Jestem chory i nie mogę nic jeść tylko dostaję kroplówki. Nie lubię tych kroplówek ale muszę je brać żebym wyzdrowiał i nie miał chorego brzuszka. I jeszcze muszę mieć morfologię i endoskopię drugą (bo jedną już miałem i była niefajna) i jeszcze tomograf komputerowy - to znaczy, że chyba mnie wsadzą do komputera i będą tomografić ale nie wiem jak się zmieszczę bo w domu próbowałem i nie da rady

Moja Duża ma portfel i mi z niego kupuje kroplówki i leki do kroplówek i endoskopię też mi kupiła. Ale jak tam zaglądnąłem to już tam niewiele było, to pomyślałem że sam muszę te kroplówki kupić i tomograf, bo Duża już ma pusto

Jak chcecie żeby Wasi Duzi też tak śmiesznie leżeli to możecie im też kupić takie butelki

Poker
Dochód z bazarku przeznaczony zostanie na leczenie i badanie kocurka Pokera - jego wątek: viewtopic.php?f=1&t=127588
Bazarek przeznaczony jest dla osób pełnoletnich. Licytacja dla każdego przedmiotu trwa 5 dni od pierwszej oferty. Koszt przesyłki pokrywa kupujący wg. wybranej opcji przesyłki (np. Poczta Polska http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm)
ZAPRASZAMY!
Ponieważ dwie ostatni butle poszły poza bazarkiem do sprzedania jeszcze Magiczne Malibu, wylicytowane kiedyś przez maueczarne i przekazane na aukcję Pokerkową

cena wywoławcza 45zł
LICYTUJE

LICYTUJE

licytacja trwa do 26.05.2011r do godziny 14:55 (czasu forum)

cena wywoławcza 60zł
LICYTUJE

licytacja trwa do 20.05.2011r do godziny 23:19 (czasu forum)

cena wywoławcza 30zł
LICYTUJE

licytacja trwa do 20.05.2011r do godziny 23:16 (czasu forum)

cena wywoławcza 50zł
Licytuje:

cena wywoławcza 35zł
Licytuje: