Niektóre przedmioty pochodzą z Kociego Bazarku, pomogły już innym kotom i nacieszyły moje oczy. Może teraz spodobają się którejś z Was. Zapraszam.
Bazarek potrwa do czwartku 2 maja do godz. 19.31
Biżuteria
1. srebrna zawieszka z bordowymi kamyczkami, cyrkonie albo rubinki, nie wiem. Cena wyw. 5 zł, kup teraz 10 zł
2. srebrna zawieszka z kamieniem czarnym w "maziaje", częściowo zakrytym pięknym srebrnym motywem. Cena wyw. 5 zł, kup teraz 10 zł

3. duży wisior w kolorze srebrnym z brązowo-bursztynowym szklanym kamieniem oplecionym miedzianym drucikiem. Ciekawa rzecz wykonana przez artystę plastyka. Najlepiej prezentuje się na grubym skórzanym rzemieniu. Nie jest to srebro, ale nie ciemnieje. Cena wyw. 10 zł, Kup teraz 15 zł
4. duży wisior z łańcuszkiem (nowy, nie srebro), sowa cała w cyrkoniach. Cena wyw. 10 zł, kup teraz 15 zł

5. srebrny pierścionek z cyrkonią, średnica wewn. ok. 17 mm. Cena wyw. 10 zł, kup teraz 15 zł.

6. srebrna obrączka szlifowana w skośny wzorek, błyszczący. Średnica ok. 18 mm. W jednym miejscu ma ledwo widoczną ciemną kreseczkę, jakby w miejsu łączenia. Cena wyw. 5 zł, kup teraz 10 zł.

7. broszka w kolorze srebrnym z trzema cyrkoniami. Metal który nie ciemnieje, a mam ją chyba z 20 lat i wciąż wygląda tak samo. Cena wyw. 5 zł, kup teraz 10 zł
8. bransoletka wykonana przez forumową vip, miałam ją założoną chyba tylko raz. Jeśli kogoś zainteresuje poszukam do niej kolczyków z takich samych koralików, nigdy nie noszonych, jako gratis. Cena wyw. 5 zł, kup teraz 10 zł
9. kolczyki jasnoróżowe szkło z małymi różyczkami, bigle chyba posrebrzane. Cena wyw. 3 zł, kup teraz 5 zł.
10. kolczyki ze szklanych kulek w kolorze granatowo-fioletowym, bigle posrebrzane. Cena wyw. 3 zł, kup teraz 5 zł
11. "czarne perły", a tak naprawdę ciemnoszare perełki. Cena wyw. 2 zł, kup teraz 4 zł
Perfumy
miniaturki, odlewki, próbki nadające się do wypróbowania zapachu albo do torebki
od lewej:
1. Tresor od Lancome - zostało jakieś 3 ml.

2. Moment de Bonheur od Yves Rocher - cała miniaturka, tylko raz wypróbowana, będzie z 5-6 ml.

3. Anais Anais od Cacharel - odlewka, będzie ze 4-5 ml.

4. Ultrared od Paco Rabanne - odlewka, zostało ok. 3 ml.
5. L'Eau Par Indigo od Kenzo - odlewka, zostało ok. 2 ml.
Każda fiolka jest za cenę wyw. 2 zł, kup teraz 5 zł.
Wszystkie powyższe przedmioty nie są zbyt ciężkie, więc wysyłka będzie kosztować ok. 5 zł. Koszt przesyłki pokrywa kupujący.
Na wszystkie dodatkowe pytania chętnie odpowiem.
Bazarek potrwa 7 dni od pierwszej oferty. Zapraszam serdecznie.
Mam jeszcze buciki kupione w zeszłym roku na bazarku. Rozmiar 37. Córka ponosiła kilka razy pod koniec lata, a w tym roku są już za małe. Jakby się komuś przydały to oddam za 5 zł. Niestety wysyłka butów to koszt ok. 10 zł.