Tutaj mój wątek
viewtopic.php?f=1&t=141579&start=90
Pomoc z tego bazarku przeznaczona jest na pokrycie wydatku za paliwo, które byłam zmuszona opłacić prywatnej Osobie.Zwykle woze do sterylizacji kotki sama z Meżem ,ale sytuacja była bardzo pilna i nie było czasu czekać aż Mąż wróci z delegacji.Środki zostały pokryte z moich pieniążków na życie i potrzeby stada domowego.Dlatego wystawiam do licytacji min. komplet kosmetyków zakupiony na Bazarku u nelka83.
Wszystkie rzeczy są nowe.Licytujemy jako komplet.Bazarek potrwa 5 dni czyli do dnia 20 czerwca 2012 roku do godziny 24.00 czasu Forumowego.Koszty wysyłki pokrywa Kupujacy.
Zapraszam do Pomocy.
Licytujemy
1. Emulsja kolagenowa firmy Kanebo, 3,5 ml
2. „Szybko wchłaniający się i pielęgnujący żel pod oczy i na powieki, zmniejszający wysuszenie skóry, bruzdki i obrzmienia, spowodowane zmęczeniem” firmy Kanebo, 3,5 ml
3. Maseczka relaksująca firmy Kanebo, 10 ml
4. Krem do demakijażu firmy Kanebo, 8 ml
5. „Bogaty i wygładzający lotion, który szybko daje odczucie ujędrniania. Zwiększa poziom nawilżenia. Dla cer suchych, bardzo suchych i normalnych” firmy Kanebo, 7 ml
7.Nowa kosmetyczka marki Fcuk
8.Miniaturka wody perfumowanej Evidence Yves Rocher 7,5 ml.
9.Miniaturka wody perfumowanej Moment de Bohneur Yves Rocher 5 ml.
10.Śliczne różowe majteczki biodróweczki- panterka rozmiar 36.Delikatna zwiewna koronkaa ze streczem.Lejacy materiał.Bardzo mile w dotyku.
11.Zestaw zabawek dla kota.Ilosć 20 sztuk.W zestawie
3 piłeczki z misia grzechotki
2 duże piłeczki grzechotki
5 grzechotek z dzwoneczkami
8 myszek
1 piłeczka
1 piłeczka na sznureczku.
jako gratisik od siebie dodaje

Turkusowa zawieszka na sznureczku.Imitacja kła,Kolor turkusowy.Oxydowana oprawa.
Śliczne duże oxydowane kolczyki z różą i oczkiem.Wysokość 8 cm.Szerokość 4,5 cm.
Oraz
Testerki z atomizerem 2,5ml każdy
1.Lolita Lempicka SI
2.ESKADA Desire Mi
3.GUERLAIN Idylle
Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów 100 ml.Yves Rocher
Samoopaląjacy krem przeciwzmarszczkowy do twarzy 50 ml Ives Rocher
Wszystkie rzeczy są NOWE!

Zapraszam.Cena wywoławcza 30 zł
Wszystkie rzeczy są nowe.
Licytuje Dagmara-olga

Licytuje Dilah