*Kotek w srebrze łososiowy. Łańcuszek z zawieszką.KONIEC*

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie cze 09, 2013 18:55 *Kotek w srebrze łososiowy. Łańcuszek z zawieszką.KONIEC*

Tym razem zakładam bazarek tak trochę bardziej na swój cel :oops: Głównie na wiecznie tymczasową Zołzę :) Jest u mnie już od ponad roku i tak naprawdę jest naszym kotem ale decyzję o jej pozostawieniu u nas podejmowałam także wiedząc, że w razie czego będę mogła założyć bazarki by zebrać fundusze na pomoc dla niej. Zołza ma początki PNN. Póki co wystarczy renagel (inne wyłapywacze fosforu nie chciały działać) i regularne badania. Niestety teraz zakup renagelu zbiegł się z badaniami kontrolnymi Zołzy i chorobą innego rezydenta - Roderyka i muszę się wesprzeć bazarkami. Oczywiście bazarki są także w intencji kotów z opolskiego schroniska i tych w domach tymczasowych (Ludwiczka i Trixi). Zebrane pieniądze na pewno będą dobrze spożytkowane - dla kotów potrzebujących :)

Na tej aukcji pod młotek idzie bardzo wyjątkowa biżuteria - srebrne (próba 925) łańcuszki z zawieszką w kształcie kotka - turkusową i łososiową.

Łańcuszki mają długość ok 44,5cm. Oczkami są małe kółeczka plecione na zmianę pionowo-poziomo. Solidne zapięcie. Kocie zawieszki również ze srebra, również próba 925. Kotki mają niecałe 2cm wysokości (bez oczka do łańcuszka) i ponad 1cm szerokości w najszerszym miejscu, razem z ogonkiem. Kotki eleganckie - pod muchą ;) Komplety prezentują się cudnie. Są bardzo oryginalne, doskonale wykonane. Kamienie są sztucznie wykonane ale na wzór kamieni szlachetnych - zielonego ametystu prasiolitu i łososiowego morganitu. Również doskonale wykonane. Ich kolory są jednocześnie delikatne i pastelowe a z drugiej strony tak wyraźne i soczyste, że nie pozostają niezauważone.

1. Łańcuszek z kotkiem turkusowym SPRZEDANY

Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Licytowali:
:arrow: Goyka - 20zł
:arrow: Jana - 22zł
:arrow: amyszka - KT - 50zł

2. Łańcuszek z kotkiem łososiowym SPRZEDANY Licytacja drugiej sztuki!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Licytacja trwa do . Licytują:
:arrow:

Komplety startują od 15zł + 5zł na koszty wysyłki. Opcja Kup Teraz 50zł a koszt wysyłki po mojej stronie. Licytujemy 5 dni od pierwszej oferty, do 21.00 piątego dnia.

Licytowali 1szą sztukę:
:arrow: Aleba - 15zł
:arrow: Goyka - 24zł
:arrow: [b]Goyka - KT - 50zł

Zapraszam do pomocy!
Ostatnio edytowano Nie sie 11, 2013 13:20 przez Boo, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie cze 09, 2013 19:20 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

Kotek nr 2 za wywoławczą.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie cze 09, 2013 20:13 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

a ja nr 1 za 20zł
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie cze 09, 2013 23:40 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

nr1 za 22,00

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon cze 10, 2013 8:23 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

Baaardzo dziękuję za tak piękną licytację! Jak tylko znajdę moment zaraz uzupełnię 1szy post :)
Obrazek

Boo

Post » Pon cze 10, 2013 9:28 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

są przepiękne, mam takiego przezroczystego i naprawdę ludzie zwracają na to uwagę :D
jest szansa na inne kolory?
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon cze 10, 2013 9:58 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

Nr 2 za 24zl
Obrazek

Goyka

Post » Pon cze 10, 2013 15:29 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

cytryna pisze:są przepiękne, mam takiego przezroczystego i naprawdę ludzie zwracają na to uwagę :D
jest szansa na inne kolory?

Te w srebrze są, póki co, tylko w tych dwóch kolorach. Z tych z białym złotem, który Ty masz są albo takie przeźroczyste albo z przeźroczystym łebkiem i czarnym brzuszkiem.
Obrazek

Boo

Post » Pon cze 10, 2013 16:54 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

Jedynka Kup Teraz :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 10, 2013 19:45 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

nie no to ja biorę 2kę na kup teraz bo się boję, że mi ktoś zwinie ostatniego sprzed nosa :mrgreen: i tym samym po bazarku :ryk:
Obrazek

Goyka

Post » Pon cze 10, 2013 19:53 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

O MatkozCórką! :mrgreen:

Dzięki, dzięki, dzięki! Zaraz postaram się ogarnąć :)

Jeśli ktoś nadal miałby ochotę to postaram się sprowadzić kolejne sztuki. Na pewno jest łososiowa dostępna. Turkus też powinien się wkrótce ponownie pojawić do wzięcia.
Obrazek

Boo

Post » Pon cze 10, 2013 19:57 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

a złotą jeszcze dałoby radę upolować (z żółtego złota)?

cytryna

Post » Pon cze 10, 2013 20:06 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

cytryna pisze:a złotą jeszcze dałoby radę upolować (z żółtego złota)?

W tej chwili nie widzę żadnego :(
Obrazek

Boo

Post » Pon cze 10, 2013 20:11 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

ale jak się taki trafi to proszę o info
Obrazek
zresztą i tak śledzę wszystkie twoje bazarki 8)

cytryna

Post » Pon cze 10, 2013 20:24 Re: Aaa kotki srebrne dwa :)Łańcuszki z kocią zawieszką.Kolo

Boo pisze:Jeśli ktoś nadal miałby ochotę to postaram się sprowadzić kolejne sztuki. Na pewno jest łososiowa dostępna. Turkus też powinien się wkrótce ponownie pojawić do wzięcia.

Ściągaj kolejne :mrgreen:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[następna]