Do toruńskiej Fundacji KOT trafiła kotka po potrąceniu przez auto!
becia_73 pisze:Kotka została potrącona przez samochód. Kierowca oczywiście nawet się nie zatrzymał. Przechodzący akurat w pobliżu mężczyzna podszedł do kotki, podniósł ją, ale zamiast jej pomóc - po prostu bez skrupułów rzucił kicię w pobliskie krzaki!! Połamana, nieprzytomna z bólu i strachu, w szoku powypadkowym kotka nie miałaby żadnych szans na przeżycie...
Nad kotką czuwała jednak opatrzność. Wszystko to widziała pewna pani, która wyciągnęła kicię z krzaków i przyniosła do weterynarza.
Po badaniu i zdjęciach (które prezentujemy poniżej) okazało się, że kotka ma poważnie połamaną miednicę i czeka ja skomplikowana operacja. Niestety, operacja jest równie skomplikowana, jak i kosztowna. Jej koszt wynosi 500 zł. Nie trzeba chyba dodawać, że to nie koniec wydatków. Po operacji kici będą potrzebne na pewno odpowiednie leki, antybiotyki, kroplówki, środki opatrunkowe, karma, itd.
Fotki kici
Chciałabym pomóc tej tak okrutnie potraktowanej, bezbronnej istotce. W tym celu zrobiłam przegląd moich mazideł

Jestem strasznie niesystematyczna, a dodatkowo kosmetyki szybko mi się nudzą.
Dlatego wolę, aby zapracowały na operację biednej kiciuni!
Zasady bazarku
Licytacja 5 dni od pierwszej oferty
Koszt wysyłki 5 zł (niezależnie od liczby zakupionych przedmiotów)
A oto przedmioty aukcji:
1. Maseczka typu peel-off z ekstraktami z winogron. Użyta 2 razy.
Cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta

2. Maseczka nawilżająca z ekstraktami owoców tropikalnych i wit. E - również 2 razy użyta.
opis i opinie - tutaj: http://pl.oriflame.com/products/product ... Code=18663
Cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta

3. Cienie inglot. Granatowe - piękne. Cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta

4. Cienie inglot. Ceglaste - efektowne. Cena wywoławcza 5 zł
Najwyższa oferta