Zapraszam na zakupy do mojej szafy. Niestety wyrosłam z wielu rzeczy i muszę się ich pozbyć

Dochód z bazarku zostanie przekazany mojej osobistej przyjaciółce, mamaji 4, która ma zamiar wysterylizować bezdomną kotę włóczącą się w okolicy jej domu. Mamaja to cudowna, ciepła osoba, która już niejednemu kotu pomogła, dlatego serdecznie zapraszam do wsparcia jej w tym szlachetnym dziele, jakim jest sterylizacja kotów

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty - do godziny 15,43 w środę, 23 marca
A oto fanty;
1. Spódnica Givenchy - cena wywoławcza 15 zł
Najwyższa oferta; czarująca Charm 16 zł

rozmiar 40, ale moim zdaniem jest to bardziej 38

Podaję wymiary mierzone na płasko;
długość 70 cm
szerokość w pasie 37 cm x 2
szerokość w biodrach ok 48 cm x 2
2. Spodnie Lee - cena wywoławcza 10 zł
Najwyższa oferta szczodra Patkazal 15zł;

model Desoto, rozmiar W 27, L31

Wymiary;
szerokość w pasie 35 cm x 2
stan przód 21 cm
długość nogawki mierzona od pasa 102 cm
długość nogawki mierzona od kroku 78 cm
szerokość nogawki na dole 21 cm
3. Spódniczka plisowana - cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta szlachetna Katipe 7zł;

kolor średni szary, długość przed kolana spódniczka jest w całości rozpinana (na zakładkę), nie mam pojęcia co to za materiał

Wymiary
szerokość w pasie 33 cm
długość 54 cm
4. Spodnie materiałowe - nowe z metkami - cena wywoławcza 10zł
Najwyższa oferta;

kolor szary, rozmiar wg mnie 40, z tym, że mają dosyć krótkie nogawki - dla osoby nieco niższej. Skład; 62% poliester, 33% viscosa, 5% elastan. Są elastyczne stretchowe. Nogawki proste, raczej wąskie. Mają wpuszczane kieszenie po bokach, zapinane na zameczek. Na metce cena 39,90 euro

Wymiary
szerokość w pasie 42 cm
stan 29 cm
długość nogawki mierzona od pasa 98 cm
długość nogawki mierzona od kroku 70 cm
szerokość nogawki na dole 18 cm
5. Tuniczka - cena wywoławcza 10 zł
Najwyższa oferta ; dostojna Babajaga 20 zł

Firmy Promod, rozmiar moim zdaniem 38,
Odcinana pod biustem - górna część uszyta z materiału w dotyku przypominającego nieco aksamit w kolorze brązowym, dół gładki materiał, chyba bawełna, ale nieelastyczna w kolorze bordowym. Z boku wszyty zamek dla łatwiejszego zakładania. Głęboki dekolt pienie eksponuje biust, o ile ktoś go posiada, a jak nie, to można założyć pod spód koronkowy półgolf - też wygląda pięknie.

Wymiary
szerokość pod biustem (nieelastyczna!) 38 cm x2
długość mierzona od samej góry 66 cm
długość rękawa mierzona od pachy 46 cm
6. Tuniczka młodzieżowa. Cena wywoławcza 10 zł
Najwyższa oferta dostojna Babajaga 20zł;

Podany jest rozmiar 42, ale jest to dziecięce 42, czyli na około 160 cm wzrostu.
Tuniczka jest dwuwarstwowa; wierzchnia warstwa jest z lekko przejrzystego kreszowanego materiału w kolorze tabac w delikatne kwiatuszki, pod spotem jest śliwkowa, nieprzejrzysta podszewka. Tuniczka ma piękny okrągły dekolt, jest odcinana pod biustem (w biuście lekko marszczona) Z tyłu zapinana na zamek i wiązana szerokim troczkiem. Rękawki zakończone cienkim mankietem zapinanym na guziczek. Rękawki uszyte są z jednej tylko warstwy materiału, tego wierzchniego. Tuniczka jest zwiewna, bardzo dziewczęca i urokliwa.

Wymiary
szerokość pod biustem (nieelastyczna!) 37 cm
długość mierzona od samej góry 64 cm
długość rękawa mierzona od pachy 45 cm
7. Duża chusta cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta; szanowna M_o 10 zł

kolor bardzo żywo zielony, nie wiem, co jest w składzie, ale chusta jest matowa, bardzo miła w dotyku

Wymiary
szerokość 105 cm
długość 165 cm
Serdecznie zapraszam na zakupy