wystawiam bazarek, bo nie mam juz pieniedzy zeby leczyc kota, którego adoptowałam 2 mce temu. Okazalo sie, ze Lesio ma Felv+

Lesio i Lenka to maluszki urodzone na węglu, mamusia i siostrzyczka zmarły.
Na dzien dzisiejszy lecznie wyniosło ok 1800 zł, jesli ktos nie wierzy, moze podesłac wyciag z karty, bo własnie płace kartą, bo nie mam kasy. Musze miec czas, zeby nazbierac

Lesio ma jeszcze problemy z oczami

wszystkie inne rzeczy mozna doczytac na wątku... viewtopic.php?f=1&t=118752&p=6565026#p6565026
Bazarek potrwa do 26.10 do 22.00, chyba, ze nie bedzie chętnych to przedłuze. Koszt wysyłki pokrywa kupujacy zgodnie z cennikiem POczty Polskiej. Mozliwy odbior osobisty w warszawie przy Galerii Mokotów.
1. Royal Canin Sterilised 37 dla kotów sterylizowanych z tendencją do nadwagi 2 kg nowe- cena kup teraz 60 zł.
2. Royal Canin kitten Instinctive saszetki 11 sztuk - cena kup teraz za wszystkie 30 zł
3. Orijen kurczakowy, rozpakowany, ale ubrane dosłownie poł szklanki, moje nie chca jesc. To jest zarowno dla kociat jak i dla dorosłych kotów. 2,5kg Przechowywane zamkniete na suwaczek + dodatkowo w pudle wiec nie straciły walorow. Cena 55 zł.
WSZYSTKO SPRZEDANE! Bardzo dziękuje!
ZAPRASZAM