którego wątek znajduje się tutaj: viewtopic.php?f=1&t=144861
PKDT (działający w ramach Fundacji VIVA) zorganizowała grupa osób z Trójmiasta, kochająca koty i nie mogąca bezczynnie patrzeć jak dzieje im się krzywda.
Działalność koncentrowana jest tylko na pomocy kotom w postaci: finansowania wizyt weterynaryjnych, współfinansowania domków tymczasowych (zakup karmy, witamin, kociego mleka), pomocy finansowej w sterylizacji/kastracji, zapewnienia hotelu – domu tymczasowego, pomocy w budowie i finansowania kocich budek, pomocy w umieszczaniu płatnych ogłoszeń w Internecie, finansowania transportu w nagłych wypadkach (pogotowie weterynaryjne),
Zasady bazarku:
* licytacja fantu na zasadzie : licytacji 3 dni lub KUP TERAZ
* koszty wysyłki fantów pokrywa kupujący wg kosztów podanych wg taryfy Poczty Polskiej,
* możliwy jest odbiór osobisty: od Gdynia Chylonia do Cisowa do Rumia i w Tczewie
(wtedy ja wpłacę pieniądze na konto Fundacji)
Ważne! Wpłacamy pieniądze na konto Fundacji Viva:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a,
03-772 Warszawa
NIP 525-21-91-290
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
Z dopiskiem:
PKDT darowizna mpacz78 miau i nick z forum,
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW
Po dokonaniu przelewu i poinformowaniu mnie o tym, potwierdzam wpłatę w Fundacji i wysyłam fant.
ZAPRASZAM DO ZAKUPU:
2. spódniczka jesienno zimowa materiał cieplejszy, stan idealny R 36 pas 38cmx2, biodra 47cm x2 długość boku z koronką do 68cm, tył 74cm z koronka, nowa nienoszona
cena wywoławcza 7zł kup teraz 15zł

4. sukienka letnia w kropki kolor ciemny granat R 36/38 cena wywoławcza 3zł kup teraz 5zł

8. prawie nowa torebka z ekologicznej skóry w środku podszewka i dodatkowe kieszenie, modny wzór cena wywoławcza 10zł
rezerwacja kiwi
fanty mam w domu
pomierze na życzenie i dorobie fotek
pozdrawiam
sprzedane
1. bluzeczka wizytowa bez sladów uzywania kolor odrobinę ciemniejszy niż foto R 36/38 cena wywoławcza 5zł Kup teraz 10zł
wylicytowała kiwi
7. nowy kpl 3 torebko kosmetyczek kolor ładny brąz zdjęcie przekłamuje kolory,
wymiary największej to 35cm na 26cm całość ma zamki, mniejsza to 25cm na 23cm, mała wysokość 13cm, cena wywoławcza 10zł
wylicytowała milu
3. sukienka wyjściowa nowa
nabyła wioleta za 5zł
5. sukienka czerwona wyjściowa stan idealny cena wywoławcza 7zł kup teraz 15zł
nabyła wioleta 5zł
6. buty noszone ale po za wymianą fleków nic nie trzeba R 38 cena wywoławcz 7zł kup teraz 15zł
nabyła wiola