72. Sukienka Atmosphere. Welurowa z koronkową wstawką na plecach (wstawka jest tylko do łopatek tak jak widać na zdjęciu). Rozmiar L ale wg mnie wypada na S i M. Jest elastyczna. Długość 90 cm, szerokość 40 cm. Sukienka jest nowa i ma jeszcze metkę. Czarna. Cena wywoławcza 19 zł, kup teraz 29 zł.
73. Ciepły ażurowy sweterek. Włożony ze dwa razy w idealnym stanie. Rozmiar M/L. Długość 60 cm, szerokość 45 cm (ale jest elastyczny). Cena wywoławcza 12 zł, kup teraz 16 zł.
licytuje asiek o
74. Eleganckie rybaczki firmy Troll, rozmiar 38. Stan idealny. Cena wywoławcza 9 zł, kup teraz 12 zł.
75. Spódniczka jakiejś angielskiej firmy, nowa nie była włożona. Jest dwuwarstwowa, obszyta koronką, rozmiar uniwersalny bo jest na gumie, pasuje na M i L. Cena wywoławcza 7 zł, kup teraz 12 zł.
76. Kaszkiet firmy H and M, lekko ocieplany z podszewką. Rozmiar L, nowy jeszcze ma metkę. Kokarda jest zrobiona z filcu, ale można ją odpruć jeśli nie będzie pasować:P Cena wywoławcza 10 zł, kup teraz 15 zł.
77. Beret wełniany formy H and M, nowy z metką. Kwiatek z filcu i perełką wykonałam własnoręcznie. Rozmiar standardowy do 60 cm w obwodzie głowy. Cena wywoławcza 15 zł, kup teraz 25 zł.
78. Beret czerwony firmy Accesorize, rozmiar L. Z kokardą. Raz założony jak nowy, Cena wywoławcza 9 zł, kup teraz 15 zł.
79. Beret z niegrubej dzianiny w szarą panterkę, firmy Carry. Miałam go na sobie tylko raz, jest jak nowy. Cena wywoławcza 18 zł, kup teraz 25 zł.
80. Ciepła opaska w azteckie wzorki firmy Bershka, miałam ją nosić i wycięłam metkę, wiec trzeba wierzyć na słowo

Tylko ją przymierzyłam, jest zupełnie nowa. Opaska jest dosyć szeroka i bardzo ładnie się prezentuje do upiętych włosów np. Cena wywoławcza 24 zł, kup teraz 32 zł.
81. Staniczek koronkowy, usztywniany Cubus. Rozmiar 80 D. Nowy nieużywany. Pastelowy róż. Cena wywoławcza 10 zł, kup teraz 15 zł.
82. Kamizelka w kolorze miętowym firmy NEXT. Tylko ja zmierzyłam, jest nowa. Rozmiar L. Cena wywoławcza 15 zł, kup teraz 19 zł.
83. Mała czarna. Sukienka angielskiej firmy, tylko wisiała w szafie i nie zdążyłam jej założyć. Jest z lejącej tkaniny na podszewce, nie rozciąga się. Rozmiar to 42. W dekolcie ma naklejane cekinki. Cena wywoławcza 15 zł, kup teraz 19 zł.
84. T-shirt z bio bawełny, firmy next w taki ala wężowy wzorek. Biało-czarny, z lekkim dekoltem i wywijanym rękawkiem. Rozmiar S. Nowy i ma jeszcze metkę. Cena wywoławcza 15 zł, kup teraz 20 zł.
85. Sukienka klasyczna mała czarna, z elastycznej gładkiej tkaniny, obszyta delikatną gipiurową koronką na dekolcie. Rozmiar M. Długość przed kolanko. Stan idealny. Cena wywoławcza 9 zł, kup teraz 15 zł.
86. Sukienka letnia bawełniana Sweet Miss.. Na plecach ma elastyczne gumeczki, pod biustem jest wiązana szarfą. Rozmiar L. Cena wywoławcza 29 zł, kup teraz 35 zł.
87. Spódniczka w zeberkę, z lejącego materiału na podszewce, w pasie na gumce. Rozmiar pasuje na M i L. Jak nowa. Cena wywoławcza 9 zł, kup teraz 15 zł.
licytuje asiek o

88. Czarna bluzeczka. Dół z bawełny góra koronkowa. Rozmiar S. Jest nowa. Cena wywoławcza 14 zł, kup teraz 19 zł.
licytuje Soniamiśka
89. Szara sukienka z dużym luźnym golfem Bershka, jest nowa i ma metkę. Rozmiar L. Cena wywoławcza 24 zł, kup teraz 29 zł.
SPRZEDANE - Aniutella
90. Torebka płócienna w malowane motylki. Mieści a4 ale po skosie. Na żywo jest śliczna. Nie użyłam jej ani razu. Cena wywoławcza 26 zł, kup teraz 35 zł.
91. Spódniczka z cienkiego sztruksu. Rozmiar 38. Elastyczna. Jak nowa. Cena wywoławcza 10 zł, kup teraz 15 zł.
To by było na tyle, mam nadzieję, że znajdziecie coś dla siebie i uda się coś zebrać dla koteczka

Dziękuję serdecznie za zainteresowanie

Mogę tez podać dokładniejsze info. albo wymiary.
92. Nowa sukienka Stradivarius, którą dostałam specjalnie na koci bazarek. Rozmiar L, długość 90 cm. Sukienka jest z elastycznej bawełny, w pasie ma gumkę, w części dolnej posiada podszewkę, rękawki są marszczone. Cena wywoławcza 20 zł, kup teraz 28 zł.
93. Czarna spódniczka z firmy Camaieu. Nowa nieużywana, bawełniana, z przodu posiada kilka zakładek, długość przed kolano. Rozmiar L ale wg mnie M/L. Jutro mogę podać wymiary jeśli będzie ktoś zainteresowany

Cena wywoławcza 15 zł, cena kup teraz 23 zł.
94. Czółenka z naturalnej skóry firmy Barrats. Na niskim obcasie. Kolor to zgaszony pastelowy róż. Rozmiar 40, i standardowo pasują na stopę 25,5-26 cm. Buciki były jedynie mierzone i maja ryskę na obcasie, której nie widać po założeniu. Cena wywoławcza 19 zł, kup teraz 35 zł. Koszt paczki 12 zł.
95. Bluzeczka szydełkowa z firmy Next, rozmiar 42. Z przodu ma taką ala kokardę, jest wiązana na szyi i posiada lekką podszewkę, jest elastyczna. Bluzeczka jest nowa. Cena wywoławcza 15 zł cena kup teraz 22 zł.
96. Sandałki Atmosphere z tkaniny, na dosyć wysokim słupku i grubszej podeszwie, zapinane na kostce, Rozmiar 39, wkładka 25,5 cm, obcas 9 cm, grubość podeszwy 1,5 cm. Są nowe. Cena wywoławcza 20 zł, kup teraz 35 zł. Koszt wysyłki paczką 12 zł.
Dodaję kolejne rzeczy:
97. Prawie nowy męski perfum marki ZIPPO. Oryginalny 100%. Pojemność 30 ml. Nowy ale psiknięty kilka razy, ilość widać na zdjęciu (perfum od nowości nie był pełny, ubytek jest znikomy). Ma bardzo ładny zapach i ciekawy ciekawe opakowanie w formie zapalniczki. Do zdjęcia wyjęłam z opakowania. Cena wywoławcza 35 zł, Kup teraz 45 zł.
98. Nowe srebrne kolczyki sprężynki. Nigdy nie włożone. Wykonane ze srebra pr. 925, posiadają wybite próby. Długość około 7 cm. Naprawdę śliczne. Cena wywoławcza 30 zł, kup teraz 35 zł.
99. Torebka kuferek w idealnym stanie. Sztywna, dwukomorowa, zapinana na zamki. Nie wiem czy jest ze skóry, ale wygląda bardzo porządnie, jest solidnie wykonana, okucia są metalowe w kolorze starego złota, posiada też metalowe nóżki. Format trochę mniejszy od A4. Cena wywoławcza 20 zł, kup teraz 30 zł.
Kupiła miszelina
100. Bluzeczka firmy Bershka. Nowa podarowana na aukcję, ma jeszcze metkę. Na biuście gumeczki, bawełniana. Jest śliczna. Rozmiar L. Cena wywoławcza 23 zł, kup teraz 33 zł.
licytowała Mati66 23 zł
101. Bluzeczka ze 100% naturalnego jedwabiu firmy b.young. Jest jak nowa, rozmiar L. Cena wywoławcza 20 zł, kup teraz 30 zł.
102. Tunika w szarą kratkę, z bawełnianego materiału, z gumeczką pod biustem. Nowa nie włożona ani razu. Rozmiar L. Cena wywoławcza 19 zł, kup teraz 25 zł.
licytuje asiek o

103. Top do ćwiczeń z firmy Topshop. Czarny, posiada fiszbiny, jest z elastycznej grubszej bawełny. Rozmiar M, pasuje na miseczkę Bi C. Jest nieużywany. Cena wywoławcza 12 zł, kup teraz 16 zł.
104. Bluza rozpinana firmy Select. Rozmiar M. Jest ze sprężystej (rozciągliwej) bawełny, z przodu ma gdzieniegdzie przyklejane cekinki. Założyłam ją raz, jest jak nowa. Fason raczej dopasowany. Serdecznie polecam. Cena wywoławcza 18 zł, kup teraz 24 zł.
105. Sukienka z golfem, z dzianiny (jak sweterek), firmy Kookai, rozmiar 42. Czarna z wplecioną srebrzystą niteczką, na dekolcie śliczna ażurowa wstawka. Długość około 95 cm (bez golfu). Jest jak nowa, nie ma żadnych kuleczek. Cena wywoławcza 19 zł, kup teraz 29 zł.
106. Szare zakolanówki we wzorek. Grubsze, minimalnie prześwitują, z mikrofibry, bardzo elastyczne. Nowe, rozmiar uniwersalny. Cena wywoławcza 10 zł, kup teraz 15 zł.
107. Wieczorowa burgundowa bluzeczka z żabotem, rozmiar L, firma New Yorker. Jest dłuższa, a dole jest na gumeczkach. Stan idealny. Cena wywoławcza 12 zł, kup teraz 19 zł.
108. Sukienka letnia. Rozmiar M/L. Z elastycznego materiału, bardzo ładnie się układa. Wisiała sobie w szafie i nigdy jej nie włożyłam, jest nowa.
109. Sukienka z żorżety z firmy Authentic, rozmiar pasuje na M/L, bardziej M. Sukienka ma cieniutkie krzyżujące się na plecach ramiączka. Bardzo ładnie się układa. Jest ciemno granatowa we wzór beżowych kwiatów. Stan jak nowa. Cena wywoławcza 9 zł kup teraz 15 zł.
Mogę też zrobić biżuterię filcową, w rożnych kolorach. Wszystko wykonuję bardzo starannie i estetycznie. Jeśli chodzi o kolorki to trzeba pytać, bo nie wiem ile mi jeszcze zostało filcu. No i potrzebuję czas na wykonanie, około 5 - 7 dni.
110. Bransoletka z różyczkami na srebrnej lince. Długość i wielkość kwiatuszków do uzgodnienia. Na zdjęciu mają około 3,5 cm. Cena kup teraz 15 zł.

111. Bransoletka z kwiatkami i koralikami na srebrnej spirali. Rozmiar jest uniwersalny, do owijania wokół nadgarstka. Cena kup teraz 15 zł.

112. Śliczny sweterek, beżowy, lekko połyskujący, dłuższy, z opadającym luźnym golfem. Ma wyciętą metkę, nie był noszony. Rozmiar L. Cena wywoławcza 27 zł, kup teraz 34 zł.
Zapraszam