Katia80 nie ma warunków, aby tymczasować, ale nie mogła przejść obojętnie obok kotki w potrzebie.Finansowo sama nie udźwignie kosztów weta i utrzymania kotki.Ale jak nie pomóc takiej piękności? Sama jestem w dołku, ale fanty jakieś mam, przydadzą się może komuś, a Kasi pieniądze są bardzo potrzebne.
Wystawiam, co mam na razie.Zdjęcia jak zwykle kiepskie, ale na razie nie kupię nowego aparatu.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.Koszty wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Posłanko.Używane, ale w stanie idealnym.Materiał to jakiś welur, miękki i chyba ciepły.Co w środku nie wiem.Ładne naprawdę.Dla kota, a nawet małego psa.Z obu stron takie samo, wymiary 62 x 38cm.Kolor ceglasty, nie taki wypłowiały jak na zdjęciu.
Cena wywoławcza 15 zł

Licytuje ada_z za wywoławczą.Dziękuję

2.Puszka RC.Nowa, idealna na saszetki, mieści się kilkanaście.Wymiary 22x15x9 cm.
Cena wywoławcza 10 zł

Licytuje jerzykowka za 16zł.Dziękuję

3.Puszka Sanabelle w kształcie serca.Nowa.Wymiary tak ok,20x22cm, ale jak to zmierzyć? Komuś się przyda?
Cena wywoławcza 5 zł.

4.Trójwymiarowe podkładki.Wymiary 34,5 x 24,5 cm.Konia z rzędem temu, kto potrafi zrobić czemuś takiemu przyzwoite zdjęcie.
a/ trikolorka, dorosła, pod kątem pojawia się kociątko obserwujące rybkę ( wierzcie na słowo!)

b/czarno-biała kotka, pod kątem kociątko.Mam dwie sztuki.Cena wg uznania.

Kupiła maria_kania.Dziękuję

5.Nowiutka, bardzo ładna podkładka pod kocie miski.Miękka.Wymiary 44x28 cm.Bardzo ładna, na zdjęciach tego nie widać.Kosztowała kilkanaście złotych, wystawiam za 10zł.

6.Laserki.Fioletowy, niebieski i srebrny.Latarka też jest.Każdy po 8 zł.

a/ fioletowy Licytuje AgaPap za wywoławczą.Dziękuję

b/niebieski Licytuje AgaPap za wywoławczą.Dziękuję

c/srebrny Licytuje jerzykowka za wywoławczą.Dziękuję

7.Podkładki pod kubki.Ładne, używane, ale stan idealny.Skóropodobne, tak mi się wydaje.Nie są śliskie, ładny design.Mam trzy sztuki, każda po 3 zł.Wymairy 10 x 10 cm.

8.Coś na zasadzie "why not".To jakiś kamień, ale ja się nie znam na tym.Wymiary 10 x 3,5 cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

Zapraszam.Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.
Koniec bazarku w czwartek o godz.15.00.