ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 22:44 ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Tak się porobiło, ze zamiast wystawiać bazarki dla Kociej Chatki czy też dla Izy, musze wystawic....dla siebie :roll: Dla mojego Bogdana, Bodzia, Bogusia, najukochańszego z moich 12 kotów, który nie dość ,że jest głuchy to zaczął ślepnąć :cry: Nie wiem co jest tego przyczyną ale Bodzio juz prawie nie widzi. Zrobiłam mu panel badań, było podejrzenie cukrzycy, białaczki i innych wirusówek , na szczęście na nic z tych rzeczy nie choruje. Wydałam już ok 400 zł i nadal nie wiem co mu dolega. Zamierzam pojechac do okulisty i neurologa prawdopodobnie do Wrocławia, bo tam mogę znaleźć obu lekarzy tych specjalności w jednym miejscu. Podróż i wizyty u obu specjalistów, to ogromny koszt, więc postanowiłam wystawić jakieś bazarki aby choć troche odciążyć mój domowy budżet :roll:

W tym bazarku wystawiam ciasta świąteczne, wykonane przeze mnie :wink:
Po zakończeniu bazarku do Świąt zostanie troche ponad tydzień więc spokojnie dojdą, ewentualnie mogę wysłac Priorytetem.

Bazarek będzie trwał do 25.03. do godz. 21:00

[b]O moim Bogdanie mozna przeczytać klikając na banerek w moim podpisie

Zapraszam Wszystkich chcących spróbować moich wypieków a zarazem pomóc mi uratować choc szczatkowo wzrok Bogusia

Obrazek

1. Pisanka :) Ogromna, wielkości tortu, pisanka wielkanocna :wink: Pisanka wykonana jest z ucieranego ciasta czekoladowego. Oblana polewą czekoladową i przyozdobiona lukrem.

Opcja Kup teraz - 30 zł

Opcja Kup Teraz - PearlRain - 30 zł

Katgral - Kup Teraz - 30 zł

Obrazek....Obrazek....Obrazek....

Obrazek....Obrazek

2. Zajączki :) Zajączki wykonane sa z takiego samego ciasta czekoladowego jak pisanka. Zajączków będzie sześć. Każdy zajączek moze być przyozdobiony innym kolorem lukru (czerwony, zielony, biały i żółty) lub moga być w jednym kolorze :wink:

Opcja Kup Teraz - 25 zł

Kup teraz - Pako - 25 zł

Obrazek....Obrazek...Obrazek...

Obrazek...

3. Zając :) Zając jest wieeelki, ma ok 35 cm wzrostu :wink: , równiez jest upieczony z ciasta czekoladowego, oblany jest polewą czekoladową i przyozdobiony elementami z białej czekolady :)

Opcja Kup Teraz - 30 zł

Licytuje - taizu - 30 zł

Kup teraz - Katgral - 30 zł + Baba -Kup Teraz - :D - 30 zł

Obrazek....Obrazek....Obrazek....

Obrazek

Oczywiście to nie będą te same wypieki, które sa na zdjęciach lecz upieczone dopiero w dniu wysyłki :wink:

Do każdego wypieku dokładam gratis babeczke do koszyczka ze święconka
Ostatnio edytowano Czw mar 25, 2010 21:04 przez Iweta, łącznie edytowano 17 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 17, 2010 23:01 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

ppoprosze pisankę za wywoławczą :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro mar 17, 2010 23:06 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

PearlRain pisze:ppoprosze pisankę za wywoławczą :ok:

Dziękuję bardzo :D

Iweta

Post » Śro mar 17, 2010 23:11 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

jeżeli byłby mozliwy odbiór osobisty w sosnowcu, gdzieś na terenie trasy autobusu S (linia jaworznicka) to byłabym na coś chętna, dzieciaki się ucieszą na swięta.
tylko jakie wymiary ma ta pisanka?
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Śro mar 17, 2010 23:12 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

Zajaczka poprosze :)
ObrazekObrazek[color=#FF0000]
Allegro cegiełkowe dla Wizusa http://www.allegro.pl/item1128868766_ow ... atnie.html i Gorbisi http://42.pl/u/2lAl

mercy

Od: Wto sie 25, 2009 20:00

Post » Czw mar 18, 2010 7:06 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

zalbi pisze:jeżeli byłby mozliwy odbiór osobisty w sosnowcu, gdzieś na terenie trasy autobusu S (linia jaworznicka) to byłabym na coś chętna, dzieciaki się ucieszą na swięta.
tylko jakie wymiary ma ta pisanka?

Odbiór pewnie byłby mozliwy. W pierwszy dziń Świąt będę jechała do Mamy ale to juz będzie niedziela. Możliwe, ze przed Świętami TŻ mógłby w jakieś mejsce podrzucić ale na tę chwile na 100% nie powiem.
Ponieważ nie mieszkam już w Sosnowcu od kilkunastu lat a jesli jadę do Sosnowca to samochodem, nie mam pojecia którędy prowadzi trasa autobusu S :wink: więc gdybyś mogła mi napisać skąd dokąd prowadzi to będę myślała czy jest szansa pojechac właśnie tą trasą 8)

Wymiary pisanki - (27 cm długa, 22 cm szeroka , 20 cm wysoka) oczywiście wymiary moga się trochę różnić w zalezności od tego jak ciasto wyrosnie :wink:
Ostatnio edytowano Czw mar 18, 2010 8:00 przez Iweta, łącznie edytowano 2 razy

Iweta

Post » Czw mar 18, 2010 7:07 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

mercy pisze:Zajaczka poprosze :)

Dziekuję ślicznie :D

Iweta

Post » Czw mar 18, 2010 9:03 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

Ho ho, ależ pięknie i smakowicie wyglądające ciach ! szkoda, ze nie mieszkam blizej...
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Czw mar 18, 2010 11:30 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

eski pisze:Ho ho, ależ pięknie i smakowicie wyglądające ciach ! szkoda, ze nie mieszkam blizej...

To żadna przeszkoda, w ubiegłym roku zając pojechał do Wrześni :wink:

Iweta

Post » Czw mar 18, 2010 12:08 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

nr 2 zajączki - start :)
Pako

Post » Czw mar 18, 2010 13:19 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

Pako pisze:nr 2 zajączki - start :)

Bardzo dziekuję :D

Iweta

Post » Czw mar 18, 2010 13:47 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

pisanka + 1 pln w takim razie.

na razie :mrgreen:
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Czw mar 18, 2010 16:22 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

zalbi pisze:pisanka + 1 pln w takim razie.

na razie :mrgreen:

Dziekuję :wink:

Iweta

Post » Czw mar 18, 2010 16:34 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

to dodam 2 złote do pisanki :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw mar 18, 2010 17:23 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla głuchego, ślepnącego Bogusia :(

PearlRain pisze:to dodam 2 złote do pisanki :ok:

:ok:

Iweta

[następna]