Potrzebuję pomocy dla tych kotów:
viewtopic.php?f=1&t=120138Niestety młode umarły... Jedynego, którego przywiozła opiekunka do lecznicy nie udało się uratować

.
Jakaś paskudna wersja kociego kataru.
W tej chwili leczymy Kocurka Szarusia, który jest pięknym, srebrnym i bardzo przyjaznym ludziom kotem.
Został wykastrowany w grudniu i wrócił na wieś. Najprawdopodobniej zaraził się od tych chorujących młodych, zanim zdążyłam im pomóc...
Wiecie lepiej ode mnie ile kosztuje leczenie, testy, badania..., ale nie mogę go zostawić...
Forumowicze stodolakom już bardzo pomogli, ale
proszę o jeszcze trochę wsparcia.
Mój syn podarował dla kotów książki

.
Bardzo lubił
serię Paddingtona, a także podobną do serii o Mikołajku,
serię o Julku. Dodatkowo wystawiam
filmy, które zostały z poprzedniego bazarku...

.
- "Miś zwany Paddington", Michael Bond - cena wywoławcza 3 zł, kup teraz 5 zł. - kupiony w zestawie 
mircea
- "Paddington wyrusza do miasta", Michael Bond - cena wywoławcza 3 zł, kup teraz 5 zł. - kupiony w zestawie 
mircea
- "Paddington w opałach", Michael Bond - cena wywoławcza 3 zł, kup teraz 5 zł. - kupiony w zestawie 
mircea
- "Nowe przygody Paddingtona", Michael Bond - cena wywoławcza 3 zł, kup teraz 5 zł. - kupiony w zestawie 
mircea
Cena zestawu 4 książek o Paddingtonie w opcji kup teraz
15 zł!!! -
kupiony 
mircea

- "Ranyboskie Julek", Jan Karp - cena wywoławcza 4 zł, kup teraz 6,50 zł.

- "Julek czyli Karp", Jan Karp - cena wywoławcza 4 zł, kup teraz 6,50 zł.

- "Dzień Karpia", Jan Karp - cena wywoławcza 4 zł, kup teraz 6,50 zł.
Cena zestawu 3 książek o Julku w opcji kup teraz
15 zł!!!

- "Marlena", DVD(Video), w rolach głównych: Monica Bellucci - cena wywoławcza 3,50 zł, kup teraz 5 zł.

- "Magiczny miecz, Legenda Camelotu", DVD(Video), film dla dzieci, dubbing aktorski - cena wywoławcza 3,50 zł, kup teraz 5 zł.

- "Pokój Marvina", DVD(Video), w rolach głównych: Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Diane Keaton oraz Robert De Niro - cena wywoławcza 3,50 zł, kup teraz 5 zł.
Częściowe koszty wysyłki: 2,50 zł pokrywa kupujący.
ZAPRASZAM!!!