Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cypisek pisze:Kicia lat.3[/URL
[URL=http://www.fotosik.pl]
Najlepiej dom bez małych dzieci. Kicia wychowana z innym kocurkiem , psów się nie boi. Może być na początku troszkę nie ufna do człowieka, nie jest agresywna. Kotka ma śliczne błękitne oczy , które chowa.
cypisek pisze:Kocurek Majkel.
Wiek ok. 3, 4 lata
Oddany do schroniska,ponoć ugryzł właścicielkę. Kocurek uwielbia pieszczoty , ale gdy on chce. Do innych kotów łagodny , psa się nie boi. Dom bez dzieci.
Jest jeszcze w typie Majkela koteczka tri kolor Amanda. Są bardzo zżyte, nie mam jeszcze fotki koteczki. Postaram się jak najszybciej wkleić jak dostanę. Najlepiej aby poszła do adopcji razem z Majkelem.
Żadko jestem na forum, ale dam na priv swój nr. tel
cypisek pisze:
Nie mają wątku, sprawa jest pilna , nie wiem jaki będzie dalej los tych kotów, na razie są na tdt który im się kończy , gdyż ludzie wyjeżdzają. Nie ma dokąd ich zabrać. Schronisko, nie miejsce dla nich , ale ...jeśli nic nie znajdą to zapewne tam trafią. Koty urody cudnej, fakt, ale potrzebują cierpliwego , mądrego domu, który nie kieruje się urodą lecz dobrem kota. KOty w nowym domu, będą wymagały dużo miłości , łagodnego podejścia oraz cierpliwośći.
Majkel
może się denerwować, syczeć. Jest łakomczuchem na mleko ,łatwo go kupić.
Kicia tak samo udaje grożną , ale jest łagodna i domaga się głasków.
Amanda
płochliwa, ciekawska,musi zaufać. bardzo związana z Majkelem.
Amanda na żywo dużo ładniejsza , fotki nie oddają jej urody.
halbina pisze:Transport do Zabrza realny?... Dam im dt, wysterylizujemy przed adopcją, działam w Fundacji "Szara Przystań" w Zabrzu.
halbina pisze:Transport do Zabrza realny?... Dam im dt, wysterylizujemy przed adopcją, działam w Fundacji "Szara Przystań" w Zabrzu.
cypisek pisze:Potrzebny transport.
Swinoujście - Zabrze
Szczecin - Zabrze
Szczecin - Katowice może ktoś może pomóc w transporcie łączonym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości