"MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory lipiec 2015-WYNIKI

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 05, 2015 11:11 "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory lipiec 2015-WYNIKI

Serdecznie zapraszamy na kolejny konkurs wyborów Miss i Mistera Miau lipiec 2015.
Temat konkursu to :

" MAM PIĘKNY PYSIO" :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tym razem czekamy na fotki , na których nie ważny jest cały kot tylko jego piękna " twarzyczka ". :D
Na pewno każdy posiada fotki zbliżenia pyszczka bo kotek fajnie patrzy czy zrobił zabawną minkę. Na takie ujęcia kocich pyszczków czekamy.

ZAPRASZAMY DO ZGŁASZANIA FUTEREK ! ! ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob sie 01, 2015 22:11 przez Ewa L., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lip 05, 2015 11:13 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

Banerki

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=11150912#p11150912][img]http://images67.fotosik.pl/1030/986186f95f21decf.jpg[/img][/url]

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lip 08, 2015 18:46 przez Myszolandia, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lip 05, 2015 11:17 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

ZASADY KONKURSU:

Obrazek

1. Każda fotka kandydata to koszt 3 zł

2. Można prezentować też filmiki z kandydatami. Cena 1 filmiku = 5 zł

3. Kandydatów można prezentować bez limitu zdjęć, miło by też było poczytać co nieco o kandydacie :) Mogą być zdjęcia/filmiki archiwalne, czyli kotów żyjących i tych za TM.

4. Kandydatów podajemy od 6 LIPCA DO 18 LIPCA włącznie do północy.

5. Wybór Miss i Mistera Miau będzie trwał od 20 lipca tj. od poniedziałku do 31 lipca włącznie do północy.

6. Link do zdjęć/filmików należy przesłać do Myszolandii na PW kandydatki dziewczyny a do mnie na PW kandydatów chłopaków , później fotki i filmiki będą zamieszczane na wątku.

7. Beneficjent bazarku będzie jeden, jeśli Duzi Miss i Mistera zgodzą się przekazać wygrane na jeden cel. Jednakże, jeśli zaistnieje taka potrzeba, Beneficjentów może być dwóch - jeden wskazany przez Miss, a drugi przez Mistera.

8. Beneficjentem może być kot biorący udział w konkursie, ale nie może być to nasze własne kotomstwo.
Np., jeśli wygra kot z DT u państwa X, może on, jako beneficjenta wskazać innego kota biorącego udział w konkursie, ale nie może wskazać sam siebie czy też innego kota z tego samego DT, niezależnie, czy ten bierze udział w konkursie czy nie.

9. Nie dopuszcza się przerabiania fotek w programach do obróbki zdjęć - tzn. nie dopuszcza się dorabiania elementów np. wielkanocnych, walentynkowych itp., nakładania jednego zdjęcia na drugie w celu uzyskania np. zdjęcia tematycznego. Wszelkie takie fotki będą dyskwalifikowane.
[/quote]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZASADY GŁOSOWANIA

Obrazek

1. Głosować może każdy, ale tylko RAZ. Niedopuszczalne jest zakładanie drugiego konta, by ponownie zagłosować na swoich faworytów. W razie moich wątpliwości będę prosiła adminów o sprawdzanie IP. Z jednego IP można głosować tylko raz.

2. Nie głosujemy na własne "kotomstwo"!

3. Głosujemy tak:
KANDYDATKI:
3 punkty - Imię Kotki (nr)/ od: nick Dużego -> to odpowiada przyznaniu 1 miejsca
2 punkty - Imię Kotki (nr)/ od: nick Dużego -> to odpowiada przyznaniu 2 miejsca
1 punkt - Imię Kotki (nr)/ od: nick Dużego -> to odpowiada przyznaniu 3 miejsca
wyróżnienie (nieobowiązkowe) - Imię Kotki (nr) od: nick Dużego

KANDYDACI:
3 punkty - Imię Kocurka (nr)/ od: nick Dużego -> to odpowiada przyznaniu 1 miejsca
2 punkty - Imię Kocurka (nr)/ od: nick Dużego -> to odpowiada przyznaniu 2 miejsca
1 punkt - Imię Kocurka (nr)/ od: nick Dużego -> to odpowiada przyznaniu 3 miejsca
wyróżnienie (nieobowiązkowe) - Imię Kotki (nr)/ od: nick Dużego

Przykład:
1 punkt - Pysia (nr 1) od milagros

4. Bardzo proszę o pisanie nr Kandydata/Kandydatki i podawanie nicku Dużego. Może się zdarzyć, że będą kandydowały dwa kotki o tym samym imieniu - dzięki podaniu numeru i nicku Dużego będę wiedziała, komu przypisać punkty.

5. Głosujemy tylko raz.

6. Agitowanie na wątkach i wysyłanie pw z prośbą o oddanie głosu na swojego faworyta będzie karane. Dopuszcza się jedynie agitowanie zapraszające do wzięcia udziału w konkursie i zagłosowania wg własnego sumienia. Ale nie na konkretnych kandydatów. Wyłącznie na wątku kandydującego np. w postaci zdjęcia kandydata z napisem: kandydat na mistera miau i banerku w podpisie.

7. Istnieje możliwość (natomiast nie jest to konieczne) przyznania wyróżnienia. JEDNO WYRÓŻNIENIE = 0,5 punktu, a więc 2 wyróżnienia = 1 punkt, 3 wyróżnienia = 1,5 punktu itp. Proszę więc Koleżanki Liczarki o uwzględnianie tych wyróżnień w rozliczeniach punktów :)

Uwaga!!!
Wpłaty za zdjęcia oraz filmiki przyjmuję do końca miesiąca czyli lipca, chyba że ktoś ma trudną sytuację/wyjechał/zdechł mu internet - wtedy dla tych osób przedłużę termin po kontakcie na PW

W tytule przelewu bardzo proszę, byście wpisywali: "swój nick-lipiec 15" lub inną, zwięzłą wiadomość, która pomoże Was zidentyfikować, np. "/nick/ konkurs lipiec 15 za Puszka/". Proszę tytułować przelewy, bo nie znam Was wszystkich z imienia i nazwiska i jak widzę w tytule "PRZELEW ŚRODKÓW", to muszę dochodzić po imieniu, kto to przelał. Dlatego ta prośba :)
Ostatnio edytowano Pon lip 06, 2015 0:24 przez Ewa L., łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 11:18 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

SKARBNIK :

WPŁAT PROSZĘ DOKONYWAĆ NA KONTO :

EWA LEONOW

03 1940 1076 5729 7473 0000 0000
Ostatnio edytowano Pon lip 06, 2015 9:58 przez Ewa L., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 11:19 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

ROZLICZENIE KONKURSU :

jou - 15 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

iwaka - 21 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

Moli 25 - 10 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

sihaja - 27 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

AnnAArczyK - 36 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

chat_noir - 12 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

Myszolandia - 18 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

anmajo - 9 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

isabell 36 - 27 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

Ewa L. - 30 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

Barbasia - 24 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

pandadp - 6 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

feliks 32 - 12 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

magicmada - 15 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

jolabuk 5 - 33 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

mamamariana - 21 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

klaudiafj - 25 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

AgaS1987 - 3 zł :1luvu: :kotek: :1luvu:

Razem :
344 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw lip 30, 2015 10:11 przez Ewa L., łącznie edytowano 23 razy
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 11:20 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

Poprzedni zwycięzcy :

1. " KOTKI PIĘKNOTKI "

MISS MIAU - Kicia Irenka od iwaka
I VICE MISS - Fasolka od jolabuk 5
II VICE MISS - Laydy Funia od dilah

MISTER MIAU - Porsche od He-La
I VICE MISTER - Maurycy [*] od Yossariana
II VICE MISTER - Sasza od Jola Dworcowa

Dotychczasowi beneficjenci :

Swoją nagrodę Kicia Irenka od iwaka przeznaczyła dla
Fundacji << SZARE, BURE I ŁACIATE >> - 100 zł
Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Kętrzynie - 175 zł
na powszechną sterylizację. :1luvu:

Porsche od He-La swoją nagrodę przeznaczył na
Dom Tymczasowy Aniołowo - 275 zł
na wsparcie dla potrzebujących koteczków. :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lip 06, 2015 11:02 przez Ewa L., łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 11:25 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

Nagrody:

Obrazek
I MIEJSCE:
NAGRODĘ NIESPODZIANKĘ ZA ZAJĘCIE PIERWSZEGO MIEJSCA I ZDOBYCIE TYTUŁU MISS I MISTERA MIAU UFUNDOWAŁA AnnAArczyK :1luvu:

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Obrazek

II MIEJSCE:
MISIOWĄ NAGRODĘ ZA ZAJĘCIE DRUGIEGO MIEJSCA I ZDOBYCIE TYTUŁU PIERWSZEJ VICE MISS I PIERWSZEGO VICE MISTERA UFUNDOWAŁA iwaka :1luvu:

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Obrazek
III MIEJSCE:
NAGRODĘ ZA ZAJĘCIE TRZECIEGO MIEJSCA I ZDOBYCIE TYTUŁU DRUGIEJ VICE MISS I DRUGIEGO VICE MISTERA UFUNDOWAŁA EWA L. :1luvu:

Nagrody pocieszenia dla kociaków z najmniejszą ilością punktów :
NAGRODĘ POCIESZAJKĘ COŚ DLA DUŻYCH I DLA KOTECZKÓW UFUNDOWAŁA mamamariana :1luvu:

Ostatnio edytowano Pt lip 17, 2015 22:12 przez Ewa L., łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 11:26 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

KANDYDATKI

1 - Gaja od Sihaja

Mmmm... Joachim biega miauczy o jakimś konkursie.... Obłędu można dostać z tym kotem....

Obrazek

Ja mu pokażę! Też wezmę udział w konkursie, a co.

Obrazek

Proszę bardzo. Moje piękne pysio.

Obrazek

2 - Szyszka od iwaka

Moja ukochana grzeczniutka Szyszka.

Pierwsze zdjęcie zrobione zimą 2011 w pierwszym dniu mieszkania u nas, więc przepraszamy za brudne uszy :oops: , ale uwielbiam jej uśmiech na tym zdjęciu :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

3 - Kropka od AnnaArczyk

Kropka.
Niezła histeryczka, zazdrośnica, nie kocha Lunki, nie kocha Rambusia, w ogóle nienawidzi innych kotów za to siebie jak najbardziej...

"-No dobra Duża, rób te foty..."

-Czy taka minka odpowiada?
Obrazek

-A może taka?
Obrazek

-Albo taka....
Obrazek
Nie?

-To może taką zaskoczę?
Obrazek
Też nie?

- To spadaj mi z tym aparatem.....
Obrazek

4 - Luneczka od AnnaArczyk

Luneczka,
Jest dostojną starszą panią, wybredną w jedzeniu, wybredną w doborze miejsca w którym ma zamiar spożyć żarełko,też nie lubi innych kotów, nie lubi Kropki, ale w jednym są zgodne, solidarnie tłuką Rambusia....jedna bije, druga trzyma :mrgreen:

Lunka zamyślona....
Obrazek

Lunka w siódmym niebie, co widać na fotce :mrgreen:
Kocha myć swoje łapinki:)
Obrazek

Ale potrafi też pozować:)
Obrazek

I pycholek do całowania:)
Obrazek

5 - Zuzia od EwaL

ZUZIA.

Moja malutka kochana , puszysta kuleczka. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuzia jest bardzo delikatną kotką, pełną wdzięku o ujmującym spojrzeniu swych migdałowych oczu. Przy niej podniesienie głosu jest niestosowne. Lubi strzelać baranki i przy tym cudownie mruczy. :201461

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

6 - Pola od EwaL

POLA .

Moja mała kochana wredota. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pola to zupełne przeciwieństwo Zuzi. To kot gadatliwy, pełen energii. Gdy coś jej nie pasuje potrafi to okazać przy użyciu pazurów i zębów. Mimo że czasami mam jej dość to nie potrafię się długo na nią złościć. Cudownie się przytula i mizia. :1luvu: :201461

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

7 - Bella od isabell36

moja kochana Księżniczka o morderczym spojrzeniu

Obrazek

Obrazek

8 - Rysia od isabell36

mój duży, wyluzowany misiaczek

Obrazek

Obrazek

9 - Afera od isabell36

roczna koteczka, jesienią ubiegłego roku przyszła z rodzeństwem na podwórko była tak płochliwa, że ją jako jedyną łapałam na sterylkę na klatkę-łapkę, w tej chwili już daje się głaskać przy jedzeniu :)
Obrazek

10 - Myszka od Myszolandia

Znacie ją chyba wszyscy ,to nie będę smęcić :mrgreen:

se paczam

Obrazek

Obrazek

2 w 1 :mrgreen:

Obrazek

mniammm :mrgreen:

Obrazek

Ciiiii

Obrazek

kamerka internetowa z ostatniego czyszczenia media expert :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

11 - Pusia od anmajo

Pusia jest znajdą której babcia musiała popełnić mezalians stąd oryginalna uroda.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

12 - Pysia od Barbasia

Jestem Pysia i mam pysio piękny inaczej

Obrazek

No co mi tam błyska po oczach?

Obrazek

Chcesz to błyskaj - plecy też mam!

Obrazek

No, nareszcie bez lampy. Niech już tam będzie to zdjęcie...

Obrazek

13 - Florentynka od jolabuk5

Miau, to ja Sabcia. Zgłosiłam do konkursu mojego przyjaciela z miau, Nosia, ale pomyślałam, że jego towarzyszce, Florentynce byłoby przykro, więc ja też zgłaszam.
Oto Florentynka, dla przyjaciół Florcia.

Obrazek

Florentynka jest bardzo mądrą kotką i lubi czytać :D

Obrazek

Poza tym ma śliczny pysio

Obrazek

Pilnuje całego domu i Nosia, którego od początku polubiła, kiedy dołączył do rodziny.

Obrazek

Ale czasami też słodko śpi

Obrazek

14 - Twiggy od mamamariana

Twisia, co ma słodkiego pysia. Pyś szczerbaty jest i zezowaty, a uszka głuche. Jakby tego było mało, ma koci trądzik.
Wzięta ze schroniska, jako ledwie żywa, lejąca się przez ręce kocia skórka, po wypadku komunikacyjnym. Teraz- koci Pudzian, mała, krępa, niewywrotna. 5kg kociej miłości i wdzięczności:

Obrazek

15 - Zdzi(r)sława ,czyli Dzidka od mamamariana

Trafiła do Schroniska, jako kocie dziecko,z wybitą z bioderka nóżką i bezwładnym ogonkiem. Dziś nóżka jest pełnosprawna, jedynie zadowolenie wyrażane jest garbatym ogonem. Kotka-kokietka:

Pomiziasz???

Obrazek

A teraz, chwila prawdy.
Czy widzieliście swoje "słodkie Pysie" w nocy, kiedy stoją nad Wami? :twisted:
"Matka, nie chrap, bo...."

Obrazek

16 - Kitusia od klaudiafj

Kitusia, 14,5 lat łobuz niemiłosierny :D Choć tu taki aniołek :)

Obrazek

Coś tam w główce się zrodziło ;)

Obrazek

Ale czasem też trzeba się zdrzemnąć :)

Obrazek

17 - Marysia od klaudiafj

Marysia, około 7 l., zabrana z podwórka, szylkretka ponoć wredna i agresywna, a tak naprawdę do rany przyłóż, przegrzeczna kicia:

Jestem sobie Marysiaaa

Obrazek

Staram się być spoko i cool

Obrazek

Ale jestem taka słodka jak nikt nie patrzy

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 19, 2015 16:46 przez Myszolandia, łącznie edytowano 12 razy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lip 05, 2015 11:31 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

KANDYDACI :

1. RYSIO [*] od jou :1luvu:

Rysio miał koło roku kiedy do nas trafił i koło 2,5 kiedy odszedł. Wszedł do naszego mieszkania jak do swojego i już tak zostało. Bardzo za nim tęsknimy ale na szczęście mamy jego zdjęcia.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

2. MORIS od iwaka :1luvu:

Moris :) mój ukochany Pan Niedotykalski, u którego dzień bez focha , jest dniem straconym :mrgreen: Jego słodka buzia to pozory ...:mrgreen:
Pierwsze zdjęcie robione jakieś cztery lata temu :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

3.FUKSIK od Moli 25 :1luvu:

Fuksik marzyciel :201468 :201468 :201468 :201468

Obrazek

Fuksik śpiocho-wampir :201447 :201447 :201447 :201447 :

Obrazek

Moja Duża mówi, ze i tak jestem najpiękniejszym Kocurkiem :201431 :201465 :201431 :201465,
jeśli tak nie uważacie to jęzorek macie

Obrazek

4. MORFEUSZ od sihaja :1luvu:

Morfeuszek:

To ja, Morfeuszek :) Piękne pysio mam, więc chwalę się nim Wam :)

Obrazek

Obrazek

I co? Zagłosujesz na mnie? :)

Obrazek

5. JOACHIM od sihaja :1luvu:

Joachimek:

Co? Co? Konkurs na piękne pysio? No przecież muszę w nim wziąć udział :) Mam najpiękniejsze pysio przecież :)

Obrazek

Gdzie by tu zrobić zdjęcie... w zlewie będzie dobrze?

Obrazek

Paczcie i podziwiajcie. I głosujcie na mnie. No.

Obrazek

6. RAMBUŚ od AnnAArczyK :1luvu:

Rambuś przytargał się do nas pod płot trzy lata temu w wieku trzech miesięcy z uszkodzonym kręgosłupem, co spowodowało amputację ogonka i dłuższe leczenie, ale dzisiaj jego dolegliwości mu nie przysparzają bólu, jedynie pańci więcej prania i sprzątania :mrgreen:
A poza tym to kocio jest szczęśliwym łobuzem:(

Niestety, Rambuś jest w ciągłym ruchu, trudno go upolować, żeby zrobić dobrą fotkę więc dwie foty z przed trzech lat:)

Tutaj pycholek na dwa dni przed operacją.

Obrazek

I pięć dni po operacji:)

Obrazek

I dzisiejszy kociak:)
Relaks w słoneczku:)

Obrazek

7. TAMBURYN od chat_noir :1luvu:

Dla tych, którzy nas nie znają: Tamburyn wypatrzony na Paluchu, teraz rządzi u nas :king: chrapie, smarczy, łzawi i je "nieelegancko" ale za to wygląda cudownie i przepięknie purczy 8) w przerwach między posiłkami zagryza słomki i kocie wędki 8)

1. z przodu:

Obrazek

2. z profilu:

Obrazek

3. i z pół-przodu też:

Obrazek

4. no wszędzie mam piękne pysio a co 8)

Obrazek

8. BOSS od isabell 36 :1luvu:

Podwórkowy król, wiekowy już kocurek, który rządzi podwórkiem ostrym pazurkiem ale polizać po łebku też potrafi, największy przytulak i miziak - moja podwórkowa miłość <3

Obrazek

Obrazek

buziak dla wielbicielek

Obrazek

9. RYCHU od isabell 36 :1luvu:

Roczny kocurek, podwórkowy klaun, pięknie umie się bawić bez pazurków, robi się z niego miziak podobny do Bossa

kiedy będzie dokładka ???

Obrazek

10. MACIUŚ od Barbasia :1luvu:

Maciuś ma piękny pysio ukryty gdzieś w kłębach futra. Pysio Maciusia najbardziej lubi spać (no i oczywiście jeść)

Obrazek

...i spać...

Obrazek

Ale też obserwować z uwagą co się wokół dzieje

Obrazek

No dobrze, już się dosyć napozowałem. Gdzie jedzonko?

Obrazek

11. HENIO od pandadp :1luvu:

Heniutek, Henio Zepsutek z łódzkiego schroniska. Kocurek ma uszkodzony rdzeń kręgowy i przeszedł już w swoim krótkim życiu wiele chorób. Miał być tylko tymaczasem, ale zadomowił się na dobre :) Radzi sobie świetnie i jest najmądrzejszym kotem jakiego spotkałam o cudownym łobuzerskim spojrzeniu.

Obrazek

Obrazek

12. BORYS od feniks 32 :1luvu:

Borys, kocur po przejściach, postrzelony z wiatrówki, po bardzo ciężkim zapaleniu płuc, z kocią depresją trafił do mnie po śmierci mojego Eśka (V-ce Mistera Miau sprzed chyba 2,5 roku). Jego uroczy pysio ujął mnie do tego stopnia, że w tej kupce srebrnego nieszczęścia zobaczyłam wielke kocie serce, teraz jest to już szczęśliwy pełen życia kocur, przytulanka 24godzinna :D Jedynym wspomnieniem jego ciężkich lat życia jest nieco przestawiona szczęka, najprawdopodobniej po pobiciu bądź kopnięciu i stąd ten uroczy różowy jęzorek :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

13.ARLEKIN od magicmada :1luvu:

Mam na imię Arlekin, osiem lat i czarny nos. Ze schroniskowej biedy przeobraziłem się w kociego sybarytę. Hobby: leżenie, mruczenie, podgryzanie i przede wszystkim jedzenie. Dzisiaj upolowałem zielonego ogórka. Czasem jestem królem sprytu, czasem słodką gapą.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

14. NOŚ od jolabuk 5 :1luvu:

[/i]Miau, to jeszcze raz ja, Sabcia. Chciałam zgłosić jeszcze jednego mojego kolegę z miau - Nosia. Noś jest ślicznym kotkiem, o tak wygląda:

Obrazek

Obrazek

Noś miał szczęście, bo dobra duża znalazła go a potem oddała do jego obecnej dużej i Noś jest bardzo szczęśliwy.

Obrazek

Jest miłym kotkiem i wszystkich lubi

Obrazek

No i ma cudowne oczy :oops:

Obrazek

I to zabójcze spojrzenie a'la Rudolf Valentino :1luvu:

Obrazek

15. TYMUŚ od mamamariana :1luvu:

Tymuś. Mam nadzieję,że już troszkę znany :wink: Członek Klubu Ślepaczków. Uratowany przez Lidkę02, do mnie trafił z DT magdyradek.
Udaje pierdołę, ale jest bardzo sprytny i łowny. Nikt w domu nie łapie owadów tak jak on! Od miski i z łóżka wykoleguje wszystkich!

Nos panierowany żwirkiem:

Obrazek

16.MAKSIU od mamamariana :1luvu:

Maksiu.

Ofiara wakacji 2014. Czysty, wykastrowany ,miły kot znalazł się za ulicy, a potem w Schronisku. Wzięłam na tymczas wprost spod posikanej kołdry, spod której nie wychodził ze strachu przez parę dni. Byłam pewna, że ktoś go będzie szukał...
Zwany przez nas kotkiem "Co ja pacze?"
:

Co ja pacze, co ja widze? Jestem w konkursie!

Obrazek

Z "bratem" można żeglować w nieznane :wink:

Obrazek

17.MARIAN od mamamariana :1luvu:

Marian. Adoptowany z Tymusiem w dwupaczku.
Ma mięsiste, całuśne usta i wielki truskawkowy noch.
Ogólnie jest zachwycający- wielki, umięśniony i czarny :wink:
Kochamy się miłością wzajemną. Mojemu Mężowi szczy do łóżka i na ciuchy :201461

Obrazek

18.MACIUŚ od klaudiafj :1luvu:

Maciuś, ok 13l. {*}, w swoim ulubionym fotelu, przy kominku, nie chce patrzeć w obiektyw, ale widać jak się ślicznie uśmiecha :)

Obrazek

Obrazek

19. MACIEK od AgaS1987 :1luvu:

A ja mam taki pysio ;)

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 19, 2015 17:05 przez Ewa L., łącznie edytowano 13 razy
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 11:38 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

krytą sobie tu wstawię
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie lip 05, 2015 11:49 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

ewa_mrau pisze:krytą sobie tu wstawię
... mry!

Duszno ci nie będzie w krytej ? :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 12:07 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

Oczywiście poszukujemy sponsorów nagród i chętnych do liczenia głosów. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 12:36 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

Ja mogę liczyć głosy chociaż nie wiem ja kto się odbywa :D Ale mimo wszystko mogę wystawić kandydata?
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Nie lip 05, 2015 12:37 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

jou pisze:Ja mogę liczyć głosy chociaż nie wiem ja kto się odbywa :D Ale mimo wszystko mogę wystawić kandydata?

Oczywiście że tak :ok:
przeczytaj zasady konkursu i wysyłaj fotki na PW.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lip 05, 2015 13:56 Re: "MAM PIĘKNY PYSIO " - wybory Miss i Mistera Miau lipiec

Ewcia moze powinnaś zostawić jakieś miejsce zaraz na początku, zeby tam umieścić zwycięzców, bo w poprzednim bardzo ciężko ich się szukało :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[następna]