Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 20, 2012 13:41 Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Witam,

Właśnie poznałam historię malutkiej Żabci - kotka z niedowładem tylnych łapek. Kociak znajduje się obecnie pod opieką Fundacji Ebra Koci Zakątek i UWAGA! szuka domku tymczasowego lub stałego, w którym będzie mógł odbywać rehabilitację (tu szczególnie zwracam się do osób z Wrocławia i okolic).

Więcej o Żabci:
http://azylebra.jimdo.com/

Chciałabym przekazać dwa ręcznie wykonane przeze mnie kocie magnesy na lodówkę - całkowity dochód z ich sprzedaży przekażę na rehabilitację kotka. Oto magnesy:

Obrazek
Kotka Klementyna

Obrazek
Kot Kleofas

Zainteresowanych kupnem bardzo proszę o kontakt na priv, wówczas podam szczegóły. Cenę magnesu proponujesz sam/a, jednak cena minimalna to 12 zł. Do ceny należy doliczyć 4,50 zł za przesyłkę.

Opis magnesów:

Magnesy na lodówkę wykonane techniką kolażu:

autorska ilustracja (wydruk cyfrowy na papierze recyklingowym) + papier kolorowy + farba akrylowa w kolorze starego złota.
Zabezpieczony lakierem wodnym.

Wymiary: Klementyna - 8,7 x 6,2 cm, Kleofas - 9x6 cm

Kotki chętnie staną się stróżami lodówki, tablicy magnetycznej i listy zakupów. ;)

kosciana

Od: Wto mar 01, 2011 23:56

Post » Pon sie 20, 2012 23:41 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Bardzo dziekujemy Kosciano :)
załozyłam watek Żabci
viewtopic.php?f=1&p=9147341#p9147341

Żabcia to ok 4 tygodniowy kocurek z częściowym niedowładem tylnych nóżek.
Kocurek z dnia na dzień czuje się coraz lepiej.
Miał bardzo wzdęty brzuszek i nie dotykał nózkami tylnymi ziemi. Teraz z każdym dniem jest poprawa.
Ma jakby przykurcz nózek, wykoslawione kolanka i jest to prawdopodobnie genetyczne.
Jest w trakcie leczenia i diagnozowania.

tu filmik http://www.youtube.com/watch?v=wERYsGjdq7c

Bardzo przydałby się odpowiedzialny Dom w którym mógłby być systematycznie rehabilitowany.
Żabcia
Obrazek
Pierwsze kroki
Obrazek
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Wto sie 21, 2012 13:24 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Daję za każdy magnes po 12,50, do kiedy trwa?

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Śro sie 22, 2012 23:09 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

WeraW, dziękuję za zainteresowanie. Dajmy czas, powiedzmy, do niedzieli (26.08.). Jeśli ktoś z Was wyrazi chęć by dać więcej za oba magnesy lub za jeden z nich - będzie licytacja. :) Jeśli nie - w poniedziałek przesyłam Ci wszelkie potrzebne informacje i magnesy wędrują do Ciebie.

kosciana

Post » Czw sie 23, 2012 22:05 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

to ja za kota Klemensa proponuje 18 zł.
Obrazek.

iga5

Post » Nie sie 26, 2012 16:04 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

! :kotek:
Obrazek.

iga5

Post » Pon sie 27, 2012 7:38 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Kurcze przegapiłam, można jeszcze zalicytować, albo czy będą jeszcze dostępne za jakiś czas??
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pon sie 27, 2012 20:21 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Hmm, no to umówmy się, że i "spóźnialscy" będą mieć okazję. ;) W czwartek wystawię jeszcze jedną rzecz. Będzie to magnes lub broszka, również z kotem (i również na leczenie Żabci, oczywiście). Aukcja potrwa tydzień. :)

kosciana

Post » Czw sie 30, 2012 17:21 Re: Ręcznie wykonane magnesy - dla Żabci z niedowładem łapek

Kolejna, ostatnia rzecz na "żabciowe" konto - kocia broszka. Modelina + autorska ilustracja, pojedynczy egzemplarz. Cena minimalna: 20 złotych. Do ceny należy doliczyć 5 zł - kosz wysyłki. Zamknięcie aukcji - za tydzień, 6.09. (można zgłaszać się do końca dnia, tj. do północy).

Obrazek

Obrazek

(Przedmiotem aukcji jest brązowa broszka na dole. jej wysokość to ok. 4,5 cm)

kosciana