Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!! - KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 14:08 Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!! - KONIEC!

Kochani!!
Tym razem, cały dochód ( jeśli jakiś będzie dzięki Wam) na Ciacha i CiachCentrum, więcej szczegółów tutaj: viewtopic.php?f=1&t=112955
Biżutka jest nowiutka, niektóre egzemplarze, jeszcze "ciepłe",kolejne będą się pojawiać w miarę ich powstawania. Myślą przewodnią było aby przywitać jesień radośnie. Kupując jakiś kolorowy drobiazg, poprawić sobie humor podwójnie, po pierwsze- drobiazgiem, po drugie - świadomością, że pomogło się tym najmniejszym, bezbronnym, NIECHCIANYM...
Bazarek potrwa do 11 października do godziny 20.00 czasu realnego.
Zapraszam! Można już pomyśleć o świątecznych podarkach, upominki mogę zapakować , jeśli zgłosicie na pw, że ma to być prezent, stosownie do okazji:)
Koszty przesyłki ryczałt 5 zł, pokrywa Licytujący. Każdy kto wyda na bazarku 35 zł i więcej wysyłkę otrzyma gratis:).

1. Bransoletki na żyłce ze szklanych perełek z posrebrzanymi przekładkami, można nosić razem, można każdą osobno, żyłka jest gumowana. więc dopasuje się do ręki, ale bez przesady :) Idealne dla rozm 18-20 cm.

Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza 1 szt - 6 zł ( niebieskiej już nie ma)

2.
Długie ok. 6 cm. posrebrzane kolczyki na otwartych biglach, w kolorze intensywnej czerwieni, bardzo delikatne.

Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł.

3. Usunięte

3a.
Tęczowa bransoletka z posrebrzanymi przekładkami, na małą rączkę, 17-18 cm
Obrazek
Cena wywoławcza - 9 zł
johaśka - 9zł

4.
Kto powiedział, że "Kociarze" nie lubią psów! Uroczy metalowy wisiorek, niebieski piesek z cyrkonią do zawieszenia na łańcuszku, rzemyku,żyłce, bransoletce, przywieszce do kluczy itp. ma srebrne kółeczko o średnicy 6 mm.

Obrazek
Cena wywoławcza - 5 zł

5.
Kto powiedział, że "Kociarze" nie lubią psów! Uroczy metalowy wisiorek, różowo-fioletowy piesek do zawieszenia na łańcuszku, rzemyku,żyłce, bransoletce, przywieszce do kluczy itp. ma srebrne kółeczko o średnicy 6 mm.

Obrazek
Cena wywoławcza - 5 zł

6.
Cudne, posrebrzane kolczyki na otwartych biglach, długości ok. 5 cm z ceramicznymi malowanymi kwiatkami w kolorze zielono-błękitnym, dość ciężkie.
Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł
Pako - 7 zł

7.
Srebrne kolczyki długości ok. 5 cm na otwartych biglach z kulami agatu fioletowego.

Obrazek
Cena wywoławcza -15 zł
ewagrz - 15 zł

8.
Usunięte

8a.
Posrebrzane kolczyki/klipsy z kwadracików z żywicy, bardzo lekkie, hit sezonu, w najmodniejszym zestawie kolorystycznym.
Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł
johaśka - 7 zł

9.
Leciutkie, kolorowe, posrebrzane kolczyki z naklejanymi cyrkoniami.

Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł

10.
Posrebrzane kolczyki z małymi plastikowymi kuleczkami w kolorze czarno-fioletowym.

Obrazek
Cena wywoławcza -7 zł

11.
Usunięte

11a. Bransoletka na gumowanej żyłce, może być kompletem z poz. 8a, duża na rękę ok. 21-22 cm, ale mogę ją zmniejszyć jak coś :)
Obrazek

12.
Bransoletka na gumowanej żyłce, z plastikowych kwadracików i posrebrzanych przekładek, na rozmiar ok. 19 cm.

Obrazek
Cena wywoławcza-7 zł

13.
Bransoletka na drucie " z pamięcią" z plastikowych zielonych i brązowych kuleczek z posrebrzanymi przekładkami. W zasadzie powinna pasować na każdą rękę, ale nie polecam na rozm 17-18, może spaść :wink:

Obrazek
Cena wywoławcza -10 zł

14.
Bransoletka na drucie " z pamięcią" z plastikowych maleńkich koralików. W zasadzie powinna pasować na każdą rękę, ale nie polecam na rozm 17-18, może spaść :wink:
Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł

15.
I coś na małą rączkę, rozm. 17-18 cm, posrebrzana bransoletka na gumowanej żyłce.

Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł
ewagrz - 7 zł

16.
Posrebrzane długie kolczyki z otwartymi biglami z czarnymi kamykami.
Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł

17.
Długie, posrebrzane, bardzo lekkie i delikatne kolczyki z plastikowymi kwadracikami.
Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł

18.
Srebrny wisiorek z kryształkiem Svarowskiego, w kolorze Bermuda Blue, wielkość 22 mm.
Obrazek
Cena wywoławcza -17 zł

19.
Usunięte

20.
Posrebrzane, bardzo kolorowe kolczyki, rozjaśnią każdy chmurny dzień.

Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł

21.
Posrebrzane kolczyki na otwartych biglach, stonowane brązowe i różowe kuleczki...

Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł
ewagrz -7 zł

22.
Usunięte

23.
Srebrne kolczyki, tzw. rybki z tęczowymi maleńkimi kuleczkami. kolorem bazowym kuleczek jest fiolet

Obrazek
Cena wywoławcza - 15 zł

I teraz coś co nie jest moim dziełem, ale warte jest zainteresowania, to moja ulubiona biżutka jesienno- zimowa:

24.
Bransoletka rzekomo z Meksyku, ręcznie robiona, nie wiem ile w tym prawdy, jest zwykła, ale śliczna i leciutka, brązowa, na czterech mocno ściągających gumeczkach, będzie pasować na rączkę 17-19 cm.
Obrazek
Cena wywoławcza - 10 zł

25.
Nie byłam w stanie zrobić zdjęcia oddającego piękno tych korali, są długie ok 60 cm, ciężkie na brązowym rzemieniu z dużych rudo-różowych kul przetykanych kulkami z brązowego futerka, zachwycające do golfów i zimowych swetrów.
Ciężko będzie się z nimi rozstać, jeśli ktoś je wylicytuje :wink:
Obrazek
Cena wywoławcza - 15 zł
ewagrz - 15 zł

I jeszcze mała niespodzianka. Każdy zwycięzca licytacji, oczywiście jeśli będzie chciał, otrzyma w przesyłce przepis na jabłkowe uśmieszki, każdy facet, który ich spróbuje daruje wszystkie zakupowe szaleństwa :wink:

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 11, 2011 19:19 przez Edyszka, łącznie edytowano 17 razy
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Pt wrz 30, 2011 18:23 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Podrzucimy ,żeby było nas widać...
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 8:19 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

:D
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 8:25 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Właśnie wpadłam na pomysł , jak na 100% mieć dochód z Bazarku. Zrobić wszystko własnoręcznie, obfocić, opisać i wystawić, a potem wszystko... też "własnoręcznie"..... kupić :lol: efekt murowany polecam :lol:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 10:23 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

kolczyki nr 6 start!

A nie można licytować ciasteczek, plissss
Pako

Post » Sob paź 01, 2011 10:30 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

A dziękuję i Witam :D ciasteczek na focie już nie, bo ich nie ma, ale kto wie, może przemyślimy , tylko teraz już ciężko Antonówki dostać, a wykonawczyni mi podpowiada, że to b. proste:)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 11:01 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Edyszka pisze:A dziękuję i Witam :D ciasteczek na focie już nie, bo ich nie ma, ale kto wie, może przemyślimy , tylko teraz już ciężko Antonówki dostać, a wykonawczyni mi podpowiada, że to b. proste:)

Ale ja bez piekarnika mieszkam :cry:
Pako

Post » Sob paź 01, 2011 11:29 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Pako pisze:
Edyszka pisze:A dziękuję i Witam :D ciasteczek na focie już nie, bo ich nie ma, ale kto wie, może przemyślimy , tylko teraz już ciężko Antonówki dostać, a wykonawczyni mi podpowiada, że to b. proste:)

Ale ja bez piekarnika mieszkam :cry:
Edyszka, wystawiaj ciasteczka :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob paź 01, 2011 14:19 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Nie dostarczę ich w dobrym stanie zwycięzcy, :( ale mogę zaprosić na degustację :P Pako pakuj się i zabierz Myszkę :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 18:33 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Edyszka pisze:Nie dostarczę ich w dobrym stanie zwycięzcy, :( ale mogę zaprosić na degustację :P Pako pakuj się i zabierz Myszkę :)

Nie wiem, czy starczyłoby dla wszystkich - mogę przyjechać ja i moje 4 rezydentki oraz 4 tymczasiki :mrgreen:
Pako

Post » Sob paź 01, 2011 18:46 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Nr 15 poproszę :)

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Sob paź 01, 2011 18:52 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Zapraszam Ciebie i wszystkie czworonogi, nie wiem co Maciuś z Tośkiem na to, ale moze ktos powinien przytrzec im noski, bo sie bardzo wazne zrobily :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 18:53 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

ewagrz pisze:Nr 15 poproszę :)

Proszę bardzo, witam i dziękuję :D
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 20:24 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Podrzucimy, lubimy być na szczycie :ryk:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Sob paź 01, 2011 21:57 Re: Kolorowe błyskotki na Miaukotki!!!

Jutro kilka nowości właśnie zrobionych, do sensownych zdjęć potrzebuję dziennego światła, zapraszam, super modele, kolczyki - 5 par, 4 modele posrebrzane, 1 srebrne :wink:
Obrazek Obrazek

Edyszka

[następna]