Koty lokal straciły

Więcej informacji w wątkach:

Ponieważ sytuacja jest pilna, MEGA PRZECENA podkładu

Bazarkowe fanty:
1. Podkład w kompakcie AVENE Couvrance o konsystencji kremowej 01 (jasny beż) 9,5g SPRZEDANY
Taki

Jest to podkład mineralny, nie zawiera konserwantów ani składników zapachowych.
Opis na stronie producenta

Podkład został użyty dosłownie trzy razy, ale kompletnie mi nie odpowiada konsystencja i sposób aplikacji, przyzwyczaiłam się do podkładów płynnych, które mazia się paluchem i kompletnie nie umiem tego używać. Już wróciłam do starego podkładu i zakupiłam kolejną tubkę, zatem Avene szuka nowego właściciela. podkład wyczyściłam z zewnątrz czystą gąbeczką, tą oryginalną wyprałam, ale ślady podkładu zostały. W pudełeczku jest lusterko i osobna przegródka na gąbeczkę. Podkład fajnie trzymał się na twarzy, kolor jest stosunkowo jasny, do jasnej karnacji. Konsystencja rzeczywiście idealnie kremowa. Zostawiłabym go gdyby nie sposób aplikacji.
Poniżej fotki jak obecnie wygląda podkład, na drugim zdjęciu starałam się ująć zużycie.

W aptekach Internetowych kosztuje ok. 70 zł i tyle za niego dałam, zatem

2. Tusz do rzęs Max Factor, 2000 Calorie Curved Brush czarny SPRZEDANY

Nówka nieśmigana. Zrobiłam sobie po raz drugi ten sam numer złapałam w drogerii nie ten co trzeba i dopiero w domu zorientowałam się, ze ma wygiętą szczoteczkę, a ja takiej nie umiem używać. Tylko go otworzyłam.

Zapraszam serdecznie !!!