Posiadamy instytucję Skarpety - czyli po prostu zbieramy kasę, którą przekazujemy kotom w potrzebie.
W ramach porządków wiosennych wyszperałam dwie pary butów - jakim cudem i po co nabyłam za małe obuwie, tego najstarsze Wiedźmy nie wiedzą

W każdym razie buty szukają nowych właścicieli

1) Materiałowe buty na koturnie, rozmiar 40 (w rzeczywistości nieco mniejszy). Raczej na wczesne lato niż deszczową wiosnę, niezwykle lekkie. Wykonane z materiału, wewnątrz skórzana wkładka. Maksymalna długość wkładki 25cm. Kolor beżowy / taka kawa z mlekiem.
Z racji, że buty nowe (kupione w zeszłym roku, latem i nigdy nie noszone) - cena wywoławcza 15 PLN.
Najwyższa oferta: Villemo - 21 PLN

2) Skórzane buty na obcasie, rozmiar 39. Wykonane ze skóry, wkładka skórzana. Maksymalna długość wkładki 27,5cm (uwaga - czubek ma szpic, więc realnie na stopę ok.24-25cm). Kolor czarny, metalowa klamerka na pasek.
Buty w stanie dobrym - nieco zbite fleki (mogę wymienić na życzenie) oraz niemal niewidoczne zadrapanie skórki na czubku lewego buta - dlatego cena wywoławcza 10 PLN (dwa lata temu zapłaciłam za nie ok.150 zł)
Najwyższa oferta: solangelica - 10 PLN

3) Skórzane buty na wiosnę/lato, rozmiar 38. Wykonane ze skóry, bardzo eleganckie.
Cena wywoławcza - 15 PLN +10 PLN koszty wysyłki (buty przekazane na bazarek przez Villemo)

Bazar trwa 7 dni, czasu forumowego.
Start i ZAPRASZAMY serdecznie