Tymek ma dom! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 29, 2013 14:58 Tymek ma dom! :)

W biłgorajskiej Przychodni Weterynaryjnej WET-MEDICAL od tygodnia przebywa Pan Kot - Tymek.

Tymek jest dorosłym, pięcioletnim, wykastrowanym, zdrowym, czystym i zadbanym kocurkiem.

Kotek mieszkał ze swoją Panią, która poszła do Domu Opieki Społecznej.

Prawdopodobnie kocurek nie bardzo lubi dzieci.

Tymek nie może iść do domu z dużą ilością zwierza. Niestety.

Jest indywidualistą, nie obcował nigdy z kotami, psami, nie toleruje ich bliskości.

Trzyma dystans również w stosunku do ludzi.

Potrzebuje przestrzeni. Nie jest typem pieszczocha. Jest kotem towarzyszącym nieabsorbującym swoją obecnością, skupionym obserwatorem.

Gdy wyczuje zapach innego kota na głaskającej dłoni, potrafi dziabnąć, drapnąć.

Tymek potrzebuje domu bez zwierząt, ewentualnie z 1 przyjaźnie nastawionym kotem lub psem ale bardzo łagodnym, nienachalnym...

Będzie trudno znaleźć dom dla niego, ale może się uda...

Pan Kot we własnej, solidnej :D osobie

Obrazek Obrazek

Kontakt do Przychodni, w której przebywa kotek:WET-MEDICAL Przychodnia Weterynaryjna http://www.wetmedical.pl/

...

edit. - dodaję banerek:

Yocia pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hv6xc][img]http://i.imgur.com/H4Q0oRB.gif[/img][/url]
Ostatnio edytowano Sob sie 31, 2013 17:12 przez Bagienka, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pon lip 29, 2013 15:25 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

ale piękny i duży Pan Kot :kotek:

poprosimy o więcej zdjęć i może filmik jeśli to możliwe :D

biedny bez swojej ukochanej pani

ale mam nadzieję, że Ktoś go pokocha i da mu dobry dom

a czy lubi być głaskany ? czy lgnie do ludzi ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon lip 29, 2013 15:40 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

przecudny, na zdjęciu wygląda na wielkiego 7-8 kilowca , tylko smutny ...
w kraju cywilizowanym mógłby pójść ze swoją Panią, ech...

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 29, 2013 16:26 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Jest przepiękny i bardzo smutny, naprawdę, widać to, takie zrezygnowanie :(
Moje zdjęcia, zrobione w zeszły czwartek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pon lip 29, 2013 17:18 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Dodałam banerek w pierwszym poście :kotek:

Yocia pisze:Obrazek

Kotek robi niesamowite wrażenie, ma taki smutny wzrok...
Obrazek

Bagienka

Post » Pon lip 29, 2013 17:18 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Biedaczysko :(

Żeby mu się poszczęściło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon lip 29, 2013 19:02 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

piękny banerek

smutny wielki Pan Kot od tygodnia w lecznicy chociaż nie jest chory
najbardziej brakuje mu domu i ciepła głaszczącej dłoni kochającego człowieka
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pon lip 29, 2013 20:56 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

:ok: :ok: :ok: kciuki za szybki i kochany domek stały :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon lip 29, 2013 21:16 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Nie chcialam sie odzywac na zadnym watku oprocz swojego poki swojego 3/4 lapka na dokocenie nie znajde.. I juz znalazlam swoja kocie idealna dla mnie :)
Teraz sie ujawniam -zdrowy kocio, sliczny - to kazdy potencjalny domek bedzie zachwycony (chyba ze szukaja bardziej poniszczonego zyciem)
Jak bede potrafila to przypne banerek

Anna z.. Karpacza niebawem
Obrazek Obrazek

kocidomw.gorach

Od: Sob lip 27, 2013 13:42

Post » Pon lip 29, 2013 21:36 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

kocidomw.gorach pisze:Nie chcialam sie odzywac na zadnym watku oprocz swojego poki swojego 3/4 lapka na dokocenie nie znajde.. I juz znalazlam swoja kocie idealna dla mnie :)
Teraz sie ujawniam -zdrowy kocio, sliczny - to kazdy potencjalny domek bedzie zachwycony (chyba ze szukaja bardziej poniszczonego zyciem)
Jak bede potrafila to przypne banerek

Anna z.. Karpacza niebawem

Aniu :D

żeby "przypiąć" banerek, musisz wejść w panel użytkownika, tam w profil i dalej w podpis.
W podpisie w otwartym oknie wkleić to:

usuń nawiasy:
[code][/code]
i na podglądzie sprawdź, czy jest banerek.
Obrazek

Bagienka

Post » Pon lip 29, 2013 21:46 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Chyba mi sie udalo banerek w podpisie zalaczyc ale to zaraz zobaczymy
Moja nowa kocia jak juz dojedzie na pewno bedzie trzymac kciuki za Pana Kota, ale ona biedniejsza byla i blizej.. i.. ma mniej kciuczkow niz inne koty ale za to bardziej magiczne
Ostatnio edytowano Pon lip 29, 2013 21:51 przez kocidomw.gorach, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

kocidomw.gorach

Post » Pon lip 29, 2013 21:49 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

kocidomw.gorach pisze:Chyba mi sie udalo banerek w podpisie zalaczyc ale to zaraz zobaczymy
Moja nowa kocia jak juz dojedzie na pewno bedzie trzymac kciuki za Pana Kota, ale ona biedniejsza byla i blizej..

Aniu - dziękuję za podpięcie Pana Kota :ok:

I za kciukasy :D

I życzę udanego dokocenia :ok:
Oby więcej takich osób na miau.pl trafiało :piwa:
Obrazek

Bagienka

Post » Pon lip 29, 2013 22:10 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Ech.. a ja sie glupio czuje ze wybieralam.. jakby ubranka w sklepie.. ale jestem takim tchorzem ze sie boje chorobstw zakaznych..
tak sobie napisalam watek i tak sobie rozczarowalam inne kociaki i kocich opiekunow.. Troche zle mi z tym..
Ale wiem, ze dobrze wybralam - z tego co czytalam nikt nie mial za zle, ze to najbardziej potrzebujaca kociczka byla..

Mam nadzieje ze kazdy trafi na super dom, lepszy niz moj nawet i z sercem..

a Pana Kota napewno znajda Jego ludzie..
Obrazek Obrazek

kocidomw.gorach

Post » Pon lip 29, 2013 22:29 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

Każda bieda potrzebuje domku, kota trzeba tak wziąć żeby oddać mu serce. Więc jeśli to była ta wybrana to :ok: :1luvu: żebyście były szczęśliwe :1luvu: . Zawsze możesz pomagać szukać domków dla innych kociaków im nas wiecej tym większe szanse dla kotów :kotek:

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon lip 29, 2013 22:55 Re: Solidny kawał Pana Kota do wzięcia - lubelskie

kasia1568 pisze:Każda bieda potrzebuje domku, kota trzeba tak wziąć żeby oddać mu serce. Więc jeśli to była ta wybrana to :ok: :1luvu: żebyście były szczęśliwe :1luvu: . Zawsze możesz pomagać szukać domków dla innych kociaków im nas wiecej tym większe szanse dla kotów :kotek:

Ja trzymam kciuki zeby i jemu sie udal :ok:
Nie wiem jak z netem bede w Kapraczu miala -mieszkam pod gorke, ale i tak jak sie uda to bede Wam pomagac w znalezieniu domku (kiedys-pare lat temu, to na kazde woj potrafilam ogloszenia zrobic..ale juz oczy nie te..)

A Pan Kot musi isc do super domu!!
Swoja droga wspolczuje tej Pani co go zostawila bo musiala.. Pewnie i jej by Pan Kot tam pomogl, ale jeszcze nasz kraj do tego nie dorosl..
Jak sie Pani miewa? Przeslijcie Jej pozdrowienia i info ze Panu Kotowi bedzie dobrze

...wyslijcie mnie spac bo zaraz bede chciala i Jego na dt
Obrazek Obrazek

kocidomw.gorach

[następna]