czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 22:42 czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Bazarek dla koteczki z tego watku- http://tiny.pl/hqfh7
elfrida pisze:Mala jest niespelna roczna koteczka z lodzkiego schroniska.
(...)
Mala ma pozrywane sciegna achillesa, co oznacza, ze jej tylne lapki przybieraja ksztalt litery L, poniewaz nie moze sie opierac na paluszkach, jak kazdy zdrowy kot, tylko mozna powiedziec, ze chodzi na kolanach.Cale stopki sa bezwladne, poniewaz nic ich nie utrzymuje.
Jest to uraz, ktory mozna operowac, niestety jest to dosc kosztowne, kwota okolo 400 zl.
Nie ma jednak stu procentowej gwarancji, ze sie uda, ale chyba nie bedzie innej mozliwosci poniewaz boje sie, ze zostawienie jej w takim stanie moze przyniesc jeszcze powazniejsze problemy zdrowotne, juz teraz widac, ze miesnie nozek sa bardzo slabo rozwiniete, ogolnie nie jest wychudzona koteczka, ale tylna czesc ciala jest nieproporcjonalna.

Takiej luzaczki dawno nie spotkalam, ani razu nie prychnela na moje koty, nie schowala sie w najciemniejsza dziure,tylko zaczela od razu zwiedzac mieszkanie. W czasie drogi powrotnej zajadala chrupki niczym sie nie przejmujac, no tylko brac Ja i kochac, kochac, kochac..........

Obrazek Obrazek Obrazek

Przedmiotem handlu jest ta oto
1. kiecka z dzianiny H&M, wełna+akryl, idealnie czarrrna z dużym dekoltem i wiazaniem, rozmiar L,Wymiary sukienki bez rozciągania:
biust- 97
talia- 84
bioderka - 104cm
długość od ramienia do dołu- 103 cm
dł rękawa - 70 cm
ObrazekObrazekObrazek
licytuje - alix76 za wywoławczą 10 zł
anakolada - 11 zł
alix76 - 14 zł

2 Bluzeczka ślicznie haftowana i aplikowana w aniołki kwiatki i ptaszki, ciemna czekolada, rozmiar s, bawełna
ObrazekObrazekObrazek
licytuje martazd - wywoławcza 5zł
slapcio - 6zł

i 3.druga bluzeczka z dłuuugim rękawem, ciemnobrązowa, bawełna:
rozmiar s, długość całej bluzeczki 61 cm
pod pachowa szerokość 82 (bez rozciągania)
dł rękawa od pachy w dół - 55 cm
Obrazek

licytuje martazd - wywoławcza 5zł
slapcio - 6zł

cena wywoławcza sukienki 10zł
blu zeczek 5 zł

koniec we wtorek godz 20.00 czasu forumowego
Ostatnio edytowano Pt paź 02, 2009 9:55 przez ruru, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 28, 2009 23:03 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Tatianko! Razem z Amfetka bardzo Dziekujemy :1luvu: i zapraszamy
Cioteczki do licytacji! Jak ja kocham bluzeczki z dlugiiimi,
rozszerzanymi rekawami!

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pon wrz 28, 2009 23:04 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

To poproszę 2. i 3. za wywoławczą. :D

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Wto wrz 29, 2009 6:42 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

1 za wywoławczą - a czy mozna by prosić o wymiary (biust :oops: i biodra)?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto wrz 29, 2009 6:50 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

alix76 pisze:1 za wywoławczą - a czy mozna by prosić o wymiary (biust :oops: i biodra)?

Właśnie chciałam zapytać o te wymiary... i jdługość rękawów... :oops:
czy dzianina jest nieco elastyczna? tzn czy jeśli wymiar w biuście będzie mniejszy niż mój obwód, to się ułoży, czy będzie się ciągło? (zakładając luźność całej reszty, poza biustem)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto wrz 29, 2009 7:29 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

oj tyo widzę że jestem trzecia w kolejności po sukienkę :) też poczekam na wymiary

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto wrz 29, 2009 7:33 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

jessi74 pisze:oj tyo widzę że jestem trzecia w kolejności po sukienkę :) też poczekam na wymiary

bo jest śliczna ;-)
i jeśli wymiary będą mi odpowiadać (co niestety nie jest zbyt prawdopodobne :cry: zdaniem 99% producentów jestem mutantem :roll: tylko dlaczego słyszę głosy, że mam idealną figurę.. he? skoro nic kupić na siebie nie mogę...), to nie odpuszczę :twisted:

charm

Post » Wto wrz 29, 2009 8:00 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

charm pisze:
jessi74 pisze:oj tyo widzę że jestem trzecia w kolejności po sukienkę :) też poczekam na wymiary

bo jest śliczna ;-)
i jeśli wymiary będą mi odpowiadać (co niestety nie jest zbyt prawdopodobne :cry: zdaniem 99% producentów jestem mutantem :roll: tylko dlaczego słyszę głosy, że mam idealną figurę.. he? skoro nic kupić na siebie nie mogę...), to nie odpuszczę :twisted:
to będzie się działo, hi hi charm, żartuję, ustępuję :twisted:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto wrz 29, 2009 11:12 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

jessi74 pisze:
charm pisze:

bo jest śliczna ;-)
to będzie się działo, hi hi charm, żartuję, ustępuję :twisted:

:1luvu: :oops:
trzeba poczekać na wymiary ;-)
ja po prostu mam obwód w biuście ponad półtora raza taki jak talia...

charm

Post » Wto wrz 29, 2009 11:21 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Czy kłaki do sukienki się czepiają? :oops:

I dlaczego bluzka z długimi rękawami to eska? :placz:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto wrz 29, 2009 12:15 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Kicorek pisze:Czy kłaki do sukienki się czepiają? :oops:

I dlaczego bluzka z długimi rękawami to eska? :placz:

oj czepiają się strasznie kłaczki
aż się ją boję wyciągać
:spin2: :spin2:
to jest dzianinka jak najbardziej elastyczna
i bardzo pięknie się układa
ma sliczny dekolt, i w zalezności od okoliczności
moze być albo grzeczna albo bardzo seksi
taka zimowa czarnuszka na każda okazję

Dziękuję za piękny odzew :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zaraz podam wymiary
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto wrz 29, 2009 12:30 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Wymiary sukienki bez rozciągania:
biust- 97
talia- 84
bioderka - 104cm
długość od ramienia do dołu- 103 cm
dł rękawa - 70 cm- one sa takie z załozenia przy długie, żeby były mocno zdrapowane i zebrane szerokim ściągaczem
Ostatnio edytowano Wto wrz 29, 2009 12:34 przez ruru, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto wrz 29, 2009 12:34 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

ruru pisze:Wymiary sukienki bez rozciągania:
biust- 97
talia- 84
bioderka - 104cm

:crying:
jednak niestety nie na mnie....
chyba, że na prawdę bardzo się rozciąga... a zazwyczaj przy mocnym naciągnięciu znacznie gorzej się układa...

charm

Post » Wto wrz 29, 2009 12:39 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

Alez sie tu dzieje! Bijcie, sie bijcie Ciotki..jak to sie mowi, gdzie
dwoch a raczej trzech sie bije, tam Amfetka skorzysta :wink:

Dziekuje bardzo :1luvu:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto wrz 29, 2009 12:52 Re: czarnaSukieneczka i bluzeczkiHaftowane dla Amfetki u Elfridy

martazd pisze:To poproszę 2. i 3. za wywoławczą. :D

alix76 pisze:1 za wywoławczą - a czy mozna by prosić o wymiary (biust :oops: i biodra)?

Dziękujemy bardzo :1luvu: :1luvu:
to zastartowane
koniec we wtorek godz 20.00 czasu forumowego
Obrazek
Obrazek

ruru

[następna]