Zapraszam na szybki bazarek weekendowy!
Przedmiotem bazaru są hawajskie dekoracje ze sznureczkami, które z powodzeniem mogą być bombkami choinkowymi, ale według mnie stanowią cudną dekorację bez względu na rodzaj świąt.
Składają się z 60 papierowych elementów składanych ręcznie metodą origami i klejonych, i zdobionych. Jedna taka to ogrom pracy, ogrom cierpliwości.
Bazarek szybki, bo czasu mało - po pierwsze Wigilia już w poniedziałek, po drugie - chcę też jak najszybciej przekazać pieniądze potrzebującym.
Bazarek jest na Maluszka z chorymi oczkami, którego Iwo zdecydowała operować. Każda złotówka może pomóc przywrócić mu wzrok, więc wystawiamy co się da, żeby pomóc. Iwo to najpiękniej opiekująca się kotami osoba, jaką znam. Podziwiam ją i wzrusza mnie zaangażowanie z jakim pomaga tym futrom, bez względu na koszty.
Wątek Iwo: viewtopic.php?f=1&t=142462&p=9482837#p9482837
Wątek Maluszka: viewtopic.php?f=1&t=149173

Bazarek potrwa do niedzieli, 23 grudnia 2012.
W opcji Kup Teraz wystawione są 3 bombki hawajskie, każda z nich = 12 zł (dwanaście, jak dwanaście potraw i dwunastu apostołów, i dwanaście miesięcy, cyfra dwanaście jest niezła).
Odbiór najchętniej osobisty, na terenie Sosnowca. Dlaczego? Bo raczej pewne, że do Świąt wysyłka nie dojdzie, chyba że komuś nie zależy na dekoracji choinkowej, a tak też może być, bo to szczególnie miła dla oka dekoracja. Wtedy proszę o dodanie do kwoty 5 zł.
Zapraszam do kupna!
Hawaje nr 1: 12 zł Kup Teraz!
Hawaje nr 2: 12 zł Kup Teraz!
Hawaje nr 3:12 zł Kup Teraz!