Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2015 14:12 Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! KONIEC!

Zapraszam na kolejny biżuteryjny bazarek Avatarka, na bazarku są głównie kaboszonowe wisiorki na uroczych kolorowych wstążeczkach ze sznureczkiem i małe kaboszonowe kolczyki, wszystko wykonane własnoręcznie, nowe.
Historię Avatara można poznać klikając w banerek w moim podpisie. Kocik jest pod czułą i troskliwą opieką Fundacji MiauKot :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
https://www.facebook.com/MiauKot?fref=ts i Ady :1luvu: :1luvu: :1luvu: , a wirtualną opiekę zapewnia kiwi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale pieluszki potrzebne są nieustannie...

Bazarek potrwa do 26.10.2015r. do godziny 20.00. Koszty pakowania i przesyłki pokrywa Licytujący.
Po ostatnich przykrych doświadczeniach, na wpłatę lub info w sprawie wylicytowanych fantów czekam 7 dni, po tym czasie fanty wracają do mnie.
Nikogo do zakupów nie zmuszam, zawsze można zrezygnować, a nawet w losowych sytuacjach przesunąć płatność, uważam jednak, że w takich sytuacjach powinno się wysłać pw do organizatora Bazarku... Na te pieniążki czeka przecież potrzebujący Kocik wraz z Opiekunką.
100% dochodu z bazarku zostanie przekazane Avatarowi, a w trakcie trwania bazaru będą się pojawiać nowe fanty, ale te których nikt nie licytuje mogą też nagle bezpowrotnie zniknąć, nie czekajcie więc z licytacją do ostatnich dni.
Osoba, która wylicytuje fanty za najwyższą kwotę, ma gratis niespodziankę :ok:
Zapraszam!!!
Zapraszam na biżuteryjny bazarek Avatarka. Tym razem na bazarku są kaboszonowe wisiorki na uroczych kolorowych wstążeczkach ze sznureczkiem i małe kaboszonowe kolczyki, wszystko wykonane własnoręcznie, nowe.
Historię Avatara można poznać klikając w banerek w moim podpisie. Kocik jest pod czułą i troskliwą opieką Fundacji MiauKot :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
https://www.facebook.com/MiauKot?fref=ts i Ady :1luvu: :1luvu: :1luvu: , a wirtualną opiekę zapewnia kiwi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale pieluszki potrzebne są nieustannie...

1. Okrągły metalowy wisiorek średnicy ok. 3 cm, ze szklanym kaboszonem - "grubym kotkiem" . WISIOREK JEST NA CZARNEJ WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Cena wywoławcza- 10 zł
- licytuje osoba spoza bazarku - za wywoławczą ( 10 zł)

2. Owalny metalowy wisiorek 25X18mm, ze szklanym kaboszonem - kotkiem, kaboszon sprawia wrażenie starego i zniszczonego, jakby był pamiątką rodzinną przekazywaną z pokolenia na pokolenie....WISIOREK JEST NA CZARNEJ WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Cena wywoławcza- 10 zł
- San - 20 zł

3. .......................

4.Komplecik. Kaboszonowe małe kolczyki, średnica 14 mm, kolczyki mają srebrne otwarte bigle i wisiorek ze szklanym kaboszonem o średnicy 20mm. WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE CZARNYM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza- 15 zł

5.Modułowy naszyjnik, na czarnym rzemyku, długość ok 40 cm + przedłużka.
Cena wywoławcza 25 zł
- Megana- 25 zł

6. Niepowtarzalny komplecik, jedyny w swoim rodzaju, kolażowy kotek na wisiorku 25X18 mm i kolczykach o średnicy ok 14 mm, kolczyki mają srebrne otwarte bigle.WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE CZARNYM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza 20 zł

7. Bardzo ciekawy owalny wisior z kaboszonem 25X18mm.WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE CZERWONYM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ
Cena wywoławcza- 15 zł
- licytuje osoba spoza bazarku - za wywoławczą ( 15 zł)

8.-------------

9. Owalny wisior z kaboszonem 25X18mm. Kamień to oliwkowe kocie oko. WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE zielonym. DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ. Do wisiorka mogą być też kolczyki takie jak na zdjęciu nr 10 w komplecie z wisiorem za 10 zł
Cena wywoławcza- 15 zł
- alessandra - 15 zł

10. Owalny wisior z kaboszonem 18x13mm na posrebrzanym łańcuszku.
Obrazek
Cena wywoławcza- 10 zł

11.Komplecik. Kaboszonowe małe kolczyki, średnica 14 mm, kolczyki mają srebrne otwarte bigle ( zdjęcie nr 10) i wisiorek z kaboszonem o średnicy 18mm.
Obrazek
Cena wywoławcza- 20 zł

12. Wisiorek z kaboszonem kocie oko o średnicy 18 mm.WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE CZARNYM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza- 10 zł

13.Wisiorek z kaboszonem kocie oko o średnicy 18 mm.WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE ŚLIWKOWYM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza- 10 zł

14. Wisior owalny metalowy ze szklanym kaboszonem 25X18 mm stylizowanym na starą rodzinną pamiątkę.WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE CZARNYM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza- 10 zł

15. Owalny wisior z kaboszonem 25X18mm. Kamień to kocie oko. WISIOREK JEST NA WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM W KOLORZE POMARAŃCZOWYM. DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza- 15 zł

16.Okrągły metalowy wisiorek średnicy ok. 3 cm, ze szklanym kaboszonem. WISIOREK JEST NA BIAŁEJ WSTĄŻECZCE ZE SZNURKIEM DŁUGOŚCI OK 45 CM Z 5 CM PRZEDŁUŻKĄ.
Obrazek
Cena wywoławcza- 10 zł

17. Komplet dwóch wsuwek do włosów z wklejonymi blękitnymi różyczkami z modeliny.
Obrazek
Cena wywoławcza- 10 zł

18. Kaboszonowy wisiorek szklany średnicy ok 3 cm z ptaszkiem na zielonej wstążce. Ten na zdjęciu zarezerwowała kocka, ale jeśli się komuś spodoba, mogę zrobić jeszcze jeden taki, także z kolczykami.
Cena wywoławcza- 10 zł
1 szt. - ZAREZERWOWANE
2-ga szt.- kathreen1979 - 10 zł

19.Komplecik. Kaboszonowe małe kolczyki, średnica 14 mm, kolczyki mają srebrne otwarte bigle i wisiorek z kaboszonem o średnicy 20 mm.
Cena wywoławcza- 20 zł
- licytuje osoba spoza bazarku - za wywoławczą ( 20 zł)

20.Komplecik. Kaboszonowe małe kolczyki, średnica 14 mm, kolczyki mają srebrne otwarte bigle i wisiorek z kaboszonem o średnicy 20 mm.
Obrazek
Cena wywoławcza- 20 zł

21. .............................

22. Mało używana, nieduża torebka wykonana z jasno szarego, grubego filcu, na klapce aplikacja w formie podwójnych kwiatów szafirowo-szarych. Brzegi całej torebki obszyte potrójnym ściegiem, nitką w kolorze niebieskim. Wymiary to: wysokość – 14cm, szerokość – 19cm, szerokość boku – 7cm. Pasek wykonany z filcu, od spodu wzmocniony szarą taśmą rypsową, regulacja od 70cm do 140cm – można ją nosić na ramię i na skos, zamykana na mocny magnes. Wewnątrz kieszonka.

Cena wywoławcza- 25 zł
- kathreen1979 - 25 zł
Ostatnio edytowano Pt paź 30, 2015 10:20 przez Edyszka, łącznie edytowano 16 razy
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Sob paź 10, 2015 11:00 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

Przypominam o bazarku, to już ostatnie biżutki z kaboszonami, bo nawet czekolada w nadmiarze może zemdlić :kotek:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Nie paź 11, 2015 8:32 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

Takie ładne rzeczy i nikt nie chce :(
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Nie paź 11, 2015 13:00 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

Duzy wybor a ja i tak marudze. Mam pytanie ,taki byl poprzednio z ptaszkiem , ale nie mialam kasy a teraz mam a nie ma wisiorka ,sprzedany??

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Nie paź 11, 2015 13:13 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

ano nie ma, miałam chyba 3 ptaszki, dwa wisiory zrobiłam, a jeden kaboszon ptaszek poszedł na inne kotki, ale zrobię ptaszka, nie ma problemu :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Nie paź 11, 2015 13:43 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

I oczywiście się nie opanowałam :( będzie ptaszek i to nawet z kolczykami, i będą też zajączki z kolczykami, ale więcej kaboszonów nie będzie i już :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Nie paź 11, 2015 18:18 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

to ja bym byla wdzieczna za wisior z ptaszkiem ,bede miala dla siostry na urodziny :D , dziekuje pieknie :201494

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Nie paź 11, 2015 20:16 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

Nie ma sprawy :D
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Pon paź 12, 2015 2:51 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

A ja polecam! Edyszkowe kaboszonki bo są śliczne!
Cudnie wykonane, wiem bo mam :1luvu:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon paź 12, 2015 8:17 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

:oops: :oops: dziękuję bardzo :) staram się , ale nie zawsze wychodzi mi tak jakbym sobie życzyła.
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Pon paź 12, 2015 19:03 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

Przypominam o bazarku :201461
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Pon paź 12, 2015 21:03 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

Chyba się w końcu skuszę na ten niebieski naszyjnik...
Kurczę, wszystko właściwie mi sie podoba. :roll:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon paź 12, 2015 21:30 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

A to super, a niebieski to cudo serio, one są niepowtarzalne te dwa, bo to wydruk z rosyjskich obrazów, zminiaturyzowanych do kaboszona....
Obrazek Obrazek

Edyszka

Post » Wto paź 13, 2015 14:35 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

nr 9 proszę a czy same wstążki , na których mogę powiesić kaboszony , da się kupić?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto paź 13, 2015 14:38 Re: Na kaboszonowy Bazarek zaprasza Avatarek ! CZ. II

bardzo proszę i dziękuję :1luvu: A jakiej wstązki potrzebujesz????, sama mam końcówkę, ale jak coś , podzielę się :D
Obrazek Obrazek

Edyszka

[następna]