Tym razem zakładam bazarek tak trochę bardziej na swój cel

Głównie na wiecznie tymczasową Zołzę

Jest u mnie już od ponad roku i tak naprawdę jest naszym kotem ale decyzję o jej pozostawieniu u nas podejmowałam także wiedząc, że w razie czego będę mogła założyć bazarki by zebrać fundusze na pomoc dla niej. Zołza ma początki PNN. Póki co wystarczy renagel (inne wyłapywacze fosforu nie chciały działać) i regularne badania. Niestety teraz zakup renagelu zbiegł się z badaniami kontrolnymi Zołzy i chorobą innego rezydenta - Roderyka i muszę się wesprzeć bazarkami. Oczywiście bazarki są także w intencji kotów z opolskiego schroniska i tych w domach tymczasowych (Ludwiczka i Trixi). Zebrane pieniądze na pewno będą dobrze spożytkowane - dla kotów potrzebujących

Na tej aukcji pod młotek idzie bardzo wyjątkowa biżuteria - srebrne (próba 925) łańcuszki z zawieszką w kształcie kotka -
turkusową i łososiową.
Łańcuszki mają długość ok 44,5cm. Oczkami są małe kółeczka plecione na zmianę pionowo-poziomo. Solidne zapięcie. Kocie zawieszki również ze srebra, również próba 925. Kotki mają niecałe 2cm wysokości (bez oczka do łańcuszka) i ponad 1cm szerokości w najszerszym miejscu, razem z ogonkiem. Kotki eleganckie - pod muchą

Komplety prezentują się cudnie. Są bardzo oryginalne, doskonale wykonane. Kamienie są sztucznie wykonane ale na wzór kamieni szlachetnych - zielonego ametystu prasiolitu i łososiowego morganitu. Również doskonale wykonane. Ich kolory są jednocześnie delikatne i pastelowe a z drugiej strony tak wyraźne i soczyste, że nie pozostają niezauważone.
1. Łańcuszek z kotkiem turkusowym SPRZEDANY

Licytowali:

Goyka - 20zł

Jana - 22zł
amyszka - KT - 50zł2. Łańcuszek z kotkiem łososiowym SPRZEDANY Licytacja drugiej sztuki!

Licytacja trwa do . Licytują:
Komplety startują od 15zł + 5zł na koszty wysyłki. Opcja Kup Teraz 50zł a koszt wysyłki po mojej stronie. Licytujemy 5 dni od pierwszej oferty, do 21.00 piątego dnia.
Licytowali 1szą sztukę:

Aleba - 15zł

Goyka - 24zł

[b]Goyka - KT - 50zł
Zapraszam do pomocy!