No chyba, że obie zainteresowane strony wyrażą chęć do powalczenia, licytacji

Bazarek, to zbieranina moich, znajomych i koleżanki koleżanki

W Dąbkach dopiero zaczynamy działać, jest tam ponad 20 kotów

W Darłowie po prawie 5 latach mojej walki z bezdomnością sytuacja jest w miarę stabilna. Potrzeby jednak nadal są: chociażby pieniądze na dojazdy, na karmę, czy w wypadku gdy jakiś kot zachoruje na lekarstwa.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący. Całkowity jej koszt podam dopiero po wysłaniu paczki.
Czasami niestety koszt wysyłki jednej rzeczy przewyższa jej wartość bazarkową, dlatego zachęcam do zakupu kilku sztuk

Bazarek będzie trwał do 12 marca do godziny 20:00

Zaczynamy

1. Bladożółta szmaciana torebka. 3zł.

2. Połyskująca torebka w dobrym stanie. 6zł

3. Skórzana? torebka z zepsutym zapięciem u jednej kieszonki, co widać na zdjęciu. 5zł

3. Nieduża torebeczka w niezłym stanie. 7zł

4. Malutka torebeczka już trochę zniszczona. 4zł

5. Malutka torebeczka w a'la kowbojskim stylu

6. Średniej wielkości szmaciana torebka z rybką

7. Nieduża, bardzo ładna torba. Kiepsko znam się na materiałach, ale wydaje mi się, że to skóra

8. Sweterek w kolorze czekoladowym jak dla mnie rozmiar duże M/małe L. Z tyłu ładnie wycięty. 8zł

9. Bardzo ładne czarne, z wyszytymi wzorkami a'la bolerko. Jak dla mnie większe L. Na metce 10-12. 10zł

10. Koszulka jak dla mnie L, ale na metce XL. Rozciągliwa. 5zł

11. Spodnie męskie z Mustanga. Rozmiar 42. Zadbane. Na zdjęciu są bardziej szare, ale w rzeczywistości wpadają w granat, jeans. 25zł.

12. No i tu zagadka, bo nie wiem, czy spodnie są damskie czy męskie

13. Fajna letnia sukieneczka, na metce rozmiar 36. 10zł.

14. Baaardzo duuuża chusta. Ma dwie inne strony. 12zł.

15. Długi, ale wąski szaliczek przeplatany błyszczącą nitką. 7zł.

16. Ażurowe spodenki do kolan. Tylko do białych majtek

17. Koszuleczka jak dla mnie rozmiar S/małe M. W dobrym stanie. 7zł

18. Koszulka jak widać

19. Tunika ? Jak dla mnie duże nawet XL. Ma kieszonki. 10zł

20. Elegancka czarna sukienka w dobrym stanie. Raczej dla Pani o większym biuście. Ja noszę 40 i tak wygląda na mnie. Z tym że miałam na sobie spodnie w trakcie robienia zdjęcia. Chyba celowo jest taka krótsza. 15zł

21. Koszulka jak dla mnie rozmiar L. Luźna, cienki materiał. 5zł

22. Jakaś taka wydziwiasta koszuleczka

23. Berecik

24. Połyskująca, satynowa? apaszka. Ma zaciągnięcia, ale w ogóle tego nie widać, jak jest założona. 5zł

25. Również z takiego samego materiału wykonana apaszka. Także ma zaciągnięcia, które nie są widoczne. 5zł

polecamy zakup

26. Męska koszulka jak dla mnie rozmiar małe L. W dobrym stanie, chyba nawet nie używana. 10zł

27. Jak dla mnie rozmiar M. Widać zmechacenia. 6zł.

28. Damskie brązowe spodnie. Wydaje mi się, że to raczej 40. 7zł

29. Łańcuszki w stanie średnim. 4zł/2szt

30. Zestaw obrazków, żadna super jakość. Zwykłe kartonowe, ale najgorzej nie wyglądają

31. Bardzo ładna rameczka na zdjęcie. Można ją zawiesić w pionie lub poziomie. Z tyłu podstawka. 6zł

32. Urocze drewniane zawieszki. 5zł/szt.

33. Owinięte wełną mini wazoniki. Większemu odpadła perełka. Za odbywa: 5zł.

34.

35. Nie wygląda mi na używaną, ale nie wiem, bo dostałam. 5zł Płyta Jimi Hendrix

36. Wszystkie książki po 6zł/szt. Niektóre mają przebarwienia, nie są w najlepszym stanie. Proszę pytać o szczegóły, jeśli ktoś jest jakąś zainteresowany

John Irving " Świat według Garpa "

Philip K. Dick "Człowiek o jednakowych zębach" sprzedane: zabers 6zł
Philip K. Dick "Oko na niebie"

Marco Polo "Opisanie Świata"

Dodam, że bazarek robiłam na szybko, także gdyby ktoś chciał dokładniejsze rozmiary, czy szczegóły, to proszę śmiało pisać

Zapraszam na zakupy