"Na świat przyszłam nieproszona. Moja mam odeszła niedługo po tym, jednak szczęście się do mnie uśmiechnęło.
Znalazła się dobra dusza, która przygarnęła mnie pod swój dach, która mnie kocha i dba o mnie. Szczęście jednak nie może trwać wiecznie, bo zaczęły się mnie imać różne choroby. Byłam na pograniczu śmierci, ale udało mi się przeżyć.
Został tylko jeden problem. Odkleja mi się w oku siatkówka. Pan doktor mówi, że będę mogła widzieć tylko dzięki operacji, na którą nie stać mojej opiekunki.Oprócz mnie w domu mieszkają jeszcze 33 inne koty i 2 psy. Mam dopiero 2 miesiące i bardzo bym chciała widzieć. Pomożesz mi? Zuzia"
1)

Leksykon kieszonkowy "Sendmail". Administrowanie siecią i konfigurowanie systemów Unix. Autor: Bryan Costales, Eric Allman.
Cena KUP TERAZ 10 ZŁ
2)

Leksykon kieszonkowy "Apache". Dla programistów i administratorów serwera Apache. Autor: Andrew Ford
Cena KUP TERAZ 10 ZŁ
3)

Jak przetrwać bunt robotów, czyli jak bronić się przed nadchodzącą rebelią. Autor: Daniel H. Wilson
Cena KUP TERAZ 10 ZŁ
4)

Morze piasków. Autor: Troy Denning Ksiązka nie dostępna już na rynku.
Cena KUP TERAZ 20 ZŁ
5)

Czarne botki. Rozmiar 38-39, choć na kartonie jest napisane 39. Ze względu, że nienawidzę chodzić na obcasach, a okazja wymagała ode mnie takiego obuwia, musiałam je zakupić. Na nogach miałam założone 2 razy.
Są nie zniszczone, nawet naklejka na podeszwie nie jest zdarta.
Cena KUP TERAZ 50 ZŁ
6)

Biologia. Podręcznik do 1 klasy liceum. Zakres podstawowy. Autorzy: W. Lewiński, J. Prokop, G. Skirmuntt, J. Walkiewicz
Cena KUP TERAZ 10 ZŁ
7)

Geografia. Z tego podręcznika korzystała moja starsza siostra, ale osobiście uważam, że jest lepiej napisany od niejednego wydanego teraz.
Autor: W. Stankowski
Cena KUP TERAZ 5 ZŁ
8 )

Fizyka. Wystarczył mi na całą naukę w liceum. Autorzy: M. i K. Fijałkowscy, B. Sagnowska
Cena KUP TERAZ 10 ZŁ
9)

Fizyka. Bardzo stary podręcznik z zadaniami. Zachował się po moim wujku. Może nie jest w najlepszym stanie, ale bardzo pomogła mi na studiach. Autorzy: J. Kalisz, M. i J. Massalscy, rok wydania: 1960
Cena KUP TERAZ 20 ZŁ
10)

Histora. Podręcznik do 2 klasy liceum. Autor: B. Popiołek.
Cena KUP TERAZ 10 ZŁ
11)

Matematyka. Podręcznik do liceum, klasa 1, zakres podstawowy. Autor: H. Pawłowski
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
12)

Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Kultura i literatura". Klasa 2. Autorzy: W. Bobiński, A. Janus - Sitarz, B. Kołcz
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
13)

Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Nauka o języku". Klasa 2. Autorzy: J. Kowalikowa, U. Żydek - Bednarczuk
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
14)

Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Kultura i literatura". Klasa 3. Autorzy: W. Bobiński, A. Janus - Sitarz, B. Kołcz
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
15)

Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Nauka o języku". Klasa 3. Autorzy: J. Kowalikowa, U. Żydek - Bednarczuk
CenaKUP TERAZ 7 ZŁ
16)

Chemia. Podręcznik do liceum. Zakres podstawowy. Autorzy: M. M. Poźniczek, Z. Kluz
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
17)

Chemia. Podręcznik z zadaniami i testami przygotowujący do matury. Mi pomógł.Zadania rozwiązywałam na kartce więc książka nie jest popisana. Wydawnictwo: WSiP
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
18)

Portfel dla małej dziewczynki.
CenaKUP TERAZ 7 ZŁ
19)

Drzewo genealogiczne. Wygrzebane ze strychu. Wykonane z glinki ceramicznej. W dobrym stanie, trzeba tylko usunąć resztki starych zdjęć. idealne na prezent.
CenaKUP TERAZ 15 ZŁ
20)

Need for speed Underground. Gra dla dużych i małych mężczyzn. Brak disc 2.
CenaKUP TERAZ 5 ZŁ
21)

Film "Kapitan Corelli" z polskim lekotorem.
CenaKUP TERAZ 5 ZŁ
22)

Suchy szampon dla kociaka. Użyty raz, więc praktycznie jest pełny.
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
23)

Obroża przeciwpchelna. Nowa. Posiadam 3 sztuki. Zostały 2 sztuki.
CenaKUP TERAZ 10 ZŁ
Pierwsza obroża kupiona przez sygitka21

Koszt przesyłki wg. cennika poczty polskiej.
Życzę udanych zakupów.
Bazar potrwa tydzień od pierwszego zakupu.