dagmara-olga pisze:normalnie nie mogę się doczekać

Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:olciak84 pisze:a ze chce dac jako prezent "oryginałom" to jakie by bardziej wytrwale?
Trwałe to jedne i drugie i trzecie
włóczkowe maja przeważnie ok.10 cm długości ( razem z główką), wysokość od stóp do czubka głowy ok. 7-8 cm
te na zdjeciu są mniejsze, z grubego kordonka ten zielony i cieniutkiej wełny czarno-szary
a mikrusy kordonkowe jeszcze mniejsze
olciak84 pisze:Thorkatt pisze:olciak84 pisze:a ze chce dac jako prezent "oryginałom" to jakie by bardziej wytrwale?
włóczkowe maja przeważnie ok.10 cm długości ( razem z główką), wysokość od stóp do czubka głowy ok. 7-8 cm
te na zdjeciu są mniejsze, z grubego kordonka ten zielony i cieniutkiej wełny czarno-szary
to moze te najwieksze - bym mogła w razoie czego namierzycjak zgubia
Thorkatt pisze:olciak84 pisze:Thorkatt pisze:olciak84 pisze:a ze chce dac jako prezent "oryginałom" to jakie by bardziej wytrwale?
to moze te najwieksze - bym mogła w razoie czego namierzycjak zgubia
Pako pisze:Szydełkuję "na zapas" - właśnie wydziergałam części do pomarańczowego i zabieram się do takiego zielono-szmaragdowego - będą cudne![]()
Komu, komu
dagmara-olga pisze:zielono szmaragdowy ?????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
może dla mnie? czy to już ponad pulę?
Jak nie - to ja KCEM !
Pako pisze:dagmara-olga pisze:zielono szmaragdowy ?????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
może dla mnie? czy to już ponad pulę?
Jak nie - to ja KCEM !
hmmm - nie starczyło nitki na ogonek, muszę przekopać swoje zapasy![]()
Thorkatt - musimy się spotkać i skoordynować działania![]()
dagmara-olga - oczywiście bezogonek (jak na razie) rezerwujemy dla Ciebie![]()
No i Thorkatt musi stwierdzić moją prawdomówność, czy on na pewno zielono-szmaragdowy - czasami mam z tym problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 364 gości