zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony dla Dżokiego.. Dżoki mieszkał sobie na wysypisku śmieci.. razem z mamą, trzema siostrzyczkami i braciszkiem z późniejszego miotu, tatą, i trzema kotami.. zabrałam stamtąd kotkę Fredzię (już w domku), mamę i rodzeństwo (są już w domkach).. a teraz Dżokiego - aby on też mógł cieszyć się życiem.. do tej pory mieszkał w zrujnowanym kojcu ze zgniłą słomą.. marz okrutnie, bo jest mały i ma króciutką sierść.. przeganiany kijem, bał się ludzi.. często plątał się w okolicach zakopianki.. gdyby zgarnęła go straż miejska i zawiozła do schronu, prawdopodobnie nigdy by z niego nie wyszedł, bo bał się człowieka i siedziałby skulony w kącie.. zabrałam go do hotelu koło wieliczki, a koszty hotelowania wzięłam na siebie (niestety to koszt 450 zł miesięcznie - łał).. jest już tam ponad 2 miesiące i miewa się coraz lepiej.. merda ogonem, że aż miło.. zaszczepiłam go.. pozostaje znaleźć mu kochany domek.. i wyrwać z wysypiska jeszcze jego ojca (przekochanego dużego białego kudłatego Misia)..

A NA BAZARKU ZAPRASZAM DO ZAKUPU MOICH FOTOGRAFII..
ZOSTAŁY ZROBIONE W IRLANDII W MARCU TEGO ROKU
bazarek trwa do 29 marca do godz. 21:00
wszystkie zdjęcia są do zakupu KUP TERAZ
ilość nieograniczona - ile fotek zostanie zamówionych, tyle przygotuję
będę przygotowywać w miarę na bieżąco, czyli nie będę czekać, aż skończy się bazarek
koszt wysyłki po stronie Kupującego, a w Krakowie możliwy odbiór osobisty
zapraszam do zakupu czterech różnych formatów, czyli:
Odbitka 10x15 - cena KUP TERAZ 4 zł
Odbitka 15x21 - cena KUP TERAZ 8 zł
Odbitka 21x30 - cena KUP TERAZ 13 zł
Odbitka 30x40 - cena KUP TERAZ 20 zł
A OTO FOTOGRAFIE, KTÓRE OFERUJĘ:
nr 1

nr 2
kupiła Yossariana (21x30): 13 zł

nr 3

nr 4