Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:To się zapiszę, a pooglądam później
Kociara82 pisze:Volare jest jednym z ladniejszych zapachow oriflame, taki troszke-moim zdaniem-uniwersalnymoze go uzywac i osoba 20 letnia i pani w wieku 60+
mnie kusi pare zapachow z avon, choc na pewno teraz nie moge sobie pozwolic na zaden, ale musze kiedys przejsc sie do najblizszego biura i zobaczyc "na zywo" jak to pachnie.
Kociara82 pisze:magnolia jest owszem-ladny ale nie przypadl mi do gustu tak bardzo. Byla kiedys edycja limitowana, dawno temu Volare wiosenny kwiat...to byl moj drugi ukochany zapach z oriflame. Albo 3 po obu wersjach Serene (blue i biala)
kejciu pisze:Kociara82 pisze:Volare jest jednym z ladniejszych zapachow oriflame, taki troszke-moim zdaniem-uniwersalnymoze go uzywac i osoba 20 letnia i pani w wieku 60+
mnie kusi pare zapachow z avon, choc na pewno teraz nie moge sobie pozwolic na zaden, ale musze kiedys przejsc sie do najblizszego biura i zobaczyc "na zywo" jak to pachnie.
Oriflame wydali też zapach Volare Magnoliateż śliczny
to tak samo jak Today z Avon - miliony kobiet używa a mi i tak się zapach strasznie podoba
zapachy od kilku lat na rynku ale podbiły serca wielu kobiet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości