Kandydatka nr 27 -
Hellada od 7ksiezyc
Helenka - kochanka mojego TŻ na krok go nie opuszcza .... wszędzie ...

Kandydatka nr 28 -
Paris od 7ksiezyc
Domowo zwana Pusią kotka jest kolorystycznym spełnieniem marzeń właścicielki, aczkolwiek charakterek nie idzie z urodą w parze

Głosy-
1Kandydatka nr 29-
Luna od 7ksiezyc
Luna vel Lusia to brytyjka o najpiękniejszych bursztynowych oczach i fanka truskawek
Głosy-
1Kandydatka nr 30-
Emi od Kociara82
Emilka (Emi), po podobnym wypadku jak Eustachy, ten sam DS, kicia ok.5 miesieczna, tak jak Eustachy nie kontroluje potrzeb fizjologicznych, rozni ich to, ze Eustach chodzi sam, choc grozil mu wozek inwalidzki, Emi niestety nie ma wogole czucia, tylne lapki calkiem niesprawne, zero czucia, totalne zero ;(
Ale mala jest bardzo dzielna, nic sobie nie robi ze swojego kalectwa, bawi sie i szaleje jak pelnosprawny kot, miziasta, wulkan energii, kocie tornado, tajfuniatko slodkie, prozwierzeca, kocha sie bawic i jesc a takze bawic sie wlosami Duzej Niesamowicie energiczna jak na niepelnosprawnego kota. Ewentualna wygrana przeznaczy zapewne na wozek inwalidzki, bo niestety ona musi to mieć.
Głosy-
4Kandydatka nr 31-
Quinolka od ewa_mrau
... kto ma taki nosek jak ja,
nosek jak ja,
nosek jak ja,
no kto?
Głosy-
17Kandydatka nr 32-
Balbinka od animalon zgłoszona przez jasdor

Ta maluteńka kociczka ma szeroki uśmiech i wielkie nadzieje na własny dom. Jeśli wiec ktoś chciałby zaadoptować kandydatkę na miseczkę proszę zajrzeć na jej watek
viewtopic.php?f=13&t=134976
Głosy-
14Kandydatka nr 33-
Zuzia od katarzyna1207
Zuzia jest 4 letnim "składaczkiem" i kocha wszystkich:ludzi, psy, koty i wszelakie inne zwierzątka... Uwielbia pozować do zdjęć...
Głosy-
1Kandydatka nr 34 -
Kita od zwierzak08
Proszę zwrócić na nienaganne uzębienie kandydatki, barwne podniebienie i język wręcz stworzony do dbania o czystość

I to spojrzenie...
[url]http://tomaszboinski.pl/pliki/_DSC9213_600px.jpg[/img][img]http://tomaszboinski.pl/pliki/kita/_DSC9988_700px.jpg[/url]
Kandydatka nr 35-
Florka od mateosia
Cześć. Jestem Florka, mam prawie 11 lat. Lubię się tak wylegiwać na słonku

Kandydatka nr 36-
Osama od Nemi
Osama, lat 10 - esencja kociej charyzmy. Ulubione zajęcie to pilnowanie porządku w stadzie i jazda wierzchem na psie.
Głosy-
1Kandydatka nr 37 -
Ufi od Nemi
Ufi, lat 2 - esencja kociej dzikości. Ulubione zajęcie to dyscyplinowanie kociego personelu i bycie damą.

Kandydatka nr 38 -
Bella od isabell36
Bella - dwuletnia dama ze schroniska. Kandydatka o sobie:
ufielbiam prać Ryśkę i wykszefać się na parapecie
Głosy-
2Kandydatka nr 39- Ryśka od isabell36
Rysia - 1,5 roczna, baardzo "puchata" wyrzucona w grudniu zeszłego roku przez swoich "opiekunów". Kandydatka o sobie:
ufielbiam mruczeć Pańci o tszeciej rano, a Bella mnie nie pierze - to tylko zapasy
Głosy-
3Oraz obie kandydatki w jedynej w swoim rodzaju konkurencji
kotlimpijskiej : spanie synchroniczne

Kandydatka nr 40-
Rafa od lara1974-34
Rafa (koralowa),mieszka z nami od 2 tygodni i ukradła nasze serca.jest maleńka,bardzo drobna,ale ma wielkiego ducha i odwagę godną pantery.
http://img638.imageshack.us/img638/1846/dsc0426u.jpgKandydatka nr 41 -
Jula od sroka7
Jula ale tak naprawdę to Misiunia - najsłodszy szop-pracz na świecie! to przesłodka puszysta dziewczynka gruchająca jak gołąb-straszna gaduła.
Głosy-
1Kandydatka nr 42-
Bezimienna od sroka7
Kociczka z podwórka PILNIE szukająca DT/DS! Jest bardzo miła, oswojona, odważna, ślicznie się bawi, niestety nie ma domu podobnie jak jej rodzeństwo, a nadchodzą mrozy...Kto sądzi, iz jest to ta jedna jedyna niech głosuje, czyta i daje domek
viewtopic.php?f=1&t=135290
Głosy-
13