Wszystkim serdecznie dziękuję za danie Maniowi szansy!
Leczenie Maniusia dobiega końca. Maniowy wątek viewtopic.php?f=1&t=105893

W przyszłym tygodniu czeka go zabieg oczka gdyz cierpi on na ENTROPIĘ czyli zawinięcie powieki do wewnątrz - taka sytuacja jest przyczyną drażnienia oka. W rezultacie przyczynia się to do powstania owrzodzenia na rogówce.
Wrzód juz prawie wykleczony. Trzeba teraz przyciąć powiekę. Zabieg kosztuje 300zł(w tym, dzięki uprzejmości weta mamy też kastrację). Później Mania czeka homeopatia. Dla nas liczy się każda złotówka więc przedstawiam wam Maniusiową kolekcję

1. Zielono-żółta bluzeczka ZARA. Nowa, niestety bez metek. Chyba nawet nie była prana gdyż miałam ją na sobie tylko do przymiarki. Przyjaciółka przywiozła z Grecji i tak sobie leży. Rozmiar S (36-38). 100% bawełny. Cena wywoławcza: 10zł, Kup teraz: 20zł

Zakupiła kasiakom w opcji kup teraz

3. Baaaardzo fajna, trochę taka sexi bluzeczka firmy TED BAKER http://www.tedbaker.co.uk. Równiez nowa. Nigdy nie noszona i nigdy nie prana. Nigdy też nie schudłam wystarczająco. Rozmiar 36-38. Cudowna w dotyku 100% Viskoza. ZAwiązywana na ramieniu taka kopertówka. Cena wywoławcza 20zł, Kup teraz: 50zł. Bardzo polecam!

Zakupiła kasiakom w opcji kup teraz

4. Zielono-khaki spódnica w róże. Szyta w tak zwany dzwonek. Nie wiem jaki to materiał. Spódnica szyta u krawcowej. Szerokość w pasie 43cm, dług. 100cm. Zapinana na zameczek z tyłu. Lekka nierozciągliwa tkanina. Cena wywoławcza: 5zł,
Kup teraz: 15zł

Zakupiła Brzózka w opcji kup teraz

7. Bardzo fajny ciepły dres. Materiał wierzchni chyba ortalion. W środku polarek. Można używać jako spodnie narciarskie

Wygrała Ewaa6 - 12 zł
Proszę doliczyć po 5zł do każdej przesyłki. Dres jest dośc ciężki więc będzie troszkę więcej.
Aukcja potrwa do wtorku 02.02 do godziny 20:00. Prawdopodobnie w środę odbędzie się zabieg Maniusia.
Zapraszamy wszystkich po fajne ciuszki.