zamykam 3 miesięczna dziewusia szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 27, 2014 21:59 zamykam 3 miesięczna dziewusia szuka domu

Poszłam do sklepu ,zwróciłam uwagę na kociatko błąkające sie po ulicy...Wracając ze sklepu po około godzinie zobaczyłam kociaka na skrzyżowaniu,biegało między chodnikami i samochodami zaczepiając przechodniów......chude,brudne...no scenariusz typowy...
Zabrałam do domu póki żyje...Maluszek jest śliczny, chudy i się troszke "rozkłada",zaczyna kichac i ma lekko zaropiale oczka.Niestety lało u nas,pewnie się przeziebił.
Dostał(a) już betaglukan i tobrex do oczek,wiec mam nadzieje,że zaraz dojdzie do siebie,jutro pojade do weta rano

zdjęcia będa jutro
Ostatnio edytowano Nie lip 06, 2014 22:06 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 3 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 28, 2014 5:37 Re: PILNE! Szukam DT/DS dla maluszka-ok.3 miesiecznego

Znajdek.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob cze 28, 2014 13:39 Re: PILNE! Szukam DT/DS dla maluszka-ok.3 miesiecznego

Śliczny Kotek. Dobrze, że zabrałaś go z ulicy. Też kiedyś takiego jednego zgarnęłam z ulicy, znalazłam mu domek i żyje sobie jak pączek w maśle :wink:
Powodzenia w znalezieniu super domku :ok:
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Sob cze 28, 2014 15:23 Re: PILNE! Szukam DT/DS dla maluszka-ok.3 miesiecznego

Życzę powodzenia w szukaniu DT/DS, ślicznota :ok:
:)

Trzynastka

Od: Wto lis 05, 2013 16:21

Post » Sob cze 28, 2014 15:50 Re: PILNE! Szukam DT/DS dla maluszka-ok.3 miesiecznego

podrzuce choć
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lip 01, 2014 12:11 Re: 3 miesięczna dziewusia szuka domu-chorujemy

Dziewczynka ma ok 2,5-3 miesiąca,została w sobotę odrobaczona i niestety choruje.Dostaje antybiotykjeszcze przez 4 dni.
Dostała imie Daisy,jest bardzozywiołowa i czyściutka,od razu załapała kuwetke i wie gdzie jest w domu"wodopój".Ma swoje meijsce do jedzenie,ale przejmuje inicjatywe drąc się wniebogłosy.Ustawia sobie inne koty,poluje tez na psa...jednym słowem łobuziara.Od piatku jakby podwoiła swoja objętosc ,siersc juz ładna,puszysta się zrobiła.Jeszcze oczka ropieja,ale nie ma zmian...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 06, 2014 22:08 Re: zamykam 3 miesięczna dziewusia szuka domu

jako,że watek zdechł smiercią naturalną ,a kotek dalej nie ma domu,zamykam :(
Zamykam
alix76
BOZENAZWISNIEWA