viewtopic.php?f=1&t=113682
Siedem dorosłych kotków, w wieku od 2 do 5 lat, wszystkie po przejściach , oddane lub kilkakrotnie wracały z adopcji, niektóre z nich wracały pobite, wylęknione.... u pani Teresy odzyskały nadzieję, spokój, świat znowu układał się w całość, u niej były kochane i potrzebne, nie były bite , przeganiane... miały siebie i swoją Panią...... one jeszcze nie wiedzą, ale pewnie czują , swoim kocim szóstym zmysłem..... że lada dzień nadejdzie tragedia.... nadejdzie koniec..... bo schroniskowa klatka , to dla nich koniec..... tam nie mają sznas na wyróżnienie się w tłumie kilkuset kotów..... jeszcze nie wiedzą, a może już to czują...
ich opiekunka zachorowała, sama wymaga opieki, a rodzina nie zgadza się dodatkowo na opiekę nad kotami i zamierza je oddać do schroniska. Znajoma pani Teresy wynegocjowała kilka dni i poprosiła wolonatriuszy o pomoc. Sprawa jest bardzo pilna. Te koty nie poradzą sobie w schronisku. Z tesknoty przestaną jeść, wpadną w depresję...... a jeśli nawet nie, to nie mają szans na adopcje... zawsze będzie młodeszy ładniejszy kotek, którego można zabrać......
Może w Twoim sercu jest miejsce dla Baltazara, Jaśka Gogle lub Laosia, Mani czy Florki..... Albo Cezara Zostało naprawdę niewiele dni...... Spójrz w te piękne kocie oczy...... A może dasz któremuś z nich dom tymczasowy?
Plecak typowo szkolny - sporo wejdzie - oryginalny Ratatuille - widać niewielkie ślady używania - przybrudzenie, które powinno zejść pod gąbką. Używany był może pięć razy - widać to po szelkach - jeszcze oryginalnie "zaprasowanych". Używałam ja

30 x 11 cm - podstawa, wysokość ok 36 cm.
Cena 25 zł + 10 zł wysyłka (paczka ekonomiczna)

poniżej miniaturki - powiększają się

ZAPRASZAM!