przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sie 28, 2010 16:56 przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

mam pilnie do oddania małe pudełko rzeczy, które zbierałam na bazarki dla kotów.
Niestety nie mam czasu tego koordynować, dlatego z chęcią przekażę komuś w Warszawie rzeczy do wystawienia na dowolny cel związany z potrzebującymi kotami:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

muszę do połowy września zrobić totalne porządki w domu także przekażę wszystko hurtem w jednym pudełku.

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Sob sie 28, 2010 21:44 Re: przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

Mogę zarezerwować dla Kasy Kastracyjnej? dopytam dziewczyn czy ma kto odebrać.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Sob sie 28, 2010 22:04 Re: przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

jak najbardziej :) ja się po prostu muszę tego jakoś niebawem pozbyć, a chciałabym żeby poszło na dobry cel

dragonfly.87

Post » Nie sie 29, 2010 0:07 Re: przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

Kochane, a któraś mogłaby wystawić? Ja nie wyrabiam :oops: Ale za to pokryję koszty przesyłki :D

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie sie 29, 2010 17:33 Re: przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

no ja właśnie nie dam rady koordynować wysyłek, bo jeszcze muszę ubrania wystawić, a wyprawa na pocztę to dla mnie kupa czasu, którego ostatnio nie mam...

dragonfly.87

Post » Pon sie 30, 2010 23:30 Re: przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

bianco nero pisze:Mogę zarezerwować dla Kasy Kastracyjnej? dopytam dziewczyn czy ma kto odebrać.

zaraz wstawię link do wątku Kasy, jak się nikt nie znajdzie zajmę się tym sama, tylko nie mam aparatu, a w komórce fatalny :(

dziękujemy za wsparcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 09, 2010 21:28 Re: przekażę drobiazgi na rzecz kociaków- Warszawa

pomyślałam, że skoro cel ten sam- przekazałabym fanty na rzecz Operacji Zabieg prowadzonej przez Fundację Pod Jednym Dachem, która teraz dramatycznie potrzebuje pomocy finansowej:

viewtopic.php?f=1&t=112920

przygotowaniem i opłaceniem wysyłki się oczywiście zajmę.

Głosy poparcia i konstruktywnej krytyki proszę kierować na PW bądź w wątku.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09