viewtopic.php?f=1&t=126239
Vailet pisała też o niej na wątku mojego Czarusia.Ona nie bardzo umie się poruszać na forum.Bejbi potrzebuje leczenia,jest bardzo chora. Vailet nie stać już na kolejne wizyty u weta, kosztowne testy, a to konieczne.Malutka cierpi, jest podejrzenie FIP.Proszę, pomóżcie jej!
1.Piękna, świetna gatunkowo torba z rysunkiem kotków.Żakardowa chyba,coś jakby imitacja haftu krzyżykowego.Ma piękne kolory.Bawełna z domieszką poliestru.Wklejam zdjęcie też lewej strony, aby pokazać, jaka jest porządna.

Cena wywoławcza 20 zł.
Licytuje Lidka za 30 zł.Dzięki

2.Prześliczny, milutki miś z termoforkiem.Przytulanka dla dziecka, albo kota.Kilka takich już wystawiałam i były hitami.Mam nadzieję,że i ten komuś się spodoba.

Cena wywoławcza 10 zł.
Licytuje Zocha za 15 zł.Dziękuję

3.Trzy pierścionki srebrne, małe rozmiary.Środkowy ma dwa kamyki koloru beżowo-różowego, nie wiem, jakiego rodzaju.Ten z prawej ma uniwersalny rozmiar, jest jakby przecięty, rozciąga się trochę.Ma cyrkonię, niezbyt ładnie wyszła na zdjęciu,ale błyszczy się, zapewniam.

Cena wywoławcza każdego 5 zł.
a/licytuje Zocha za 10 zł.Dziękuję

b/
c/z cyrkonią, licytuje milena88 za 10 zł.Dziękuję

4.Dwie przywieszki z bursztynem, malutkie, ale bardzo ładne, delikatne.Mają ok.1,5 cm.Bardzo szlachetnie wyglądają na szyi.

Cena wywoławcza każdej 5 zł.
a/
b/ licytuje milena88 za 10 zł. Dziękuję

Koszty wysyłki pokryje moja siostra.Bazarek trwa tydzień od pierwszej oferty.
Przepraszam za jakość zdjęć, ale biżuterii chociażby nie umiem fotografować.
Koniec bazarku 12.04 o godz.10.00