Dlatego postanowiłam dochód z bazarku przeznaczyć na: Fundusz Ślepaczkowy viewtopic.php?f=1&t=127731 .
Pomógł już wielu kotkom ... razem jest łatwiej, a i w grupie większa siła

O leczniczych zaletach OLEJKU Z KWIATÓW DZIURAWCA w leczeniu m. in. trudno gojących się: ran, ropni, odparzeń i oparzeń chyba nie muszę przekonywać tych, którzy się z nim zetknęli.
Natomiast tych, którzy są ciekawi jego zastosowań zapraszam do poczytania mojego ubiegłorocznego bazarku viewtopic.php?f=20&t=114366 .
Jeśli będą inne pytania postaram się odpowiedzieć i mam nadzieję, że używający tego olejku też napiszą o swoich doświadczeniach z nim.
Przedmiotem licytacji jest 7 buteleczek olejku po 30 ml każdy. Buteleczki są szklane z wygodnym dozownikiem
Wygrywa siedem najwyższych ofert.
Cena wywoławcza 15,- zł za buteleczkę.

Licytują:

Częściowe koszty przesyłki priorytetem poleconym w wysokości 3,- pokrywa wygrywający, resztę ja.
Wpłata na moje konto, a po zakończeniu bazarku wstawię tu rozliczenie i całość przekażę na Fundusz Ślepaczkowy.
Zasady licytacji:
W przypadku gdy już wszystkie buteleczki zostaną wywołane, dalsza licytacja będzie zmieniała cenę pierwszego z najniżej licytowanych, a w przypadku kilku takich samych ofert, nowa (wyższa) oferta przebija najwcześniejszą z nich.
Postaram się aktualizować na bieżąco
Kotki i nie tylko

Bazarek będzie trwał tydzień od pierwszej oferty.

Tak więc:
Zakończenie bazarku ustalam na przyszły poniedziałek tj. 08.08.2011 godz. 20:00
Zaczynamy

Serdecznie zapraszam

Rozliczenie bazarku:
Bianka 4 - 40,-

Advena - 36,-

Ja-Ba - 35,-

@Freak - 35,-

iwona66 - 30,-

taizu - 30,-

mamut - 30,-