Wspaniałe gadżeciki na CKociki :) Szczęśliwa 13 - KONIEC!!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 18:05 Wspaniałe gadżeciki na CKociki :) Szczęśliwa 13 - KONIEC!!!!

To mój kolejny bazarek na rzecz CKotów ich wspaniałych Opiekunów i Wolonariuszy.Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich zwierząt "Cichy Kąt" ma swoją siedzibę w Tarnowskich Gorach. Sieć jego domów tymczasowych obejmuje też Kraków, Bielsko - Białą i wiele miast na Śląsku.
Pod opieką Cichego Kąta są obecnie 82 koty i 35 psów. Ta ogromna ilość zwierząt to też olbrzymie koszty, na które składają się żywienie, opieka weterynaryjna, profilaktyka, sterylizacje. Pod opieką CK są staruszki, maluchy, kociaki przyniesione do lecznic do uśpienia, bo były chore... Prosimy o wsparcie dla CKotów, dla tych, które miały zginąć, których ktoś nie chciał, aby zapewnić im godne warunki, w których będą mogły czekać na swój własny kochający dom. Więcej informacji między innymi tutaj:
http://azyl.schronisko.net/
Bazarek potrwa do 05.02.2010 r. do godz.20.00 czasu forumowego, koszty wysyłki pokrywa licytujący.
Zapraszam! :ok:

1.
Błyskotliwa i bardzo wzruszająca powieść idealna na dlugi zimowy wieczór. " Clementine jest jedyną spadkobierczynią wytwórni szampana Domu Peine, a także winnicy, która od pokoleń należy do rodziny. Całe życie poświęciła uprawie winorośli i opiece nad zgorzkaniałym ojcem. Po jego śmierci dowiaduje się, że musi podzielić się spadkiem z Mathilde, młodszą przyrodnią siostrą, której nie widziała od 20 lat, oraz Sophie, drugą siostrą, o której istnieniu nie miała pojęcia..."
Oprawa mięka, str.261, stan idalny.
Obrazek
Cena wywoławcza 10 zł
pucio79 - 10 zł

2.
Głośna książka syryjskiej pisarki, oficjalnie zakazana w większości krajów muzułmańskich." Żadnego seksu w arabskim świecie? Skądże znowu! Ta wysmakowana buzująca energią książka całkowicie temu przeczy. Intrygi, okruchy wspomnień, opowiastki mistrzów erotyki, historie miłosne...."
"Naukowe" spojrzenie na seks w islamie. Oprawa miękka ze skrzydełkami, str.154, stan idealny.
Obrazek
Cena wywoławcza 8 zł
Kot-linka - 8 zł
Madziula - 10 zł
Kot-linka - 12 zł

3.
Piękny zegarek z Avonu, tarcza z masy perłowej, wymienna bateria. Dostałam go na imieniny, a że bardzo mi się podobał ,to mimo alergii na wiekszośc metali, próbowałam go nosić, efekt na zdjęciu obok, bransoleta od strony skóry się odbarwiła i jest do wymiany u zegarmistrza, a ja wylądowałam u dermatologa, stan samego zegarka idealny, szkiełko bez zarysowań.
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza 10 zł

4.
Znana książeczka z serii Biblioteczki Poradnika Domowego, obecnie już nie do zdobycia. Mam chyba wszystkie książeczki z tej serii, jakie się tylko ukazały, są wygniecione, wypadają z nich kartki, bo naprawdę z nich korzystam, a te wystawiam dlatego, że w trakcie porządków okazało się, że mam po 2 egzemplarze. Oczywiście wybrałam te w lepszym stanie :?
156 przepisów z jajkami w roli głównej, są tu pasty,sałatki. omlety, zapiekanki... na co dzień i na wykwintne przyjęcie. Oprawa miękka, kartki klejone, nie szyte, ale żadna nie jest wyrwana, stan przyzwoity.
Obrazek
Cena wywoławcza 3 zł
slapcio - 4 zł
Kot-linka - 5 zł

5.
Tym razem 111 pomysłów na ryż, zapiekanki, rissotta, desery, dodatki, salatki, jednym słowem -pyszności :P
Oprawa miękka, kartki klejone, nie szyte, ale żadna nie jest wyrwana, stan przyzwoity.
Obrazek
Cena wywoławcza 3 zł
Kot-linka - 3 zł

6.
" Rarytasy z warzywniaka" to niezwykła książeczka kulinarna, bo oprócz przepisów zawiera kolorowe zdjęcia i dokładny opis, a także sposób jedzenia i przyrządzania niektórych egzotycznych specjałów. A więc obok pomysłów na swojską kapustę, kalafiora czy buraka, jest też bakłażan, endywia, fenkuł, melon czy topinambur :wink: .
Oprawa miękka, kartki klejone, nie szyte, ale żadna nie jest wyrwana, stan przyzwoity.
Obrazek
Cena wywoławcza 3 zł
slapcio - 4 zł
Kot-linka - 5 zł

7.
Prawdziwa perełka, oryginalne przywiezione kilka lat temu z Japonii pałeczki, w opakowaniu są 3 komplety pałeczek. 2 z nich z oryginalnymi banderolami, na jednym komplecie banderoli brak, bo jak je dostałam, to musiałam sprawdzić jak leżą w ręku, próbować nimi jeść nigdy nie miałam odwagi 8O .
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza 12 zł
Hanulka -12 zł

8.
Długie, metalowo-drewniane kolczyki z otwartymi biglami, stylizowane na stare rodowane srebro.
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza 5 zł
Madziula - 10 zł

9. ------------------

10.
Francuskie nawilżające mleczko do ciała z proteinami - DECLEOR Paris - 150 ml (nówka, nieotwierana)
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza - 15 zł
munabrava - 15 zł

11.
Plastikowa szeroka ( ok. 4,5cm) bransoleta złożona z 6 wzorzystych prostokątów w super fioletowym kolorze. Jest na dwóch gumeczkach, wiec dopasuje się do każdej elegantki :P
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza - 12 zł

12.
Sól do kąpieli o przepięknym zapachu mango, nie wiem ile jej jest, ale to standardowa ilość jaką pakują w perfumeriach w zestawach kosmetycznych.
Obrazek
Cena wywoławcza - 7 zł
munabrava - 7 zł
Ziółko - 8 zł

13.
Dwie nowiutkie tęczowe piłeczki, super zabawka dla futerek :wink:
Obrazek
Cena wywoławcza - 3 zł
Kot-linka - 4 zł
Ziółko - 5 zł
Ostatnio edytowano Sob lut 06, 2010 22:43 przez Edyszka, łącznie edytowano 16 razy
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Śro sty 20, 2010 20:32 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Ale tu tłumy :(
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Śro sty 20, 2010 21:45 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

A mnie się coś podoba, więc sobie zaznaczę...

duszki

Od: Nie maja 03, 2009 13:35

Post » Śro sty 20, 2010 21:49 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

na dobry poiczątek: komplet pałeczek za wywoławczą poproszę... :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro sty 20, 2010 22:05 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

proszę bardzo :P to muszą być czarodziejskie pałeczki :D , a napewno dobrej jakości są z jakiegoś leciutkiego drzewa. Dziękuję :1luvu:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Śro sty 20, 2010 22:47 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Książkę nr 2 za wywoławczą,a 3,4 5 razem za 10 zł,start:)

Kot-linka

Od: Pon paź 19, 2009 14:16

Post » Śro sty 20, 2010 23:12 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Dziekuję pięknie :P
Ostatnio edytowano Śro sty 20, 2010 23:21 przez Edyszka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Śro sty 20, 2010 23:21 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Kot-linka pisze:Książkę nr 2 za wywoławczą,a 3,4 5 razem za 10 zł,start:)

Poz. 2 zaznaczyłam, a dalej proszę o wyjaśnienie, bo poz. 3 to zegarek z wywoławczą 10 zł, a 4 i 5 to książki kulinarne.... po 3 zł każda
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Czw sty 21, 2010 8:45 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

o, potem tu wrócę 8)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw sty 21, 2010 9:32 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Nr 2 i 8 po 10 zł proszę :)
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Czw sty 21, 2010 11:13 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

3 za 11 zł :)
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Czw sty 21, 2010 17:49 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Dziewczyny! Wszystkie CKotki mruczą do Was: "dziękujemy" :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Czw sty 21, 2010 17:51 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Dziewczyny! Wszystkie CKotki mruczą do Was:"dziękujemy" :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Czw sty 21, 2010 18:03 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

A ja lubię jarzynki 8)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw sty 21, 2010 19:58 Re: Wspaniałe gadżeciki na CKociki :))) !!!

Edyszka pisze:
Kot-linka pisze:Książkę nr 2 za wywoławczą,a 3,4 5 razem za 10 zł,start:)

Poz. 2 zaznaczyłam, a dalej proszę o wyjaśnienie, bo poz. 3 to zegarek z wywoławczą 10 zł, a 4 i 5 to książki kulinarne.... po 3 zł każda

Kot-linka, daj znać proszę jakie były Twoje intencje :wink:
Obrazek Obrazek

Edyszka

[następna]