Amica bardzo mi pomogła, kiedy znalazłam moje pierwsze koty (Łatkę, Zoli i ich 2 braciszków), wtedy ja byłam w ciężkiej sytuacji.
Teraz Amica jest na emeryturze i koszty leczenia łapki Gucia są ponad jej możliwości finansowe.
Sonia i S-ka, czyli moje koty osobiste + tymczasowicz Gucio: viewtopic.php?f=1&t=103955&start=420
22 września Gucio miał kolejną operację
Amica pisze:Gucio jest w trakcie kolejnej operacji. Przecięta 3 tygodnie temu kość strzałkowa zrosła się za szybko - zabieg trzeba powtórzyć![]()
Nie byłam przygotowana na taki wariant. Odbieram go z SGGW po 15-tej.
Amica pisze: Za zabieg zapłaciłam 481 zł. Razem z poprzednimi kosztami w ostatnim miesiącu łapka Gucia kosztowała mnie 1.101 zł (dziś kupiłam jeszcze Metacam za 24 zł).
Jestem trochę podłamana, bo to nie jest koniec wydatków (następną wizytę mamy za 4 tygodnie)Ale najważniejsze, żeby Guciowi to pomogło.
Gucio to ten mały w kołnierzu

CZAS TRWANIA bazarku: DO 16 października 2011 do g. 20:00
opcja sprzedaży: KUP TERAZ
KOSZT WYSYŁKI POKRYWA KUPUJĄCY
(przesyłka w zależności od wagi (za jedną czapkę ok 6 zł), wg cennika poczty polskiej i wagi)
Wysyłka po wpłacie na moje konto. Pieniądze - bez kosztów wysyłki zostaną przesłane do Amica
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DO SPRZEDANIA:
Ruda paprotka cena 40 zł
Włóczka to mieszanka wełny i bawełny, idealna na wczesną jesień

BERET RASTA I - cena 35 zł - kupiła edziaa.
Nowa!!!! akryl + wełna

CZAPKA KRASNALKA POPIELATA - 45 ZŁ.
włóczka z dużą domieszką wełny, ciepła i miła w dotyku

CZAPKA KRASNALKA MORSKA- 45 ZŁ.
włóczka z dużą domieszką wełny, ciepła i miła w dotyku (ta też ma pompon, tylko źle mi się skadrowało zdjęcie

CZAPKA KRASNALKA FIOLETOWA - 45 ZŁ.
włóczka z dużą domieszką wełny, ciepła i miła w dotyku

Zielona chusta - 60 zł
Akryl.

Czarna czapka z daszkiem - cena 20 zł - używana ale fajna
Reserved albo River Island, sprawdzę