» Wto lis 05, 2013 12:50
Re: WYBORY MISS I MISTER LISTOPAD 2013 "KOCI BRZUSZEK"
KANDYDACI:1. KAJTEK od basidrak20
Rasowy pieszczoch, brzuch pokazuje na zawołanie - jednak nie do aparatu. Jak był mały pokazywał brzusio z myślą "rozkocham was w sobie a potem będę robił co będę chciał "
2. TULINEK od dorcia44
3. MORIS od iwaka
Można całować ile kto chce

Taki brzuszek miałem zanim wyrosł ze mnie "wredota" jak to mówi duża

I jeszcze takie
4. CYNAMON od Kotina
Cynamon vel Cymuś - jedyny kocur wśród kocic, największy (ok. 7 kg), wielki miziak, gaduła i .... totalna gapa

5. KUBUŚ od Miraclle
Kubuś
Charakterka krówka z wielką wolą życia, od października 2011 r. zmagamy się z FeLV. Diabełek w skórze aniołka. Godzinami potrafi polować na ptaszki zza szyby
i jedzenie Dużych
Sztukę "kradziejstwa" opanował do perfekcji
Szczurzy pyszczek
Golas po USG
Nie pokażę pyszczka, będzie śmiech na całe miau. Co za wstyd
"piątka" na zgodę
6. TOFFIE od Miraclle
Toffie
Koci ulicznik, kot śmietnikowy, koci weteran. Przez trzy lata żył na ulicy. Teraz to kot przez wielkie K. Koci komik. Kot idealny
Niestety "brat" Kubusia również zmaga się z wirusem.
Na dworze mimo swojej chudości odstępował każdą porcję jedzenia swojej małej koleżance, którą opiekował się i chronił przed natarczywymi samcami. Dżentelmen
No weź ten aparat, nie widzisz, że się myje
Taaaaaaaki długi jestem
Próba kamuflażu
7. TOFIK od mir.ka

8. GUREE od charm
Guree - jeden z dwójki rodzeństwa moich pierwokotnych, kochany pieszczoch, genetyczna krzyżówka kota i maskotki
uwielbia się przytulać, być noszony na rękach, być miętolony, i ma łaksotki na tylnych łapkach
kot pozbawiony jakichkolwiek elementów agresji, nigdy nikogo nie podrapał, nie ugryzł, nie pokazał pazurków, itd
Guree po prawej 
a ta znowu z aparatem
9. BEEJU od charm
Beeju - brat Guree'ego, trochę ponad 6 kg czystej miłości (najbardziej na świecie kocha mnie, mając do wyboru głaskanie i miskę łakoci wybiera moje kolana, nawet do wc ze mną chodzi...
), boi się obcych, uwielbia siatkówkę i inne sporty wyczynowe, pasjonat otwierania szuflad, szafek, torebek, zdejmowania książek z półek i innych równie ciekawych zajęć
ulubiona pozycja do głaskania
jak to, chcesz, żebym wstał z biurka?
poobiednia drzemka

10. ŁAJZA od Maupa
Łajza pokazuje brzuszek często i chętnie. i lubi, kiedy się go za niego tarmosi - całkiem jak psa.
to gdzie te rączki?
a teraz się będę opalał...
to zdjęcie sprawiło mi najwięcej frajdy - był to pierwszy raz, kiedy zasnął koło mnie tak całkiem rozluźniony
11. PIĘTASZEK od violet
Piętaszek to mój dzielny tymczasik. Jeszcze niedawno było z nim kiepsko, miał kłopoty z układem pokarmowym. Teraz jest zdrowy i wesoły, a na jego krągłym brzuchalku nie dopina się ubranko, co niniejszym prezentujemy.

12. STEFAN ZAKOPIAŃCZYK od ewy_mrau (były tymczas)
... i co na to powiesz, Cynamonie?
a to specjalnie dla Ciebie Myszko!
13. PUFFCIO od anskr
Kulikuli, nie pękaj spójrz na mnie...
14. ODIK od Villentretenmerth
Rzutem na taśmę przybył Odik i spytał: "Mam biały brzuszek i zalotne spojrzenie ale czy kulawy kot może wejść?"
Ostatnio edytowano Sob lis 23, 2013 13:03 przez
KITA - RZESZÓW, łącznie edytowano 10 razy