Sexy Mikołaj - może jeszcze na święta? Dla tymczaski Kociamy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 20:53 Sexy Mikołaj - może jeszcze na święta? Dla tymczaski Kociamy

Taki szybciutki bazarek, może jeszcze uda sie z przesyłką na święta.

Tylko się nie śmiejcie :oops: :lol:

Mam do zaoferowania sexy strój Mikołaja(ki) / Gwiazdora(ki) ;)
O, takie cos :
http://www.intymnabielizna.pl/4,26,395, ... _vest.html

Zdjęcie pożyczone ze strony producenta (mi mam nadzieję, nikt nie zrobił w weekend ;) )
Obrazek

Komplecik w połowie nie używany - góra jeszcze z metką, dół miałam przez 3-4 godziny na sobie na kocim "Piżama-Party" :mrgreen:
Spodnie są bardzo obcisłe, z połyskiem, świetnie wyglądają na tyłku :D Nogawki na dole z szeroką falbaną obszytą piórkami - przyjemnie powiewają podczas chodzenia 8)
Rozmiar S/M.
Góra dość obcisła, nawet nie przymierzałam.

Jeśli komuś przypadnie do gustu - zapraszam. Grosik, który wpadnie za ten strój chcę przeznaczyć dla Kociamy na spłacenie leczenia cieżko chorej tymczaski Niuni ['] ...

Aha, jeszcze cena - powiedzmy ... 25zł, przesyłka gratis 8)
I umówmy się, że Kup Teraz, zeby do swiąt się udało.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto gru 18, 2012 8:16 Re: Sexy Mikołaj - może jeszcze na święta? Dla tymczaski Koc

dawaj :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 18, 2012 15:15 Re: Sexy Mikołaj - może jeszcze na święta? Dla tymczaski Koc

Spodnie zrobiły furorę na "pidżama party" więc polecam wdzianko wszystkim niezdecydowanym :mrgreen: :-D

Catherine

Od: Śro paź 17, 2007 9:46

Post » Śro gru 19, 2012 18:13 Re: Sexy Mikołaj - może jeszcze na święta? Dla tymczaski Koc

Avianku Dziekuję za bazarek
Tobie Daga za wpłatę na konto z bazarku
Jestem Wam bardzo wdzięczna Dziewczyny

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34