PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 16, 2011 9:32 PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Witam!
Dochód z tego bazarku chciałabym przeznaczyć na kaucję za mieszkanie,do którego muszę się przenieść razem z moimi czterema kotami,psem i dwiema córkami.
Do tej pory mieszkaliśmy w zagraconym pokoiku i małej kuchni,bez łazienki,ale za to i bez opłat za wynajem.
Niestety raz na jakiś czas właściciel przez pare tygodni życzy sobie pomieszkać,a ja muszę się na ten czas wynieść.
Kiedy pracowałam,nie było problemu,wynajmowałam coś i przeczekiwaliśmy.
Jednak teraz jestem bez pracy,mam tylko 400 zł alimentów i nic poza tym.
Znalazłam mieszkanie w nienajlepszym stanie,ale za niski wynajem.
Problem w tym,że właścicielka życzy sobie kaucji w wysokości miesięcznego wynajmu,czyli 500 zł,dlatego,że mam zwierzęta.
Jeśli nie uda mi się zebrać do piątku 22 bm. tych pieniędzy,to zostanę na ulicy,naprawdę nie mamy dokąd pójść.
Dlatego bardzo proszę o udział w bazarku choćby za kilka groszy,dla mnie każda złotówka jest bezcenna.
...............................................................................................................................
Bazarek-licytacja potrwa ze zrozumiałych względów do czwartku 21 lipca,do 22.00 czasu forumowego.
Wszystkie rzeczy są w świetnym stanie,przez szacunek dla Was nie sprzedawałabym niczego,co nie nadawałoby sie do noszenia.
Tak więc zapraszam :D !
...............................................................................................................................
ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA BAZARKI NA TEN CEL ZORGANIZOWANE PRZEZ:
Krzysiekbolo-wyjątkowe mydełka o wyjątkowych zapachach
viewtopic.php?f=20&t=130461
Liszyca-cud serwetki szydełkowe
viewtopic.php?f=20&t=130448
Ostatnio edytowano Pt lip 22, 2011 18:01 przez vip, łącznie edytowano 3 razy
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 16, 2011 9:32 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

1.Dwie białe bluzeczki letnie.
a-pierwsza z fantazyjnymi dziurami,przylegająca świetnie do ciała,regulowane ramiączka,rozmiaru nie ma,ale na szczupłą osobę,elastyczna.Długość bez ramiączek 41 cm.
cena wywoławcza-8 zł. :arrow: licytuje Jono za wyw.
b-bluzeczka z pasem błyszczących cyrkonii u góry,regulowane ramiączka,dość elastyczna,świetna do dżinsów.Długość bez ramiączek 37 cm.
cena wywoławcza-10 zł. :arrow: licytuje anial za wyw.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
2.Dwie błękitne bluzeczki letnie.
a-dwuwarstwowa,na wierzchu przezroczysty materiał,odcinana pod biustem,ramiączka regulowane,zwiewna i delikatna,długość bez ramiączek 37 cm.
cena wywoławcza-10 zł. :arrow: licytuje Jono za wyw.
b-u dołu i przy biście koroneczka,z cyrkoniami,ramiączka nieregulowane,elastyczna,długość z ramiączkami 50 cm.
cena wywoławcza-8 zł.
Obrazek

3.Bluzeczka letnia w kolorze spokojnej czerwieni,ze złotym nadrukiem i kilkoma ozdobnymi złotymi ćwieczkami,rozmiar S lub M,ramiączka regulowane,długość bez ramiączek na środku 32 cm.
cena wywoławcza-8 zł. :arrow: licytuje Jono za wyw.
Obrazek

4.Bluzeczka z elastycznej dzianiny,w kolorze jasnoszarym,fantazyjne ramiączka,długość z ramiączkami 46 cm.
cena wywoławcza-5 zł. :arrow: licytuje Jono za wyw.
Obrazek

5.Bluzeczka z duza ilością srebrnej nitki,z cieniutkiej dzianinki,elastyczna,błyszcząca,świetnie wyglądająca na osobie z pełnym biustem,długość z ramiączkami 55 cm.
cena wywoławcza-10 zł. :arrow: licytuje-opcjonalnie-jej siostra za wyw.
Obrazek

6.Czarna bluzeczka-gorsecik,rozmiar 36,niewielkie wstaweczki z koronki,wiązana na całej długości,regulowane ramiączka,długośc bez ramiączek w najdłuższym miejscu 41 cm.
cena wywoławcza-8 zł.
Obrazek

:arrow: licytuje najszczesliwsza za wyw.
7.Spódniczka haftowana,kolor ecru,mała wstawki z koronki,z boku zameczek,rozmiar S,u dołu falbanka,długosć 51 cm.
cena wywoławcza-10 zł.
Obrazek

8.Spódniczka w paseczki pionowe,płócienko,na dole falbana,z przodu zapinana na trzy guziczki i ściągana,rozmiar S,długość 35 cm.
cena wywoławcza-10 zł.
Obrazek

9.Letnia sukienka,różowa,od góry do dołu dżety i cekiny,lekki delikatny materiał,elastyczna,ramiączka regulowane,idealna na wieczorne szaleństwa,długość bez ramiączek 90 cm.Ani razu nie włożona-nie było okazji.
cena wywoławcza-25 zł.
Obrazek

10.Mała czarna,z " misia ",góra przezroczysta,świetnie sie prezentuje,u dołu lekko rozkloszowana,długość 80 cm,rozmiar 36.
cena wywoławcza-20 zł.
Obrazek

11.Spódniczka z ciemnego dżinsu,z lewej strony srebrny nadruk,cyrkonie i metalowe gwiazdki,rozmiar S,długość 31 cm.
cena wywoławcza-15 zł.
Obrazek

12.Bluzeczka w kolorze soczystej zieleni,z cekinowym motywem kotka,elastyczna.
cena wywoławcza-15 zł. :arrow: licytuje liszyca za wyw.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us.
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 19:54 przez vip, łącznie edytowano 6 razy
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lip 16, 2011 9:33 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

Obrazek

13.Książki w opcji Kup Teraz.

a-piękne wydanie Kuchni Polskiej,1001 przepisów na dania proste i te bardziej wykwintne,bogato ilustrowana,cena 25 zł. :arrow: sprzedane Myszolandia
b-Dean Koontz " Opiekunowie ",mistrz nastroju i horroru,od początku do końca napięcie,cena 10 zł.
c-Thomas Harris " Milczenie owiec ",chyba nie trzeba streszczać,cena 10 zł. :arrow: sprzedane BOŻENAZWIŚNIEWA
d-Ingrid Seward " Diana ",biografia ksieżnej Diany,cena 8 zł. :arrow: sprzedane BOŻENAZWIŚNIEWA
e-Graham Masterton " Krew Manitou ",horror mistrza gatunku,czary,wampiry,indiańscy szamani,cena 10 zł.

Obrazek

14 Płyty dvd,stan idealny,w plastikowych opakowaniach,cena w opcji Kup Teraz-5 zł za film.

a-" Krzyk " i " Ciśnienie " :arrow: sprzedane-opcjonalnie-jej siostra
b-" Klucz do koszmaru "
c-" Dark water "
d-" Mem-o-re "
e-" Tańczący z wilkami " :arrow: sprzedane katebush.
f-" Leon Zawodowiec "
g-" Czerwony smok "
h-" Nagi instynkt "
i-" Pokojówka na Manhattanie "
j-" Zakazany owoc "
k-" Droga bez powrotu "
l-" Hypnos "
ł-" Opętanie "
m-" Ksiażę ciemności "
n-" Krzyk 3 " i " Życie jest piękne " :arrow: sprzedane izydorka.
o-" Kostnica "
p-" Zgromadzenie "
r-" Martwe zło 2 "
s-" Lęk "
t-" Smakosz 2 "

15.Filmy w kopertach.

a-" Nic śmiesznego "
b-" Tylko mnie kochaj "
c-" Skazani na Shawshank "
d-" Wyznania gejszy "
e-" Johnny Mnemonic "
f-" The Blair Witch Project "
g-" Uwierz w miłość "
h-" Hrabia Monte Christo "
i-" Dirty Dancing "
j-" Bóg jest wielki,a ja malutka "

Koszty przesyłki pokrywa kupujący wg.cennika poczty polskiej.

ZAPRASZAM !
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 19:56 przez vip, łącznie edytowano 9 razy

vip

Post » Sob lip 16, 2011 10:14 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

To transakcja wiązana - pomoc dla ludzi i kotów :ok http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128147&start=0

Proponuję książki na KUP TERAZ. Koszty wysyłki biorę na siebie.
Wszystkie książki są używane :mrgreen: ale w dobrym stanie. Nadają się do ponownego czytania :ok:

1. świetne czytadło na lato :ok:
Obrazek

L. Weisberger "Diabeł ubiera się u Prady"; cena 15 zł SPRZEDANA :arrow: Bianka 4 (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2006 r

"...Żywa, inteligentna i dowcipna narracja natychmiast wciąga czytelnika w świat, gdzie chodzi się wyłącznie na wysokich obcasach..."
-------------------------------------------------------------------------------------------

2. kryminał mocno sensacyjny :ok:
Obrazek

H. Coben "Bez pożegnania"; cena 10 zł SPRZEDANE :arrow: skwareek (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2009 r

"...Precyzyjnie skonstruowana intryga, mistrzowsko stopniowane napięcie, fałszywe tropy prowadzące donikąd, pozornie niemożliwe do wyjaśnienia zagadki..."
-------------------------------------------------------------------------------------------

3. klasyka SF :ok:
Obrazek

A.C. Clarke "Miasto i gwiazdy"; cena 8 zł SPRZEDANA :arrow: Dite (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 1993 r

4. szukamy grobu Mojżesza 8O
Obrazek

F. Scalia "Złoto Mojżesza", cena 12 zł SPRZEDANA :arrow: Edii (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2008 r

"Tajemnicza jaskinia, sekret z czasów krucjat oraz splot oszustw, wśród których nic nie jest tym, czym się wydaje. I wszystko to osadzone w krajobrazie Ziemi Świętej. ..."

5. wielka przygoda :piwa:
Obrazek

C. Cussler "Tajna straż"; cena 10 zł SPRZEDANA :arrow: Dalia (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2007 r

Piraci porywają statki. Statki znikają bez śladu. Piraci to nie piraci. I znowu trzeba uratować świat :ok:

6. sensacja z historyczną tajemnicą
Obrazek

R. Khoury "Ostatni templariusz"; cena 7 zł SPRZEDANA :arrow: Dalia (bardzo dziękujemy :1luvu: )

wyd. 2007 r

Współczesny Nowy York i zaginiony skarb templariuszy :ok:
------------------------------------------------------------------------------------------

7. w stylu "Poszukiwaczy zagubionej arki"
Obrazek

M. Reilly "Siedem cudów starożytności", cena 8 zł (ósmy cud, czyli Myszol nie jest na sprzedaż :mrgreen: )
wyd. 2008 r. SPRZEDANA :arrow: Dalia (bardzo dziękujemy :1luvu: )

O poszukiwaniu (i odnajdywaniu) siedmiu cudów świata. Szczególnie ciekawy jest pomysł autora na wiszące ogrody.
-----------------------------------------------------------------------------------------

8. klasyczny kryminał
Obrazek

P. Quentin "Upiory w teatrze"; cena 7 zł SPRZEDANY :arrow: Ewado (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2003
----------------------------------------------------------------------------------------

9. intryga, sensacja, no i oczywiście tajemnicze tajemnice :wink:
Obrazek

A. Wilhelm "Projekt Babilon"; cena 20 zł
SPRZEDANA :arrow: Dalia (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2008 r

ONZ, wolnomularze i sataniści - czyli bardzo wielka tajemnica z archeologią w tle.
---------------------------------------------------------------------------------------

10. trochę w stylu Kodu
Obrazek

M. Byrnes "Święte kości", cena 12 zł
SPRZEDANA :arrow: Dalia (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 2007
---------------------------------------------------------------------------------------

11. wojenna sensacja
Obrazek

J. Higgins "Gra dla bohaterów" , cena 7 zł
wyd. 2001

12.
Obrazek

Dan Brown "Cyfrowa twierdza", cena 15 zł
wyd. 2009
--------------------------------------------------------------------------------------

13. mistrzowie SF
Obrazek

R. Sheckley "Opcje"; cena 7 zł
wyd. 1995 r
--------------------------------------------------------------------------------------

14. mistrzowie SF
Obrazek

R. Sheckley "Reintegracja"; cena 7 zł
wyd. 1995 r

15. mistrzowie SF
Obrazek

A.C. Clarke "Fontanny raju"; cena 10 zł SPRZEDANY :arrow: Alessandra (bardzo dziękujemy :1luvu:)
wyd. 1996 r
Ostatnio edytowano Śro lip 20, 2011 18:11 przez kamari, łącznie edytowano 24 razy
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 16, 2011 10:25 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

zaznaczyłam :(
Kamari odbierz pw
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lip 16, 2011 10:59 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

Vip0 wrzuci coś wieczorem, ale my tu cały dzień będziemy dokładać co nieco :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 16, 2011 11:17 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

to ja też dorzucę coś od siebie.
Obrazek :arrow: kupiła Marysieńka, wielkie dzieki
książka i karty do kompletu
okazja dla wszystkich posiadaczy czarnego kota :wink: , jeszcze tylko sukno i kula i można działalność otwierać :D .
Jeżeli chodzi o cenę to ni mam pojęcia 20 pln? Za dużo?

i jeszcze western
Obrazek cena 26 za oba tomy
"Na południe od Brazos", jeżeli ktoś oglądał serial pod tym tytułem może się skusi na książkę :D . Polecam

odnośnie filmów od najszczesliwszej
oto lista filmów skopiowana z postu poniżej, będę w zastępstwie zaznaczać co kto wziął zanim jakiś film zostanie sprzedany po raz trzeci :mrgreen: [/color]

1. Młode Wilki 1/2
2. Piraci Romana Polańskiego
3. Charlotte Gray :arrow: Dite
4. Powiedz Tak :arrow: Katebush
5. Fuks
6. Wszystko o Adamie :arrow: KasiaF
7. Przyjaciel Gangstera
8. The Birdcage
9. Wigilijna opowieść o 12 pieskach :arrow: KasiaF
10. Rejs :arrow: Dite
11. Mystic Pizza
12. Mężczyzna moich marzeń :arrow: Dite
13. Plac Waszyngtona
14. Czterej Muszkieterowie
15. Usłane różami :arrow: Katebush
16. Kobiety Mafii
17. Diamentowa Afera :arrow: Dite
18. Randka z Lucy
19. Między słowami
20. Simpatico
21. Dżuma część II VCD

W plastikowym pudełku:
22. Cube 2 (bez okładki)
23. Szakal
24. Okrucieństwo nie od przyjęcia :arrow: Dite
25. Zakazany Owoc :arrow: KasiaF
26. Idealny facet :arrow: Dite

oczywiście wszystkie filmy po piątaku , wielkie dzię ki dla wszystkich kupujących :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lip 19, 2011 20:09 przez jokototo, łącznie edytowano 7 razy
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Sob lip 16, 2011 11:45 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

Jeśli można już coś kupić to proszę Cobena.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob lip 16, 2011 11:47 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

skwareek pisze:Jeśli można już coś kupić to proszę Cobena.

Jak najbardziej można :1luvu:

Vip0 wieczorem przyśle numer konta, a ja poproszę o adres do wysyłki :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 16, 2011 12:02 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

Na razie poczekam z adresem, może coś jeszcze wpadnie w oko ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob lip 16, 2011 12:04 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

Dorzucam zegarek - świetny zwłaszcza na lato, doskonale prezentuje się z letnimi ciuszkami. Nowy, szkiełko zabezpieczone jeszcze folią, z boku plastikowa blokada (widać na zdjęciu bocznym).
KUP TERAZ 20 zł (za wysyłkę płacę ja)
KUPIŁA AGADA - dziękuję :1luvu:

Obrazek

Obrazek Obrazek

I dla miłośników kryminału:
Harlan Coben "Bez skrupułów" - raz czytana, wygląda jak nowa.
KUP TERAZ 14 zł (za wysyłkę płacę ja)
KUPIŁA PUSZATEK - dziękuję :1luvu:

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 17:23 przez Bazyliszkowa, łącznie edytowano 4 razy

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 16, 2011 12:05 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

Filmy DVD co mi zostały z Heniowego bazarku, od razu zaznaczam, że jeśli komuś czegoś nie wysłałam to przepraszam i proszę się upomnieć, ja dziś wieczorem będę ogarniała wysyłki.

W tekturowym opakowaniu, stan opakowania db-dst.
1. Młode Wilki 1/2
2. Piraci Romana Polańskiego
3. Charlotte Gray
4. Powiedz Tak
5. Fuks
6. Wszystko o Adamie
7. Przyjaciel Gangstera
8. The Birdcage
9. Wigilijna opowieść o 12 pieskach
10. Rejs
11. Mystic Pizza
12. Mężczyzna moich marzeń
13. Plac Waszyngtona
14. Czterej Muszkieterowie
15. Usłane różami
16. Kobiety Mafii
17. Diamentowa Afera
18. Randka z Lucy
19. Między słowami
20. Simpatico
21. Dżuma część II VCD

W plastikowym pudełku:
22. Cube 2 (bez okładki)
23. Szakal
24. Okrucieństwo nie od przyjęcia
25. Zakazany Owoc
26. Idealny facet

Koszt wysyłki 5 zł - polecony Poczta Polska, mogę InPostem wtedy taniej.
Cena Kup Teraz za film 5 zł.
Ostatnio edytowano Sob lip 16, 2011 12:32 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Sob lip 16, 2011 12:06 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

To dorzucam:
1. Buty dłuższe, prawie do kolan, fajne, prawie nieużywane, bo się córce rozmyśliło szybko, łączenie zamszu naturalnego, chyba ekoskóry i materiału siateczkowy-pikowany. Rozmiar 41
wyw. 20zł.

Obrazek
2. Na koturnie, firma NEU, stan idealny, jedynie wkładka materiałowa się zerwała, ale to w niczym nie przeszkadza, można ewentualnie jakąś skórzaną podkleić. Kolor granat lakierowany, podeszwa prawie bez śladów używania. Na zdjęciu wyszły jakieś cieniowane, ale to chyba wina odbicia światła od lakierku. Rozmiar 39 typowe
cena wyw.15zł
Obrazek
3. Mokasynki, skóra naturalna, ciekawy kolor taka pistacja, na zdjęciu wyszły zbyt zółte, wygodne i mało używane, rozmiar 39
cena wyw. 25zł
Obrazek
4. Klapeczki skóra naturalna, kolor ecru, "Szydłowski", używane, ale w dobrym stanie, lekkie delikatne ryski na nosku. Są chyba nawet zapasowe fleczki, super wyglądają do jeansów. Rozmiar 39 typowe
cena wyw. 15zł
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 17, 2011 16:17 przez agada, łącznie edytowano 2 razy

agada

Od: Czw mar 10, 2011 12:04

Post » Sob lip 16, 2011 12:06 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

A ja poproszę o "Diabła" :wink: I oczywiście trzymam :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lip 16, 2011 12:08 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

agada pisze:A ja chetnie kupię taki zegarek, tylko jak wygląda zapięcie?

Zaraz zrobię fotkę i pokażę ( to taki sztyft wsadzany w dziurkę).

Edit: Fotka jest już powyżej.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[następna]