BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 17:51 BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Witam!
Ten bazarek był na moją koteczkę, która poszła do adopcji i na kota znajomego, ale obecnie mam zdecydowanie większy problem!.

Pilnie potrzebuję potrzebuję pieniążków na kotka z FIV+. Wzięłam go, bo nikt inny nie miał już miejsca. Problem w tym, że kot jeszcze mocno pachnie kocurem, bł kastrowany kilka dni temu. Ja mam olbrzymi problem, bo właścicielka mieszkania, z którą mieszkam, jest niezwykle oburzona i nie wiem, co będzie dalej z kota i moim mieszkaniem tutaj, o ile nie zamaskuję tego zapachu, a obecnie kas po prostu nie mam. A każdy dzień tutaj się liczy dla koteczka.
Potrzebuję silikonowego żwirku, pochłaniacza zapachu (podobno beaphar tutaj był by najskuteczniejszy)i odświeżacza odour stop. Proszę o licytację!

viewtopic.php?f=1&t=123350&start=0

Tutaj moje Allegro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5486256

na innym bazarku biżuteria i nie tylko
viewtopic.php?f=20&t=122931&p=6956724#p6956724

KSIĄŻKI PO 5 Zł - są tutaj białe kruki. Większość stan używany:

1. Pajęczyna - Michał Markowski - fantastyka

Obrazek

2. "Myśli nieuczesane" Stanisław Jerzy Lec

Obrazek
[color=#40BF40]
3. Angielski dla początkujących - stara, ale świetna książka do nauki - naprawdę polecam. - sprzedane wania7

Obrazek

4.Ogar polski, gończy polski - wzorce ras
Obrazek

5.Nieznane obiekty latające
Obrazek

6.Chart polski - wzorce ras.
Obrazek

7.Wiejskie wędrówki - książeczka idealna dla dzieci, format kieszonkowy. Sprzedane wania7

Obrazek

8.Skasować drugie ja - Adam Hollanek
Obrazek

9.Ostatni zamek - Jack Vance
Obrazek

10.Podniebna krucjata
Obrazek

11. Inwazja opoponanksów
Obrazek

12. Klasyczna literatura arabska - rzadkość!!
Obrazek

13. Biologia - vademecum maturzysty[/color]
Obrazek

Książeczki w innej cenie:

1.Żonglerka tygrysami - świetna książka, b. polecam. Opowiada o życiu w Indiach. - 8 zł
Obrazek

2. Zadbaj o siebie - cena rynkowa prawie 30 zł, kup teraz: 10 zł - raz czytana, w b. dobrym stanie. SPRZEDANE - eski
Obrazek

3. Rozmówki francuskie - 7 zł
Obrazek

4.[color=#0000FF]Rozmówki polsko-angielskie, wyd. Rea. Stan b. dobry. [/b]Kup teraz - 8 zł Sprzedane wania7[/color]
Obrazek
Stan b. dobry - tylko brzegi okladki lekko przytarte.
Rozmówki – niezbędne dla podróżnych i turystów. Zawierają zwroty i wyrażenia uporządkowane według sytuacji, z którymi styka się podróżny na granicy, w hotelu, w restauracji, u lekarza itd. Uwzględniają cenne dla turystów i podróżnych informacje dotyczące rozmaitych realiów życia i podstawowych zasad funkcjonowania instytucji użyteczności publicznej. Czytelny układ całości oraz uproszczony zapis fonetyczny wyrazów i zwrotów ułatwia korzystanie z treści książki. Podręczny słowniczek zamieszczony na końcu książki oraz przystępnie podane podstawowe zasady gramatyczne pomagają porozumieć się w rozmaitych sytuacjach życia codziennego. Polecam.

5.[b].Tablice historyczne PARK
[/color] kup teraz - 13 zł
Obrazek
Książka nieużywana, z lekko wygiętą okładką - widoczne na zdjęciu. Polecam
Podręcznik zalecany do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu środków dydaktycznych przeznaczonych do nauczania historii i społeczeństwa na poziomie szkoły podstawowej, do nauczania historii na... rozwiń opis » Podręcznik zalecany do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu środków dydaktycznych przeznaczonych do nauczania historii i społeczeństwa na poziomie szkoły podstawowej, do nauczania historii na poziomie gimnazjalnum i szkoły ponadpodstawowej. Jest to jeden z najobszerniejszych zestawów dat na rynku, znakomity środek ułatwiający uczniom zrozumienie historii, nauczycielowi zaś jej tłumaczenie.
Ostatnio edytowano Czw lut 03, 2011 18:33 przez Asia K, łącznie edytowano 6 razy

Asia K

Od: Wto lis 23, 2010 22:26

Post » Wto sty 18, 2011 18:59 Re: (prawie) WSZYSTKIE KSIĄŻKI PO 5 ZŁ!

to może ja zacznę nr 2 (Zadbaj o siebie) poproszę :)
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Pon sty 24, 2011 23:23 Re: (prawie) WSZYSTKIE KSIĄŻKI PO 5 ZŁ!

:mrgreen:

Asia K

Post » Wto sty 25, 2011 22:24 Re: (prawie) WSZYSTKIE KSIĄŻKI PO 5 ZŁ!

Do góry!

Asia K

Post » Śro lut 02, 2011 13:06 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Do góry!

Asia K

Post » Śro lut 02, 2011 20:15 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Poproszę nr3, nr7 i rozmówki pol-ang.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Śro lut 02, 2011 22:00 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

podnoszę :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw lut 03, 2011 1:11 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Dziękuję serdecznie! Rano wyślę dane (dopiero wróciłam z pracy).

Asia K

Post » Czw lut 03, 2011 1:33 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

nie wiem gdzie ten zapach próbujesz zamaskować, ale na różnych "pozakuwetowych" akcjach najleszy jest spirytus (na kafelkach i fugach) albo ocet i soda (na obiciach) :ok: :ok: :ok: :ok:
-jest taki watek dla "zasikanych"
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw lut 03, 2011 10:05 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Bardzo Ci dziękuję za te cenne uwagi - oby nigdy się nie przydały z innym kotem! Kot pachnie sam z siebie, załatwia się do kuwety, trochę kropel puścił mi na koc i swój kocyk. Nie leje wokoło, ale sam zapach z kuwety po prostu powala i całe mieszkanie - nawet po otwarciu drzwi - odstrasza. Wiem, że to przejdzie, ale nie ja jestem właścicielką..

Asia K

Post » Czw lut 03, 2011 18:39 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Podrzucę!

Asia K

Post » Pt lut 18, 2011 20:30 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC! Książki - prawie wszstkie po 5 zł

Podrzucam! Może ktoś coś wypatrz? Polecam!

Asia K