Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 14:02 Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Witam,
Zapraszam na zakupy do mojej szafy. Niestety wyrosłam z wielu rzeczy i muszę się ich pozbyć :?
Dochód z bazarku zostanie przekazany mojej osobistej przyjaciółce, mamaji 4, która ma zamiar wysterylizować bezdomną kotę włóczącą się w okolicy jej domu. Mamaja to cudowna, ciepła osoba, która już niejednemu kotu pomogła, dlatego serdecznie zapraszam do wsparcia jej w tym szlachetnym dziele, jakim jest sterylizacja kotów :mrgreen: Do wylicytowanej kwoty, należy doliczyć 5 zł kosztów przesyłki, niestety nie stać mnie w tej chwili na pokrycie tych kosztów.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty - do godziny 15,43 w środę, 23 marca

A oto fanty;

1. Spódnica Givenchy - cena wywoławcza 15 zł

Najwyższa oferta; czarująca Charm 16 zł Obrazek
rozmiar 40, ale moim zdaniem jest to bardziej 38 :roll: Spódnica jest uszyta z materiału, w którego składzie jest 90 % wełny i 10% kaszmiru. Kolor, to ciemnobrązowy melanż. Fason prosty, dopasowany, lekko podwyższony stan, w pasie szlufki na cienki paseczek, na podszewce. Zapinana z przodu na zamek, na dole z przodu ma kontrafałdę, która bardzo efektownie eksponuje nogi. Długość tuż za kolana.
Obrazek

Obrazek

Podaję wymiary mierzone na płasko;
długość 70 cm
szerokość w pasie 37 cm x 2
szerokość w biodrach ok 48 cm x 2

2. Spodnie Lee - cena wywoławcza 10 zł
Najwyższa oferta szczodra Patkazal 15zł;Obrazek
model Desoto, rozmiar W 27, L31
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wymiary;
szerokość w pasie 35 cm x 2
stan przód 21 cm
długość nogawki mierzona od pasa 102 cm
długość nogawki mierzona od kroku 78 cm
szerokość nogawki na dole 21 cm

3. Spódniczka plisowana - cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta szlachetna Katipe 7zł;Obrazek
kolor średni szary, długość przed kolana spódniczka jest w całości rozpinana (na zakładkę), nie mam pojęcia co to za materiał :roll:
Obrazek
Obrazek

Wymiary
szerokość w pasie 33 cm
długość 54 cm

4. Spodnie materiałowe - nowe z metkami - cena wywoławcza 10zł
Najwyższa oferta; Obrazek
kolor szary, rozmiar wg mnie 40, z tym, że mają dosyć krótkie nogawki - dla osoby nieco niższej. Skład; 62% poliester, 33% viscosa, 5% elastan. Są elastyczne stretchowe. Nogawki proste, raczej wąskie. Mają wpuszczane kieszenie po bokach, zapinane na zameczek. Na metce cena 39,90 euro
Obrazek
Obrazek

Wymiary
szerokość w pasie 42 cm
stan 29 cm
długość nogawki mierzona od pasa 98 cm
długość nogawki mierzona od kroku 70 cm
szerokość nogawki na dole 18 cm

5. Tuniczka - cena wywoławcza 10 zł
Najwyższa oferta ; dostojna Babajaga 20 złObrazek
Firmy Promod, rozmiar moim zdaniem 38,
Odcinana pod biustem - górna część uszyta z materiału w dotyku przypominającego nieco aksamit w kolorze brązowym, dół gładki materiał, chyba bawełna, ale nieelastyczna w kolorze bordowym. Z boku wszyty zamek dla łatwiejszego zakładania. Głęboki dekolt pienie eksponuje biust, o ile ktoś go posiada, a jak nie, to można założyć pod spód koronkowy półgolf - też wygląda pięknie. :wink: Tunika jest naprawdę efektowna - polecam
Obrazek

Wymiary
szerokość pod biustem (nieelastyczna!) 38 cm x2
długość mierzona od samej góry 66 cm
długość rękawa mierzona od pachy 46 cm

6. Tuniczka młodzieżowa. Cena wywoławcza 10 zł
Najwyższa oferta dostojna Babajaga 20zł;Obrazek
Podany jest rozmiar 42, ale jest to dziecięce 42, czyli na około 160 cm wzrostu.
Tuniczka jest dwuwarstwowa; wierzchnia warstwa jest z lekko przejrzystego kreszowanego materiału w kolorze tabac w delikatne kwiatuszki, pod spotem jest śliwkowa, nieprzejrzysta podszewka. Tuniczka ma piękny okrągły dekolt, jest odcinana pod biustem (w biuście lekko marszczona) Z tyłu zapinana na zamek i wiązana szerokim troczkiem. Rękawki zakończone cienkim mankietem zapinanym na guziczek. Rękawki uszyte są z jednej tylko warstwy materiału, tego wierzchniego. Tuniczka jest zwiewna, bardzo dziewczęca i urokliwa.
Obrazek
Obrazek

Wymiary
szerokość pod biustem (nieelastyczna!) 37 cm
długość mierzona od samej góry 64 cm
długość rękawa mierzona od pachy 45 cm

7. Duża chusta cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta; szanowna M_o 10 złObrazek
kolor bardzo żywo zielony, nie wiem, co jest w składzie, ale chusta jest matowa, bardzo miła w dotyku
Obrazek

Wymiary
szerokość 105 cm
długość 165 cm

Serdecznie zapraszam na zakupyObrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 20, 2011 17:06 przez pomponmama, łącznie edytowano 10 razy
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw mar 17, 2011 14:50 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Numer 6 za 20zł :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 17, 2011 14:53 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Licytować będę jak zobaczę foty na kompie a nie przez tel....

Ale jedno techniczne pytanie... Odbiór osobisty możliwy...?

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw mar 17, 2011 14:54 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Wow!!! 8O Bardzo dziękujemy!!!Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 17, 2011 14:54 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

ta spódniczka plisowana na wiosnę będzie ok? jeśli tak to daję 7 zł :)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Czw mar 17, 2011 14:55 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

charm pisze:Licytować będę jak zobaczę foty na kompie a nie przez tel....

Ale jedno techniczne pytanie... Odbiór osobisty możliwy...?

Jaaasne.... 8) pod warunkiem, że wypijesz że mną kawę 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 17, 2011 14:55 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

katipe pisze:ta spódniczka plisowana na wiosnę będzie ok? jeśli tak to daję 7 zł :)

Będzie ok! Dzięki!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 17, 2011 15:02 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Szkoda, że fotki nie oddaja uroku tej fioletowej bluzki. Ja ją widziałam na żywo. Jest przepięknej urody :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 17, 2011 15:32 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

siu, zaznaczam sobie :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw mar 17, 2011 16:41 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

a ja 1. Spódnica Givenchy za wywoławczą poproszę

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Czw mar 17, 2011 16:42 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Super! 8) Dobry wybór!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 17, 2011 19:39 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Szkoda, że się nie wcisnę w tuniczki, bo śliczne obie i brałabym na pniu :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt mar 18, 2011 7:16 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

Tak sobie podrzucę z rana, przed wyjściem do pracy :mrgreen: Komu? Kooomuuu?!!!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 18, 2011 9:02 Re: Dla szczypiorków - ciuchy na sterylizację bezdomnej kotki

pomponmama pisze:Komu? Kooomuuu?!!!

mnie, ale najpierw muszę w końcu fotki zobaczyć, a nadal do kompa nie dotarłam... :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[następna]