Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 18:48 Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

To aukcja dedykowana kociej rodzinie z łąk

kotki zostaly znalezione przez przypadek, w miejscu rzadko uczeszczanym, na odludziu, najwyrazniej ktos je tam porzucil
to kocia mama i cztery slodkie kociatka

Obrazek Obrazek

cala rodzina wymagala "remontu", odpchlenia, odrobaczenia
duzy rachunek byl za ratowanie jednej z malych kotek, ktora bardzo zle przechodzila odrobaczenie i na pare dni musiala byc hospitalizowana m.in. celem nawodnienia oraz wykonane miala rtg jelit z kontrastem
kolejny rachunek byl za mame - jej sterylizacje
a kolejny za szczepienia

liczac tylko te pozycje to kotki kosztowaly 568zl!!

nie wystawialam bazarkow na czas, wiec teraz musze nadrabiac by splacic caly zaciagniety dlug

nadrobilam juz kwote 105zl :) prosze o dalszy udzial w moich aukcjach, dziekuje

Pod moja opieka znajduja sie 23 koty czekajace na dom. Koszty utrzymania sa wysokie, dlatego prosze o udzial w moich aukcjach.
Jesli ktos moze wystawic bazarek na ten sam cel to bardzo prosze i dziekuje

caly dochod z tej aukcji pojdzie na pokrycie rachunkow w lecznicy

Wiecej o moich podopiecznych mozna przeczytac TUTAJ

Oferuje kilka kosmetykow
calkiem nowych :D

Idealne na nadchodzaca jesien i zime.

1. JOANNA Peeling Myjący 100 ml Pomarańcza
JOANNA Peeling Myjący 100 ml z pomarańczą doskonale wygładza i odświeża ciało.
Specjalnie dobrana receptura zawiera nawilżający ekstrakt z kiwi oraz drobinki ścierające, które usuwają zanieczyszczenia i martwe komórki naskórka.

cena wywolawcza 4zl

Obrazek Obrazek

2. Yves Rocher - Autobronzant Lait Hydratant
Mleczko samoopalające do twarzy i ciala

Nawilżona, naturalnie opalona i promienna skóra. Konsystencja mleczka ułatwia aplikację. Składniki pochodzenia roślinnego: wyciąg z Gardenii, sok z agawy i olej z sezamu z biologicznych upraw, mangiferyna.
Nawilżona, naturalnie opalona i promienna skóra. Konsystencja mleczka ułatwia aplikację.

Składniki pochodzenia roślinnego: wyciąg z Gardenii, sok z agawy i olej z sezamu z biologicznych upraw, mangiferyna.
Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego.
Składnik aktywny:
Wyciąg z gardenii tahitańskiej o właściwościach rozświetlających.
Więcej o składniku aktywnym:
Gardenia jest uprawian na Tahiti. Oleisty wyciąg uzyskiwany w procesie maceracji kwiatów w olejku kakaowym ma właściwości rozświetlające. Nawilża i wygładza skórę co gwarantuje promienną opaleniznę.
Dodatkowe składniki: DHA, składnik brązujący koloryzujący skórę.

Stosowanie:
Rozprowadzić równomiernie na twarz i ciało, omijając okolice oczu, brwi i nasadę włosów.
Dokładnie umyć ręce i wyczyścić paznokcie.Ponawiać aplikację, aż do otrzymania oczekiwanego efektu opalenizny (maksymalnie przez 4 kolejne dni, po czym zrobić 3 – dniową przerwę).
Unikać kontaktu z wodą przez 3 godziny po aplikacji.Przed użyciem samoopalacza wykonać peeling ciała, w celu usunięcia martwych komórek naskórka, aby opalenizna była równomierna.

cena wywolawcza 30zl
(cena w sklepach YR 53zl!)

Obrazek

3. Sól do kapieli Pomarańcza z cynamonem 500g
Olejek pomarańczy otrzymywany ze skórek owoców pomarańczy, pochodzi z Sycylii. Słodki owocowy zapach łagodzi depresje, napięcia nerwowe, uspokaja. Zapach pomarańczy z cynamonem nierozerwalnie kojarzy się ze świętami, z zapachem ciasta i relaksem. Bardzo korzystnie działa kąpiel z dodatkiem tej soli szczególnie w zimowe dni. Dodatek suszonych pomarańczy i cynamonu uatrakcyjni chwile kąpieli. Naturalna sól do kąpieli stanowi bogate źródło składników mineralnych niezbędnych dla organizmu. Kąpiel z dodatkiem soli działa odprężająco na organizm, regeneruje skórę pozostawiając ją miękką i przyjemną w dotyku. Ciepły zapach pomarańczy i cynamonu rozgrzeje Twoje ciało w zimne deszczowe dni, pobudzi zmysły, odpręży i poprawi nastrój.

Sposób użycia:
Do wanny pod strumień ciepłej wody wsypać sól kąpielową w celu dokładniejszego rozpuszczenia kryształków soli. Po kąpieli zaleca się delikatnie osuszyć ciało ręcznikiem, tak aby mikroelementy miały czas wniknięcia do organizmu.

cena wywolawcza 12zl

Obrazek

koszt nadania pokrywa kupujacy

Aukcja potrwa przez 7dni od pierwszej oferty

Dziekuje za udzial w aukcji i wsparcie maluszkow.
Ostatnio edytowano Wto wrz 13, 2011 20:21 przez natur11, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Wto wrz 06, 2011 0:40 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

Zaznaczam sobie :ok:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Wto wrz 06, 2011 11:36 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

Piękny bazarek, powzdycham sobie... :)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro wrz 07, 2011 11:08 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

ja tez wzdycham ... marząc o wiośnie :roll:
zbliża się zima, pora roku, której nie znoszę
będę marudna do potęgi n-tej
(no, już zaczynam..)

natur11

Post » Śro wrz 07, 2011 17:40 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

No, taka sól do kąpieli za zimowe wieczory...
Myślałam, że na tym bazarku panuje szał zakupów, a tu nic... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro wrz 07, 2011 17:43 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

ja bym z wielką chęcią wzięła i jedynkę i trójkę, ale chwilowo fundusze uciekły :( Niemniej czaję się tu i zaglądam zza samoopalacza 8)

Danzig

Post » Śro wrz 07, 2011 18:51 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

chwilowo?
a kiedy sie pojawia? ;)
mozemy sie jakos umowic.. fundusze potrzebne wiec jestem elastyczna

natur11

Post » Śro wrz 07, 2011 21:52 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

Nie chcę nic obiecywać, zatem narazie tylko patrzę i dzielnie podnoszę, bo sama nie wiem kiedy :|

Danzig

Post » Czw wrz 08, 2011 8:38 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

ok :)

to ja kusze dalej ;)

natur11

Post » Czw wrz 08, 2011 13:09 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

Obrazek

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Czw wrz 08, 2011 13:48 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

:ok:

Danzig

Post » Pt wrz 09, 2011 8:20 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

:kotek:

paw

Post » Pt wrz 09, 2011 13:25 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

Obrazek

paw

Post » Pt wrz 09, 2011 20:55 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

zapraszam :)

natur11

Post » Pt wrz 09, 2011 22:48 Re: Kąpiel+peeling+samoopalacz - zatrzymaj lato. Kociętom z łąki

:kotek: :kotek: :kotek:

Danzig

[następna]