KSIĄŻKI WYBRANE : Cena wywoławcza każdej
8zł 4 książki w jednym
31. Ilość stron 542 . Skład:
Noc jest moją porą- Marry Higgins Clark, " Jestem sową- szeptał do siebie gdy wybrał już ofiarę - i noc jest moją porą"
PS. Kocham Cię - Cecylia Ahern. " Czasem trzeba spojrzeć na życie całkiem inaczej"
Miasto kości- Michael Connelly . " W karierze policjanta z wielkiego miasta trafiają się różne sprawy. Wykonuje on swoje obowiązki, a potem idzie do domu i próbuje zapomnięc. Bywają jednak śledztwa , które prześladują go do końca życia"
Okrutny szlak- Gay i Laney Salisbury. "Historia heroicznego wyścigu ludzi i psów z epdemią".
ewa_b 
-11 zł
http://img228.imageshack.us/img228/2244 ... ury.th.jpg[/img][/url]
32. Ilość stron 590. Skład:
Na ostro - Lee Child. " Kiedy tajemniczy pan Lane zleca Jackowi Reachel odnalezienie porywaczy żony i córki Jack szybko uświadamia sobie , że jego dotychczasowe normalne metody prowadzą donikąd. Teraz zacznie działać ostro".
Mój przyjaciel Marley- John Grogan. Przepiękna, wzruszająca do łez historia przyjaźni psa Marleya i jego właściciela.
Przystań złamanych serc- Jill Marie Landis." Jak uleczyć złamane serce?"
Jacquot i anioł- Martin O'Brian. " W miasteczku St. Bedard wszyscy się znają i niewiele jest sekretów. A jednak to właśnie od dawna skrywane tajemnice musi odsłonić inspektor Jacquot , gdy pewnego dnia miasteczkiem wstrząsa krwawa zbrodnia"
IZYDORKA 
- 10zł
33. Ilość stron : 590, Skład:
Śmiertelna zabawa- Peter James, " To miała być tylko zabawa, kumpelski kawał. Nie było żadnego planu B. Morderstwo na pewno nie wchodziło w grę."
Pięść anioła- Nora Roberts. " Zbrodnia, szaleństwo i miłość. Wyobraźnia Nory Roberts znów zaskakuja nas swym niewyczerpanym bogactwem"
Pod dyktando- Dick Francis." Zawodowe jeździectwo to sport niebezpieczny. Lecz nie aż tak niebezpieczny , żeby groził dżokejom śmiercią i to śmiercią od kul, a taki właśnie los spotkał Huwa Walkera. Tajniki świata zakładów bukmacherskich i ustwianych gonitw"
Nocny pociąg do Lizbony- Emily Grayson." Kim jest prawdziwy Alec Breve? Mężczyzną z jej znów czy strażnikiem mrocznych sekretów?"
IZYDORKA 
-10 zł

34. Wyszarpany kawałek obwoluty. Ilość stron: 590. Skład:
Echo Park- Michael Connelly." Oficer policji znow ma kłopoty .TYm razem prześladuje go niewyjaśniona sprawa a 1993r. Czyżby wtedy popłenił błąd, który kosztował życie 9 kobiet?"
Noce deszczu i gwiazd- Maeve Binchy." Na szmaragdowym morzu u wybrzeży maleńkiej, greckiej wyspy , płynie wycieczkowy statek. Grupka młodych turystów stoi bezradnie wobec rozgrywającego się przed nimi dramatu. Nikt z nich jeszcze nie wiem, że ta chwila zmieni również ich los."
Małżeństwo z nieznajomym- Patricia MacDonald. " Szalony romans , wspaniały śub i tylko jeden mały zgrzyt: możliwe , że panna młoda poślubiła mordercę"
W imię miłości- Kristin Hannah." Angie rozpaczliwie marzy o macierzyństwie. Lauren tęskni do matczynej miłości. Gdy się spotkają, ich losy wkroczą na nieprzewidziany tor".
IZYDORKA
- 10zł

35. Ilość stron: 574, Skład:
Wielki gracz- John Grisham, " Zaskakujące zwroty akcji... Grisham nie traci formy"
Blue Bistro- Elin Hilderbrand, " Kiedy Adrienne Dealley , poszukując pracy, przybywa na malowniczą wyspę, nie wie, że otwiera się przed nią najważniejszy rozdział jej życia"
Wydział Spraw zamkniętych - Michael Connely, " Każdy ma jakąś przeszłość. Ta przeszłość decyduje o tym kim się jest i kim powinno się być. Mroczna powieść , fascynuje i budzi grozę"
Kobieca agencja detektywistyczna numer 1- Alexander McCall Smith, " Zachwyci wszystkich , nietylko amatorów powieści sensacyjnych "
Izydorka 
-10zł
OKI, TO BY BYŁO NA TYLE , SERDECZNIE ZAPRASZAM :D