Dla chorych i bardzo chorych kotów u Ani, których leczenie pochłonęło wszystkie jej fundusze (nowotwór, białaczka) z tych wątków:
viewtopic.php?f=1&t=100482&p=5004827#p5004827
viewtopic.php?f=1&t=101163
Bazarek elektroniczny

1.

Pamięć flash, nowiutka, Emtec 2 gb, w półprzezroczystej obudowie przez którą widać bebeszki. Cena wywoławcza: 20 PLN.
Zwyciężca Callisto: 20 zł

2.

Druga pamięć flash, Emtec, tym razem pojemność 8 gb. Nowa, zapakowana. Cena wywoławcza: 40 PLN (w sklepie 80)
Zwycięzca Dzikers 45 zł

3.

Aparat fotograczficzny Pentax Optio 5L. Aparat ma 3 lata, jest używany, ale w bardzo dobrym stanie. Na wyświetlaczu dalej przyklejona jest folia ochronna. Aparat służył mi bardzo dobrze, robi piekne zdjęcia, ale do brykających kociaków sie nie nada - za wolny. Za to zabierałam go na wyjazdy turysytyczne i tu sprawdza sie w 100 procentach. Mały, kompaktowy, na baterie paluszki AA, ale polecam od razu akumulatorki, bo zwykłe zjada bardzo szybko. Wyswietlacz, jak na kompaktową cyfrówkę, ma bardzo duży. Łatwy i przyjazny w obsłudze. Do kompletu pokrowiec na ramię, bardzo porządny z kieszonką, mieszczą sie zapasowe baterie i karty. Zapłaciłam za nego te 3 lata temu jakieś straszne pieniądze, miałam sprzedać na allegro bo dorobiłam się innego, ale przeznaczam go na koty u Ani i liczę na Waszą hojnośc

Zwycięzca Ja-Ba 120 zł

4.

A to juz drobiazg - elegancka smycz w formie łańcuszka z dyskretnym logo Netii - w ozdobnym opakowaniu. 5 PLN.
Zwycięzca dalia 5 zł

Wszelkie koszty przesyłki pokrywam ja. Zapraszam serdecznie! Bazarek trwa 7 dni od pierwszek oferty