję że będzie okej - jakby co - Fundacjo krzycz!!
3. Jeśli się która dobra dusza zlituje i zakupi Magiczno-Przemianową cegiełkę to na PW proszę o wiadomość, odeślę maila na który należy wysłać zdjęcie dedykowane do obróbki.
4. Co do cegiełkowego płacenia - warto chyba od razu przelew robić na konto Fundacji a do mnie słac tylko potwierdzenie (jeśli można uniżenie prosić)