licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty.
koszty przesyłki (5 do 8 pln w zależności od wagi) pokrywa nabywca.
Zapraszamy serdecznie.
1

Umberto Eco, Imię Róży- chyba nie muszę opisywać, Jedna z lepszych książek jakie czytałam, kryminał osadzony w średniowiecznym klasztorze, przeplatany specyficznym wątkiem miłosnym oraz szalejącą Świętą Inkwizycją, to jest jedna z tych ksiażek, którą trzeba w życiu przeczytać. Klasyczne wydanie PIW z 1991.
15 pln
2.

Drugie zapiski na pudełku od zapałek- zbiór ambitnych felietonów i filozofujących rozważań Umberto Eco.
12 pln

3.

Duma i uprzedzenie - powieść Jane Austen osadzona w XVIII-XIX wiecznej Anglii. W sumie romans, czyta się łatwo- dobra książka, aby się rozluźnić w długi zimowy wieczór.
12 pln
4.

Książka o odchudzaniu- w zbiór dość przystępnych przepisów dla pragnących zrzucić zbędne kilogramy
10 pln
5.

i dla przeciwwagi - książka Grill - jak to odchudzanie się znudzi

10 pln
6.

Graham Masterton, Rytuał- świetny horror, zresztą ci co czytali jekiekolwiek z jego horrorów wie, że wszystkie trzymały w napięciu i dobrze się je czyta.
10 pln

7.

Encyklopedia szkolna- podarowana dla kotków przez mojego syna- zbiór ciekawych informacji z różnych dziedzin życia- bardzo dobra pozycja dla dzieci ze szkoły podstawowej- szczególnie polecam.
15 pln
8.

Agnieszka Osiecka, Sentymenty- wiersza znane jako piosenki i takie zupełnie nieograne też. do zadumy. Stan bdb.
10 pln

Płyty- nowe, oryginalne, z książeczkami. prezent od brata, przesłuchane tylko raz, po to, żeby stwierdzić, że to nie moja muza
9.

Tom Horn "never ending"
8 pln
10.

Gigi d'Agostino "under construction 1"
8 pln

11.

Mozart, nowy, zafoliowany
10 pln
12.

Magnes na lodówkę- kot paryski- przywieziony przez mojego kolegę w październiku z Paryża jako prezencik dla koleżanki- kociary.
5 pln (za to przesyłka max 3 pln)

13.

Koraliki- zakupione w Wenecji trzy bodaj lata temu, noszone raz, szkło weneckie. na zdjęciu nie widać całej gamy kolorów, jutro spróbuję przy świetle dziennym. Korale są przezroczystozielone ze złotymi wstawkami na zmianę z mniejszymi przezroczystymi, nawleczone na zieloną nitkę. Wrażenie- zielone korale błyszczące złotem.
8 pln (przesyłka też pewnie nie więcej niż 3 pln)

14.

Pierścioneczek - złoto 1gram, bez żadnej wartości sentymentalnej.
35 pln (cenę przesyłki muszę sprawdzić, bo to paczka wartościowa- Elżbieta, dzięki za info)