Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 26, 2013 20:17 Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Nie wiem czy dobrze trafiłam ale szukam pomocy, jadąc na wczasy zatrzymaliśmy się na obiad w barze "EWA" w Bysławiu, jest tam okropnie zabiedzona kotka z małym, któremu przyniosła do zjedzenia jaszczurkę. Mały nie potrafił sobie poradzić z takim jedzeniem, podzieliłam się moim kotletem. Widać, że nikt ich tam nie dokarmia. Bar stoi przy bardzo ruchliwej drodze.
Czy ma ktoś może pomysł jak im pomóc? Matka za chwilę znów pewnie będzie w ciąży :(

ania68

Od: Pon sie 26, 2013 20:14

Post » Śro sie 28, 2013 8:34 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

kotke trzeba by było z maluchem złapac i potem szukac im DT,oczywiście
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 28, 2013 22:43 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

no tak, tylko kto jest z okolicy, ania68 była tam przejazdem

bez DT też się w sumie nic nie zrobi

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Nie wrz 01, 2013 19:42 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Może zdjęcia jakieś i wydarzenie na fb..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 12, 2013 13:22 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Biedne te bezdomne koty, zwłaszcza matki z kociętami :?

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Czw wrz 12, 2013 18:18 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

ania68 pisze:okropnie zabiedzona kotka z małym, któremu przyniosła do zjedzenia jaszczurkę. Mały nie potrafił sobie poradzić z takim jedzeniem,

Aż serce mnie zabolało :cry: Biedna kocia mamusia :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw wrz 12, 2013 18:23 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

od założenia wątku minęło wiele dni. Wątek nie podbijany i nie pilnowany przepadł na dalszych stronach. Aż się boję myśleć co z rodzinką się dzieje. Przeżyły? Może nie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 12, 2013 20:07 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

problem jest taki, że nie ma chyba nikogo na forum z tamtych okolic :-(

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Czw wrz 12, 2013 20:20 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Ode mnie jest to 130 km ....dziwi mnie ze dziewczyny mają samochód wiedzą gdzie koty założyły wątek i cisza...co załozyły go żeby uspokoić swoje sumienie - no pomogłam ....Idzie zima wieczory zimne marne szanse maja tam te koty ..To jest za Bydgoszczą może jakas fundacja pomoże na litośc przecież zawsze jest jakieś rozwiązanie ale trzeba chciec...

lidka02

Post » Czw wrz 12, 2013 20:23 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

ania68 pisze:Nie wiem czy dobrze trafiłam ale szukam pomocy, jadąc na wczasy zatrzymaliśmy się na obiad w barze "EWA" w Bysławiu, jest tam okropnie zabiedzona kotka z małym, któremu przyniosła do zjedzenia jaszczurkę. Mały nie potrafił sobie poradzić z takim jedzeniem, podzieliłam się moim kotletem. Widać, że nikt ich tam nie dokarmia. Bar stoi przy bardzo ruchliwej drodze.
Czy ma ktoś może pomysł jak im pomóc? Matka za chwilę znów pewnie będzie w ciąży :(

A pani co ma bar to bez serca jest zawsze coś jej zostanie jak kotka może tak wyglądać przy barze :( nie rozumiem..Daleko masz do tego baru gdybyś chciała podjechac...żal malca żal kotki ;(trzeba je zabrać może jakiś dt się znajdzie..Napisz czy może te koty sa tam jeszcze czy są oswojone czy dzikie w jakim wieku jest mały...albo daj swój tel.

lidka02

Post » Czw wrz 12, 2013 21:36 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

lidka02 pisze:Ode mnie jest to 130 km ....dziwi mnie ze dziewczyny mają samochód wiedzą gdzie koty założyły wątek i cisza...co załozyły go żeby uspokoić swoje sumienie - no pomogłam ....Idzie zima wieczory zimne marne szanse maja tam te koty ..To jest za Bydgoszczą może jakas fundacja pomoże na litośc przecież zawsze jest jakieś rozwiązanie ale trzeba chciec...

Co dalej z kocica i jej malym? nikt tam nie podjechal?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Czw wrz 12, 2013 21:37 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Czarna puma pisze:
lidka02 pisze:Ode mnie jest to 130 km ....dziwi mnie ze dziewczyny mają samochód wiedzą gdzie koty założyły wątek i cisza...co załozyły go żeby uspokoić swoje sumienie - no pomogłam ....Idzie zima wieczory zimne marne szanse maja tam te koty ..To jest za Bydgoszczą może jakas fundacja pomoże na litośc przecież zawsze jest jakieś rozwiązanie ale trzeba chciec...

Co dalej z kocica i jej malym? nikt tam nie podjechal?

No nie chyba :(

lidka02

Post » Czw wrz 12, 2013 21:43 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

ania68 pisze:Nie wiem czy dobrze trafiłam ale szukam pomocy, jadąc na wczasy zatrzymaliśmy się na obiad w barze "EWA" w Bysławiu, jest tam okropnie zabiedzona kotka z małym, któremu przyniosła do zjedzenia jaszczurkę. Mały nie potrafił sobie poradzić z takim jedzeniem, podzieliłam się moim kotletem. Widać, że nikt ich tam nie dokarmia. Bar stoi przy bardzo ruchliwej drodze.

Zalozycielka rzucila tylko haslo,ze jest tam jaks kocica z malym...i nic po za tym

Czarna puma

Post » Czw wrz 12, 2013 21:46 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Czarna puma pisze:

Zalozycielka rzucila tylko haslo,ze jest tam jaks kocica z malym...i nic po za tym

Tak nie wiadomo czy dzikie czy jak , nic nie wiemy mały w jakim wieku nic.

lidka02

Post » Czw wrz 12, 2013 21:58 Re: Bysław kujawsko-pomorskie zabiedzona kotka z młodym

Bar Ewa tel. ( 0-52) 334 99 39

Czarna puma

[następna]