Książki, torebki, ubrania i inne... KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 19, 2014 21:15 Książki, torebki, ubrania i inne... KONIEC!

Bazarek w opcji Kup Teraz na potrzeby kotów z Darłowa i z Dąbek ( banerki w moim podpisie ).
Po zakończeniu bazarku zobaczymy, które będą bardziej potrzebujące- na te trafią pieniążki.
Jeśli obie zainteresowane strony wyrażą chęć do powalczenia, istnieje możliwość licytacji 8)

Bazarek, to zbieranina fantów od dobrych ludzi, przekazanych na cele pomocy kotom :)

W Dąbkach dopiero od niedawna zaczęłyśmy działać, jest tam ponad 20 kotów :( Gmina na szczęście dała nam 10 sterylek, więc pieniążki przydadzą się na karmę i jakieś lekarstwa. Nie mamy także pieniędzy na paliwo, żeby wozić koty na sterylizacje.

W Darłowie po prawie 5 latach mojej walki z bezdomnością sytuacja jest w miarę stabilna. Potrzeby jednak nadal są: chociażby pieniądze na dojazdy, na karmę, czy w wypadku gdy jakiś kot zachoruje na lekarstwa.

Koszt wysyłki pokrywa kupujący. Całkowity jej koszt podam dopiero po wysłaniu paczki.
Czasami niestety koszt wysyłki jednej rzeczy przewyższa jej wartość bazarkową, dlatego zachęcam do zakupu kilku sztuk 8)

Bazarek będzie trwał do 30 kwietnia do godziny 20:00 :) lub do wyczerpania zapasów 8)

Zaczynamy :kotek:

1. Bladożółta szmaciana torebka. 3zł.
Obrazek

2. Połyskująca torebka w dobrym stanie. 6zł
Obrazek

3. Skórzana? torebka z zepsutym zapięciem u jednej kieszonki, co widać na zdjęciu. 5zł
Obrazek

Obrazek

3. Nieduża torebeczka w niezłym stanie. 7zł
Obrazek

4. Malutka torebeczka już trochę zniszczona. 4zł
Obrazek

5. Malutka torebeczka w a'la kowbojskim stylu ;) Stan dobry. 5zł.
Obrazek

6. Średniej wielkości szmaciana torebka z rybką ;) 7zł.
Obrazek

7. Nieduża, bardzo ładna torba. Kiepsko znam się na materiałach, ale wydaje mi się, że to skóra :oops: Torebka zadbana, gdzieniegdzie widać tylko ślady użytkowania w postaci niewielkich przetarć. 15zł.
Obrazek

Obrazek

8. Sweterek w kolorze czekoladowym jak dla mnie rozmiar duże M/małe L. Z tyłu ładnie wycięty. 8zł
Obrazek

Obrazek

9. Koszulka jak dla mnie L, ale na metce XL. Rozciągliwa. 5zł
Obrazek

10. Spodnie męskie z Mustanga. Rozmiar 42. Zadbane. Na zdjęciu są bardziej szare, ale w rzeczywistości wpadają w granat, jeans. 25zł.
Obrazek

Obrazek

11. No i tu zagadka, bo nie wiem, czy spodnie są damskie czy męskie :ryk: Bardziej wyglądają mi na męskie, ale ten wzorek na tylnych kieszonkach trochę mnie zmyla :mrgreen: Dla ryzykantów ;) Rozmiar 10. 15zł.
Obrazek

Obrazek

12. Fajna żółta letnia sukieneczka, na metce rozmiar 36. 10zł. SPRZEDANE :arrow: turkusowa za 10zł :1luvu:

Obrazek

13. Baaardzo duuuża chusta. Ma dwie inne strony. 12zł.
SPRZEDANE :arrow: Gruba Berta za 12zł :1luvu:

14. Długi, ale wąski szaliczek przeplatany błyszczącą nitką. 7zł.
Obrazek

15. Ażurowe spodenki do kolan. Tylko do białych majtek :lol: 7zł
Obrazek

16. Koszuleczka jak dla mnie rozmiar S/małe M. W dobrym stanie. 7zł
Obrazek

16. Koszulka jak widać ;) Jak dla mnie S. W dobrym stanie. 7zł.
Obrazek

Obrazek

18. Tunika ? Jak dla mnie duże nawet XL. Ma kieszonki. 10zł :arrow: SPRZEDANE Arian :1luvu: za 10zł

19. Elegancka czarna sukienka w dobrym stanie. Raczej dla Pani o większym biuście. Ja noszę 40 i tak wygląda na mnie. Z tym że miałam na sobie spodnie w trakcie robienia zdjęcia. Chyba celowo jest taka krótsza. 15zł
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

20. Koszulka jak dla mnie rozmiar L. Luźna, cienki materiał. 5zł
Obrazek

21. Jakaś taka wydziwiasta koszuleczka ;) Jak dla mnie rozmiar M/L. 5zł
Obrazek

Obrazek

22. Berecik :mrgreen: raczej na małą głowę, w dobrym stanie. 7zł SPRZEDANE :arrow: turkusowa za 7zł :1luvu:

23. Połyskująca, satynowa? apaszka. Ma zaciągnięcia, ale w ogóle tego nie widać, jak jest założona. 5zł
Obrazek

24. Również z takiego samego materiału wykonana apaszka. Także ma zaciągnięcia, które nie są widoczne. 5zł
Obrazek

Obrazek
polecamy zakup ;)

25. Męska koszulka jak dla mnie rozmiar małe L. W dobrym stanie, chyba nawet nie używana. 10zł
Obrazek

26. Jak dla mnie rozmiar M. Widać zmechacenia. 6zł.
Obrazek

Obrazek

27. Damskie brązowe spodnie. Wydaje mi się, że to raczej 40. 7zł
Obrazek

28. Łańcuszki w stanie średnim. 4zł/2szt
Obrazek

29. Zestaw obrazków, żadna super jakość. Zwykłe kartonowe, ale najgorzej nie wyglądają ;) 2zł/szt
3 obrazki z Nowym Yorkiem :arrow: SPRZEDANE Arian :1luvu: za 3x2zł = 6zł

Obrazek

30. Bardzo ładna rameczka na zdjęcie. Można ją zawiesić w pionie lub poziomie. Z tyłu podstawka. 6zł
Obrazek

31. Owinięte wełną mini wazoniki. Większemu odpadła perełka. Za odbywa: 5zł.
Obrazek

Obrazek

32. Wszystkie książki po 6zł/szt. Niektóre mają przebarwienia, nie są w najlepszym stanie. Proszę pytać o szczegóły, jeśli ktoś jest jakąś zainteresowany :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zapraszam :kotek:
Ostatnio edytowano Śro maja 07, 2014 18:36 przez kinia098, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon kwi 21, 2014 13:56 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Z jakiego materiału i jakiej długości jest tunika?

I poproszę obrazy - te trzy z pierwszego rzędu, z Nowym Jorkiem :)

Arian

Od: Śro lut 27, 2013 15:48

Post » Wto kwi 22, 2014 16:29 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Arian pisze:Z jakiego materiału i jakiej długości jest tunika?

I poproszę obrazy - te trzy z pierwszego rzędu, z Nowym Jorkiem :)

długość z tyłu od karku 82-83, pod pachami to tak około 55-56. na metce 100% polyester

na poprzednim bazarku o tym wspominałam, ale zapomniałam dopisać przy obrazach, że one mają wady. tzn. jeden/dwa rogi mają podklejone taśmą :/ ogólnie to nie są jakieś cuda. jeśli przez te wady rezygnujesz- rozumiem. mój błąd, że zapomniałam o tym tutaj napisać.
Obrazek

kinia098

Post » Wto kwi 22, 2014 17:32 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Nie, spoko, pasują mi bardzo, biorę :) Tunikę też, jest wystarczająco długa :) Wszystko razem poproszę.

Arian

Od: Śro lut 27, 2013 15:48

Post » Wto kwi 22, 2014 17:52 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Arian pisze:Nie, spoko, pasują mi bardzo, biorę :) Tunikę też, jest wystarczająco długa :) Wszystko razem poproszę.

super, dziękuję :1luvu:
postaram się wysłać paczką za 8,50zł. mam nadzieję, że się zmieszczą, okaże się na poczcie ;)
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 24, 2014 18:53 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

zapraszam :)
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 26, 2014 21:40 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

poproszę nr 13 jezeli jest z bawełny lub wełny

Gruba Berta

Od: Pt lip 09, 2010 19:57

Post » Pon kwi 28, 2014 11:30 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Gruba Berta pisze:poproszę nr 13 jezeli jest z bawełny lub wełny

100% bawełna, dziękuję :1luvu:
zostały 2 dni do końca :!:
Obrazek

kinia098

Post » Wto kwi 29, 2014 8:33 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

poproszę 12 i 22
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto kwi 29, 2014 8:44 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

turkusowa pisze:poproszę 12 i 22

dziękuję bardzo :1luvu:

i zapraszam na zakupy, bo jutro już koniec !
a teraz nie wiem, kiedy znowu znajdę czas na wystawianie bazarków :(
Obrazek

kinia098

Post » Wto kwi 29, 2014 11:45 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Kinia, jakie są wymiary torebki nr 3 i czy jest mozliwość noszenia jej na ramieniu?

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro kwi 30, 2014 7:43 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

Poproszę o zmierzenie szerokości między paszkami w nr 9 a spodenki nr 15 ile mają w pasie i biodrach? czy w pasie jest gumka?

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Czw maja 01, 2014 11:58 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

dziś wieczorkiem odpowiem na wasze pytania
Obrazek

kinia098

Post » Sob maja 03, 2014 13:13 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

izka53 pisze:Kinia, jakie są wymiary torebki nr 3 i czy jest mozliwość noszenia jej na ramieniu?

na ramię niestety nie
miejsca nie ma w niej za dużo, raczej na takie podręczne rzeczy, typu: telefon, portfel, kosmetyki, dokumenty...

Joako pisze:Poproszę o zmierzenie szerokości między paszkami w nr 9 a spodenki nr 15 ile mają w pasie i biodrach? czy w pasie jest gumka?

o rany, a jak mam to zmierzyć ? :oops: szerokość rękawka ? :oops:
spodenki to raczej biodrówki, jak dla mnie 40
Obrazek

kinia098

Post » Wto maja 06, 2014 16:11 Re: Książki, torebki, ubrania i inne na koty z Darłowa/Dąbek

kinia098 pisze:
izka53 pisze:Kinia, jakie są wymiary torebki nr 3 i czy jest mozliwość noszenia jej na ramieniu?

na ramię niestety nie
miejsca nie ma w niej za dużo, raczej na takie podręczne rzeczy, typu: telefon, portfel, kosmetyki, dokumenty...

Joako pisze:Poproszę o zmierzenie szerokości między paszkami w nr 9 a spodenki nr 15 ile mają w pasie i biodrach? czy w pasie jest gumka?

o rany, a jak mam to zmierzyć ? :oops: szerokość rękawka ? :oops:
spodenki to raczej biodrówki, jak dla mnie 40

zdecydowane na coś ? ;)
Obrazek

kinia098

[następna]